traval kit מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה-traval kit של סדרת 500
T talpjcohen New member 31/8/01 #1 traval kit מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה-traval kit של סדרת 500
א אדם צייט New member 31/8/01 #2 עדיין אי אפשר לקנות ../images/Emo24.gif רק לפני שבוע זה הגיע לחנויות בארה"ב (לפי מה שנאמר לי) כלנית עדיין לא קיבלה משלוח
עדיין אי אפשר לקנות ../images/Emo24.gif רק לפני שבוע זה הגיע לחנויות בארה"ב (לפי מה שנאמר לי) כלנית עדיין לא קיבלה משלוח
H hunt New member 1/9/01 #3 אבל כלנית כהרגלה "תפגיז".. מחיר כך שהעדיפות בכל הקשור לקניות , חברים יקרים , ארה"ב "הברית" היא הפתרון. בברכה
אבל כלנית כהרגלה "תפגיז".. מחיר כך שהעדיפות בכל הקשור לקניות , חברים יקרים , ארה"ב "הברית" היא הפתרון. בברכה
S shukyn New member 1/9/01 #4 חברה, לכל דבר בחיים יש אלטרנטיבה.. גם לכלנית. באם המחיר יהיה לא סביר מעל המחיר באינטרנט, נחרים את כלנית. זה כל הסיפור והם יודעים זאת.
חברה, לכל דבר בחיים יש אלטרנטיבה.. גם לכלנית. באם המחיר יהיה לא סביר מעל המחיר באינטרנט, נחרים את כלנית. זה כל הסיפור והם יודעים זאת.
E eliram New member 1/9/01 #5 עדיין לא משווק, גם בארה"ב לא בפעם האחרונה שבדקתי (אתמול). בעלי החנויות מדברים על שבוע הבא. אני כבר לא שם.
עדיין לא משווק, גם בארה"ב לא בפעם האחרונה שבדקתי (אתמול). בעלי החנויות מדברים על שבוע הבא. אני כבר לא שם.