trek 3700

BaBaGaNi

New member
trek 3700

שלום ברשותי trek 3700 שלא השתמשתי בהם זמן רב . לאופניים יש מספר בעיות : 1) הקידון עקום , הקידון נוטה לצד ימין . האם אפשר ליישר את הקידור ולהחזיר אותו למצבו הקודם ? האם פעולה זאת תעלה לי כסף , אם כן כמה ( בערך ) ? 2) למתכת של הגלגל הקדמי יש משקעים , האם אפשר ליישר את מתכת הגלגל ? האם יישור הגלגל יעלה לי כסף , כמה ? 3) המעצורים אינם פועלים כראוי ( מעצור קידמי + אחורי ) , לא עוצרים באופן מיידי אלא לאחר כמה שניות , האם צריך למתוח את חוט המעצורים , או להחליפם ? מה יהיה המחיר של החלפת המעצורים ומחיר מתחיחת חוטי המעצורים ? 4) קשה להעביר הילוכים , כשאני מעביר הילוכים אז השרשרת מתחילה לעשות רעשים , מה צריך לעשות במצב כזה , ומהו המחיר ? 5) השרשרת משמיעה רעשים , במהלך נסיעה השרשרת משמיעה רעשים כאילו שהיא לפני שבירה . מהי תופעה זו ? ומה צריך לעשות ? האם צריך לשמן את השרשרת ? אשמח אם תענו לי במהרה . תודה מראש !

prigal

New member
בוקר טוב!

כמה תשובות: 1) ליישר כידון - לרוב לא כדאי, מחליש אותו מאוד. עדיף להחליף במידה והעקמומיות גדולה. 2) יישור אפשרי במידה ולא חמור המצב..... בערך 30-50 ש"ח - תלוי במצב.... 3) רק מתיחה במידה והרפידות תקינות - בערך 20 ש"ח.... רפידות חדשות יעלו בערך 100.... 4) כנראה רק שימון אבל כדאי לבדוק.... 5) רק בדיקה מדוקדקת תעלה על הבעיה... ואחרי כל זה: אני ממליץ להגיע עם האופניים לחנות קרובה ולתת להם לעשות בדיקה כללית ולתקן הכל ביחד, זה יהיה הרבה יותר זול (בערך 150 ש"ח) ותהיה שקט שאין בעיות אחרות שלא גילית..... בהצלחה דני BCR

למעלה