Treasure Chamber

xxx RAANAN xxx

New member
Treasure Chamber

יצא סוף סוף .. במבנה הזה נוכל להכניס חפצי ערך שיצאו בקרוב מאוד בשרת US1 .. המבנה הוא אקטיבי אך ורק לאחר שהוא ברמה 10 מינימום , לאחר שתגדלו את רמה 10 יפתח לכם חדר ששם ניתן יהיה לשים את חפצי האומנות .. יש לדעת דבר חשוב , הנאטרים ימשכו אליכם ברגע שחפצי האומנות יהיו אצלכם .. אני ממליץ לכל מי שבונה את המבנה הנ"ל , שידאג לחיילי הגנה והתקפה רבים .. אוקיי המשך משחק מעניין לכולם .. רענן.

Nir and Beer

New member
תיקון קטן

חדר האוצרות מצריך רמה 10 בבניין ראשי בכדי שיהיה אפשרי לבנות אותו. חפצי האומנות נתנו פעם יתרונות לכל הברית, כלומר , שחקן שהצליח למצוא חפץ שנותן מהירות כפולה לכל החיילים שלו או שחקן שמצא חפץ שמכפיל את תפוקת החיטה שלו היה נותן את הבונוס לכל השלוחה שלו. למיטב הבנתי החפצים הפכו לאישיים בגרסת T3 שבה אנחנו משחקים.

kiko91

New member
עוד תיקון

כבר אין בונוסים, זה היה רק בגירסה של T2. עכשיו יש לך רק את הConstruction Plan של הWW. ובכפר ה WW יש לך בונוס שהחיילים אוכלים רק חצי חיטה. [אבל כולכם פה ב US, בcom כבר אין את הבונוסים האלו.]

xxx RAANAN xxx

New member
אישי לא אישי הכל למען הברית !

אין דבר כזה אישי בתוך ברית , כולנו נעבוד ימים כלילות למען הכפר שיבחר להיות WW של הברית . נעביר את החפצים לפי הצורך , אפילו במחיר כפר שלם.. כמו כן אני מאמין שהנאטרים יצאו בקרוב כדי להתחיל להתכונן בחיילי הגנה . במידה ויש למישהו נוסף מיידע חשוב על המבנה אני אשמח מאוד לדעת עליו.

n lee

New member
אמממ...

העושר של האימפריה נשמר במשרד האוצר (או חדר האוצר) בכל משרד אוצר בשלב 10 ישנו חדר שבו ניתן לשמור חפץ מסויים (שנותן בונוס כלשהו לכפר). על מנת ללכוד את החפץ הזה, יש להרוס את משרד האוצר הנוכחי שמחזיק אותו, ואז לשלוחה התקפה רגילה מהכפר שבו יש משרד אוצר בשלב 10. התקיפה חייבת להיות מוצלחת (לפחות יחידה אחת מהחיילים תחזור לכפר התוקף). כל חפץ כזה נותן בונוס מסויים לשחקן 2 חפצים מאותו הסוג לא ייתנו בונוס מצטבר הבונוסים האפשריים (כל בונוס זה חפץ שונה): > בניינים חזקים פי 5 > סוחרים יכולים לסחוב פי 2 ממה שהם סוחבים בדר"כ > חיילים מהירים פי 2 > מרגלים טובים פי 5 > חיילים צורכים רק חצי מכמות החיטה בנוסף, הTreasure Chamber ישמש על מנת לאחסן את התוכניות של בניית WW (לפי מה שכתוב יש רק 9 תוכניות בנייה כאלה) התוכנית בנייה גם נחשבת כחפץ

YitzchakRRA

New member
בדיוק תהיתי מה זה הדבר הזה אצלי.....

Treasure Chamber Your hero lives in the treasure chamber. The higher the level, the better the hero can become. 2880 | 2740 | 2580 | 990 | 4 | 1:25:20 That is already building אני מבין שצריך רק אחד למשתמש?? כדאי לבנות אותו דווקא בכפר חיטה?.....שאוכל לשלוח לשם הרבה הגנות

champ123

New member
זה מה שאני עשיתי...

בניתי בכפר חיטה אבל לא בקאפיטל, ניראה לי אי אפשר...

kiko91

New member
רק אל תשכח שצריך כוח בשביל להשיג אחד...

כל החפצים נמצאים תחת הגנה דיי כבדה, אז כדי לבנות את זה בכפר של כל הצבא שלך.

למעלה