TREK או SPECIALIZED

TREK או SPECIALIZED

שלום, אני רוצה לקנות אופניים חדשות ואני מתלבט בין TREK 4500 ו SPECIALIZED P1 אני לא מבין גדול באופניים ולכן אשמח לקבל את עצתכם המומחים. תודה

ThePig

New member
לדעתי ..

שלום .. שתי הזוגות עם פחות או יותר אותה רמת אבזור וגם לאותו היעוד למרות שה P1 יותר אגרסיבי .. שילדה יותר טובה לטעמי האישי. אני ממליץ לך לרכב על כל אחד מהזוגות .. תראה מה נוח לך וככה תחליט ... אין פה הבדלים משמעותיים. בהצלחה

langster

New member
יש הבדל גדול בין שני הדגמים

אמנם שני הדגמים מגיעים ברמת איבזור דומה אבל פה מסתיים הקשר בינהם, לטרק גיאומטריה לXC קלאסית, שילדת צינורות עגולים סטנדרטית ומזלג שמתאים לרכיבת XC עדינה שזה היעוד שלהן. הP1, גיאומטריה לשבילים \ AM שילדה מצנרת שעברה מניפולציות שונות (הידרופורמינג וכו') חזקה מאוד ובולם קידמי שמתאים להתעללות ונחיתות, בקיצור אופניים שמיועדות לפאן ורכיבה טכנית תצליח

aj91

New member
MERIDA SUB 60

שלום לחמניה בשמש החורפית.. אני ממליץ לך לבדוק גם את MERIDA SUB 60 . אני אמנם עובד ברוזן ומינץ, אך ההמלצה שלי נעשית על סמך לקוחות רבים. בהצלחה.

נקודה למחשבה.

שלום לך רוכב יקר . קראתי את ההודעה שרשמת ולדעתי יש עוד שתי זוגות שחובה עליך לעבור ולבדוק אלהם לפני שנופלת החלטתך על איזה מבין השתיים תקנה . בסופו של דבר כל זוגות האופניים בתחום הזק"ש הם כמעט אותו הדבר אחד לאחד(כשלדות) ומה שכן חשוב ואולי החשוב ביותר זאת לעשות החלטה נכונה שלא נובעת כתוצאה של חברה ששמעת עליה כך או אחרת אלה על יחס התמורה שלך למחיר אותו אתה משקיע . בהתאם לכך ברצוני להפנות את תצומת ליבך ל MERIDA METTS SUB 60 שעם אופניים אלה יחס התמורה למחיר הוא באמת הגבוה ביותר שאתה יכול לקבל עם מערכות הילוכים ונאבות (צירי גלגל) של SHIMNO DEORE ועם תג מחיר שפוי למהדרין תקבל אופניים זריזים , נוחים וכמובן בעלי התמורה למחיר הגבוהה ביותר שניתן למצוא בשוק היום. זה יתן לך את "התשובה לTREK 4500 . תשובה לP1 תמצא בחברת GT דגם AVALANCH גם 2.0 וגם ה -1.0 שני דגמים אלה בסידרה מאופינים בשילדה יוצאת דופן הן מבחינת הורסאטיליות והן מבחינת נוחות בשטח האופניים האלה זכו כמה שנים ברציפות כאופניים הטובים ביותר אל מול חברות מהטובות בעולם . וכן זכו גם ב MBA הישראלי בציון 10 בנוחות , 9.7 בביצועים , 9.2 ביחס תמורה למחיר וכן בציון הכללי הגבוה ביותר אל מול החברות שהופיעו בהשוואה ובהפרש ניכר ( MBA גליון 39 אוקטובר 08) . את דגמים אלה אתה כמובן יכול למצוא ברשת החנויות רוזן ומינץ ברחבי הארץ רק תומר מאיפה אתה ואני אומר לך איפה הסניף הקרוב אליך . מוגש כחומר למחשבה
. בברכת רכיבה מהנה ונעימה.

langster

New member
רק חסר שאבנר רוזן וגדי מינץ ימציאו איזה יוזר

ויכתבו פה עוד המלצה למרידה GT בצורה "אובייקטיבית" וכ"חומר למחשבה" Be carful not to step in the bullshit

ל Langster

איש יקר. כאדם שחי את בתחום וכן עובד ברוזן ומינץ אני ממליץ לאיש היקר לשקול ולבדוק בעצמו את המוצע בשוק, אין אני יוצא בהצהרות כאלה ואחרות שאינן נכונות או לא מדויקות . ואין אני יוצא באיזו חוות דעת כזו או אחרת לגבי כל חברה כזו או אחרת שאיננו עובדים איתה. המלצה נשארת בגדר המלצה ואי לכך ובהתאם לזאת אין בשכתבת שום תוכן כזה או אחר לגבי אינטרס . ו"חומר למחשבה" נשאר כחומר למחשבה ויחס תמורה למחיר הינו דבר אוביקטיבי. ועובדתי בכל תחום,כל אדם לעצמו, ותן לו לשקול את המשך צעדיו . המשך רכיבה מהנה

כאחד שעובד ברוזן את מינץ מחובתך לרשום זאת

כבר בהודעה המקורית כדי שהקורא יקח את ה"חומר למחשבה" בהקשר הנכון. ובהקשר למשפט "בסופו של דבר כל זוגות האופניים בתחום הזק"ש הם כמעט אותו הדבר אחד לאחד(כשלדות)" מעניין לשמוע איש מכירות של רוזן מינץ מנסה לשכנע מישהו לא לקנות שילדת קרבון של מרידה אלא לרכוש את השילדה הפשוטה ולאבזר אותה בחלקי קצה בעודף. ואולי יותר טוב לקחת שילדה של Vision יצא עוד יותר זול

תגובה

בנושא זה לקחת אתה נושא מעט רחוק מידי... כמובן שאין אני מדבר על שלדות קרבון לא על מגנזיום ושאר חומרים אקזוטים כאלה ואחרים, כמון כן אין אני מתיחס לאופני מדבקה לכל סוגם. כל דבר צריך להלקח בפורפורציה הנכונה... מעטות השלדות (שלדות האלומיניום) באותו סיגנון הרכיבה ששונות אחת מהשניה באופן ניכר כ"כ עד כדי שאדם צריך להתיחס אך ורק לשילדה ולא לאיבזור ובטח ובטח כשאדם הוא רק בתחילת דרכו שאז אין מקום למחשבה על חברות בוטיק כאלה ואחרות ועל שלדות בהתאמה אישית לרוכב או לצריכיו. רכיבה מהנה. *הכותב עובד בחברת רוזן ומינץ.

במקרה של הדוגמאות שהוא נתן דווקא יש הבדל

בשלדות שלדת P1 היא עם זויות יותר אגרסיביות וסביר להניח שיהיה יותר קשה לטפס איתם ומצד שני יתנו יותר בטחון בירידות המרידה שהצעת הם קרובות יותר לטרק מאשר ל P1 רכיבה מהנה גם לך

למעלה