TREK 4400 VS Merida Kalahari 480 התלבטות

Arrowhead

New member
TREK 4400 VS Merida Kalahari 480 התלבטות

אני בתהליכים לבחור אופני כניסה וכרע מתלבט בין 2 הסוגים האלה, כאשר על המרידיה אני פשוט לא מוצא שום חומר.

steiff

New member
עזוב חומר. רכבת על שניהם?

חומר מוצאים בכספומטים בלוד וברמלה. עזוב. לפני שאתה קונה חומר כדאי שתיקח את שני הזוגות לרכיבת מבחן, אפילו אם מדובר בסיבוב מסביב לחנות. בחר בזוג שמרגיש לך נוח יותר. אם שניהם נוחים באותה מידה יהיה מקום להמשך ההתלבטות. מדובר בשני דגמי כניסה של שני מותגים מוכרים ואמינים. האיבזור ״פחות או יותר״ אותו הדבר.

Kozmo Kramer

New member
KALAHARI היה לבן שלי. אופנים שמוכרים לילדים

לא הייתי חשוב עליהם לרכיבות רציניות
במיוחד מול ה TREK.
ואם בחדשות עסקינן אז יש גם את נושא האחריות ורמת השירות שגם עליו צריך לתת את הדעת.

falou

New member
להוציא אחריות על שבר שלדה (הסתברות קטנה)

אין שום משמעות לאחריות/שירות יבואן בין מותגים שונים. כל היצרנים משתמשים באותם חלקי מדף של שימאנו ו/או סראם, בהם כל מכנופאן ראוי יודע לטפל.

את השירות הראשוני אתה מקבל מהחנות בה קנית (בד"כ חינם בשנה הראשונה, לכיוונים בסיסיים). מעבר לכך, כל אחד יכול לבחור את המכנופאן הקרוב אליו והחביב עליו.

Kozmo Kramer

New member
לא רק שילדה, גם בולם/ים, ובכל זאת

החנות בה תקנה את האופניים היא לרוב זו שתטפל ותתקן אותם. במקרה של מרידה כבר נכתב רבות על רמות השירות לכאורה בחלק גדול מהסניפים של היבואן.

falou

New member
מטפלים לרב בחנות שקרובה לבית

אלא אם יש בעיה עם איש המקצוע שם, אין מה לחפש במקומות רחוקים.
לגבי הבולם, איזה שירות יש לבולם קפיץ באופני כניסה+?
כלום.
אם הוא עובד ככה-ככה, זה כבר סבבה.
אם הוא לא - זה מה יש.

falou

New member
נ.ב. לגבי רמת השירות של רוזן מינץ

אני מקבל שם שירות מצויין, אבל, כאמור, זה לגמרי תלוי באיש המקצוע במקום.
שירות מהיבואן, במקרה של אופניים כאלה, פשוט לא צריך.

Kozmo Kramer

New member
שמח שאתה מרוצה. הנסיון שלי לא היה כל כך טוב

אופני הכניסה שקניתי היו גדולים עלי בשתי מידות. והן היו חדשות ובאחריות אצלם.
למרות שזה לא נושא השרשור,
כשבאתי וביקשתי לסדר את ההילוכים אחרי כחודש אמרו לי "זה האופניים" מה ציפית?
כשהתלוננתי על כך שצריך לתקן שמיניות בגלגל בתדירות גבוהה - נחש מה ענו לי? רמז בשורה הקודמת
שנמשיך?

falou

New member
בוא נפרק את התלונה:

1. אופניים גדולים בשתי מידות - כמו שאמרו הגשש - מסופקתני. בקושי היית מצליח לעלות עליהם. אבל גם אם במידה שגויה, זו פאשלה של המוכר.

2. מכיוון שאני לא יודע מה התקלה (ואולי היא "תקלה") קשה לי להגיב. אם תפרט אולי אפשר היה להתייחס עניינית.

3. לגבי השמיניות - המוכר צודק. אלו האופניים. שמיניות זה עניין של שימוש. גם אני סבלתי משמיניות בתחילה, כי לא קניתי אופניים שעמדו בעומס שהעמסתי עליהם. לבסוף הגעתי עם החנות להסכמה של שדרוג הגלגל (נאבה ושפיצים) במחיר כדאי (לא חנות של רוזן).

enigo

New member
אני חושב שהטרק 4400 ממוקמות הרבה יותר גבוה

מבחינת רמת האבזור, לא? היו לחבר קלהרי 580, והן היו מאובזרות פחות טוב מטרק 4300 של חבר אחר, עד כמה שאני זוכר.

למעלה