Transformed - 3:09

BoSco

New member
לא פרק מיוחד.... אבל....

אהבתי את המשפט של קים welcome to the world of mortal doc.

BoSco

New member
כן יש משפטים בסדרה הזאת שממש

משפיעים לך על החיים

ג´ימי היה ממש מעצבן

קים סוף-סוף התחילה להתאושש, וגם גילתה התחשבות כלפיו בכך שהיא לא אמרה לעו"ד שלה על היד השבורה של ג´ואי (ואני בטוחה שג´ימי היה עושה את זה), והוא הולך "לקחת" ממנה את הדבר היחיד שעזר לה לשמור על השפיות? חוצמזה גם כשהפרק יכול להיות "בינוני" בלבד (שלדעתי הוא היה מעל בינוני) תמיד יש את אותו המשפט/הבעת פנים (לפחות אחד) שבוסקו אומר. ודוק צריך להשתחרר קצת (איפה מורלס כשצריכים אותה?)

@יעל@

New member
היא אמרה לעו"ד שלה

על היד השבורה של ג´ואי אבל הוא אמר לה שזה לא קשור ושזה יכל לקרות גם אם ג´ואי היה איתה.

@יעל@

New member
בטח... היא אמרה לו שהיא אמרה אבל

העו"ד אמר לה שזה לא משנה.

~*~gaL

New member
Transformed - 3:09

העונה הזאת פשוט נהדרת. אני היחידה ששמה לה שכל פרק ופרק בה מצויין? נתחיל מזה שאהבתי את הבחור החדש הזה. הוא מן שילב של דייב מאי. אר. ושל גרג מCSI. הלוואי והוא יהיה עם אלכס.
שמחתי לראות שהבחור הגלשן הצליח להזיז את האצבע. לדעתי זו הייתה החלטה נכונה מצד הכותבים. בכלל, הסיפור הזה הזכיר לי את מה שקרה לאליזבת´ באי. אר. - כשהיא ניתחה גלשן ואז היא שיתקה אותו גם. לא בכוונה, כמובן. בקושי קרלוס = דבר טוב!! ג´ימי היה יותר נסבל הפרק, וקים פחות קרצייה. זה גם ממש טוב. אני מאד מקווה שג´ימי יחליט לוותר על כל העניין של ג´ואי... ושהכל יחזור למצב הרגיל בו ג´ואי היה עם קים גם. בוסקו... לא הופיע הרבה, אבל לא אהבתי את הקרירות שלו לפיית´. אבל *כן* אהבתי את הקטע שלו באמבולנס... חחחח! פרק נהדר. פשוט... אהבתי.
:))

למעלה