Treehouse Of Horror XV

Treehouse Of Horror XV

איזה כיף שמתחילה העונה ה-16, ועוד בפרק הלואין חזק וטוב, כמיטב המסורת... הפרק שודר בלילה של יום ראשון בפוקס וכמובן שכבר ניתן לראות אותו גם בלי לעבור בנתב"ג 2000 ;) חוקי לחלוטין, אגב, לצפות בפרומואים שהופצו ומופיעם ב-SNPP. אני מקווה שזו תהיה עונה טובה (לפי הרמזים שמפזרים היא הולכת להיות מעניינת במיוחד). אז שיהיה בשעה טובה לכולנו, העונה ה-16 יוצאת לדרך...

ברונדבי

New member
רגע, עזור לי (או עזרי?)

אם נגיד, אני לפי העונה בישראל, ולא החכמתי להשיג את העונות החדשות.. אני מפגר בכמה עונות, נכון? אם אני אתחיל לראות עכשיו מהעונה ה16, אני אחמיץ משהו מיוחד וענייני, או שזה לא עקרוני?

עזור, עזור ;)

well, כידוע לך בערוץ 1 משודרת כעת העונה ה-13, ובארה"ב שודר הפרק (לפני) הראשון של העונה ה-16. אני לא חושב שתפסיד רצף עלילתי כלשהו אם תדלג על העונות 14-15, אם כי אני ממליץ לך לראות אותן. גם אם הן לא היו העונות הטובות ביותר עד כה, יש בהן כמה פרקים בלתי נשכחים, כמו (לדעתי, כמובן): Large Marge C.E. D'Oh I, D'Oh-Bot My Big Fat Geek Wedding ועוד המון טובים שבטח שכחתי. באותה דרך שניתן להשיג את העונה ה-16 ניתן להשיג גם את אלו שקדמו לה... ואגב, אני בהחלט ממליץ ואף חושב שזה ראוי לא להסתפק בהורדות ולקנות את הדיוידים המשובחים שיוצאים - עונה 5 יוצאת ב-21 בדצמבר (יש לי את הארבע הראשונות בבית...)

פסדר, אבל...

ודא שאתה מתקצב אותם בעדיפות גבוהה ממזון / משקה /תשלום מיסי ועד בית...

Evil Beast

New member
יש פרקים שכן עם עלילה חשובה לרצף.

כמו My Big Fat Geek Wedding. ועוד פרקים סתם נחמדים כמו How I Spent My Strummer Vaction וBarting Over.. ו גם Simple Simpson והפרק שמילהאוס עובר דירה..

למעלה