transformation

transformation

New member
transformation

מה אתם עושים כדי שהגוף שלכם לא יזדקן שלא לצורך? הגוף שלנו הרי יכול לקיים שני סוגים של תהליכים: 1. הרס, ניוון... 2. התחדשות, השתכללות, התחזקות... שניהם מתקיימים כל הזמן. עם השנים, משום מה, "1" גובר על "2" ונוצר בהדרגה אובר דראפט עד שמתים... חלק משמעותי מ"1" לדעתי נובע מהפנוזה עצמית שאנחנו עושים לעצמנו מדי רגע ורגע: "אני כבר בן X... הגוף שלי צריך להיות כך וכך..." (וכולי). בלא מחשבות הרסניות, בלא דימויים הרסניים, בלא אמונות הרסניות, כל שניה ושניה הגוף היה מתפתח... היינו לומדים להיות רפויים יותר... עוצמתיים יותר... בקיצור, אני שואל מה אתם עושים כדי שהגוף שלכם לא יהרס שלא לצורך עם השנים, אלא להיפך, ישביח, ישתכלל, יתמלא חיים ויאריך את תוחלת החיים שלו?

transformation

New member
מה אני עושה

התחלתי לתכנת את עצמי מחדש. שמתי לב שיש בתוכי מחשבות הרסניות, שמודדות את הזמן שעובר כאילו הגוף אמור להתנוון במהלכו...
זה בטח "עוזר" מאוד לגוף... אז התחלתי לשנות את התכנותים ה"ידידותיים" האלה ולתכנת את ההיפך. הגוף יכול להיות בן כמה שהוא רוצה... מבחינתי אני אשתדל רק להעניק לו התפתחות והתחדשות והשתכללות והארכת תוחלת החיים והאפשרויות... ובטח לא להיפך.

L i z a r d

New member
עלתה בי המחשבה

מוזכר בתנ"ך שבתקופות קדומות אנשים חיו הרבה יותר, מאות שנים אם אני לא טועה.... ככה מוזכר לגבי כמה אישים. הגיוני מאוד שזאת המצאה בשביל להגדיל את "חשיבותם" של אותם אנשים כמו שאפשר לראות בהרבה תרבויות (מצרים העתיקה לדוגמה), אבל יכול להיות שיש בזה מידה של אמת, וזה נגרם בגלל שברמת התפיסה של הכלל נתפס שאנשים חיים כמה מאות שנים... והגוף פעל לפי התיכנות הזה. כמובן שזה תלוי בעוד גורמים...

למעלה