TRAVEL INSURANCE... עזרה מהר....!!!

nok13

New member
TRAVEL INSURANCE... עזרה מהר....!!!

דברתי היום עם דוד שיילד ... פספורט ביטוח ניסיועות. הם אננו יכולים לבטח את בעלי יותר מחודשיים !! כי הוא גם אזרח תאילנדי. גם זה עולה 2 $ ליום!!! זאת אומרת הוא נשאר כרגע ללא ביטוח ניסיות לפני הטיסה ביום שלישי....

יש למישהוא רעיון מה עושים.? רציתי ליותר מחודשיים כי יכול להיות בעיות עם סידורים ויצטרך לעוד שבוע שבעיים... ואז הם לא יכולים לבטח אותו. לא ידעת מה לעשות?

אני כבר תולשת סערות. בעלי בכלל לא רוצה אבל אני לחוצה על העניין. מה עושים?

nok13

New member
אז זהו. שים מקום לא מאפשר ביטוח! ניסיעיות

לארץ המוצא. איזה שתוייות זה? תמיד טעסתי לארה''ב ללא בעיות אבל הקיבוץ סידר לי.. כנראה לא אמרו להם שאני גם משם. הייתי צריכה לשקר? או שזה גורם לבעיות עם יש בעיה רפואית.
אני זוכרת שהייה פעם שרשור כזה אבל לא מצליח למצוא אותו. פריזמן המליץ על BUPA ודרכם אני הגעתי לIAI בדנמרק שעושים כיסוי למטיילים-- 463$... ממש מעצבן.
עם מישהוא יש המלצה אחרת לפני שאני מזמינה-- זה ביטוח בעלות של טיסה לצ'יינג מאי! באסא....
עדיין מחכה לעוד הצעות לפני שאני לוחץ על כרטיסי אשראי ב$$.

הדרכון רק עושה יותר בעיות...

diday

Member
את בטוחה?

בזמנו כשבגרמניה גם היה ככה, זה היה בתוקף רק למי שלא מחזיק גם באזרחות גרמנית.
כיוון שבעלך ישראלי יתכן שהכלל המבחיל הזה לא תקף לגביו

nok13

New member
דווקה

בגלל שהוא יש שתי אזרחויות והוא טס לארץ מולדת שלו זה הבעיה...

meninblack4

New member
למה לא לעשות לו בעצם ביטוח

בתאילנד? תיכנסו לאחת מסוכנות הביטוח ותעשו לו ביטוח לזר שנמצא בתאילנד.

nok13

New member
היי אז כך:

פריזמן המליץ באמת שתי ביטוחים אבל היו יקרים... או שהגעתי לסניף הלא נכון אבל כבר הייתי עייפה מהחיפושים.
בסוף מהאיש ביטוחים שלנו בקיבוץ קיבלתי הצעה ממגדל בלי שום בעיה בכלל 90$ ביטוח כולל הכל לחודשיים ואפשרות להעריך עם צריך.

BUPA IAI
467$ אבל מאוד מכיף
WORLDNOMAD 212$ שזה סוג של BUPA אבל קצת פחות סעיפים...יותר לטרקיסטים.

וחברה שלי בתאילנד אמרה לי שיש בעיה בכלל בגלל ה מוטוסיי (רכיבה על אופנוע לא שכורה אלה שייך למשפחה)... הביטוחים רק של תאילנד לא מכסים טיסות ודברים שיכולים לקרוא בדרך ל ומ הארץ. עשיתי מחקר של 5 שעות וגיליתי אולם שלם של אפשריות...

אבל באמת מה אתם עושים כש לא גרים שם אבל מבקרים בלבד? אבל יותר מחודשיים?
כל שנה לומדת עוד....

rambling

New member
Definitions

Make sure you read the small print on what is considered "country of origin". Many times insurers will consider your home country the country in which you principally reside rather than your country of nationality.

For example this one:

http://www.hccmis.com/atlas-travel-insurance

See cover details and definitions here:

http://www.hccmis.com/docs/at_doc_specimen.pdf

I had health insurance with this company in the past, they're very slow to process claims but they did pay, both directly to the hospital on one occasion, as well as a refunds to me for out of pocket expenses via wire transfer. Total amount paid out was several times the premiums I paid. That was my experience with them, YMMV obviously..

nok13

New member
היי כן כנראה יש כל מני

ובארץ כנראה פקידים לא מבדילים בין תושבות וארץ מוצא. כי כל הביטוחים הבין לאומים כן הבדילו. אבל הסגתי גרך הקיבוץ שעושה הכל כמו חברה גדולה לכן יצא לי זול: 90$ לחודשיים.

זה לא שאני קראתי את הפוליסה אלה בטלפון עם פקידים פשוטים שכנראה לא יודעים יותר מזה.

צריך לעשות רשימה פעם של ביטוחים .. זה הייה ממש מתיש.
וכנראה גם שהייה של יותר מזמן מסויימת בארץ מוצה אומרת שהם משתקעים שם או מה שהוא כזה...
כרגע אני בודקת עבורי אולי 'חינם' דרך ויזה CAL? במקום לשלם עוד סכו''ם דרך הקיבוץ...

למעלה