train simulator 2

niki purple

New member
train simulator 2

שלום רב, הייתי שמח לקבל מעט פרטים על סימולטור הרכבות של מיקרוסופט (לפני שאני קונה אותו), תשובות שלאלות הבאות מאוד יעזרו לי: כמה רכבות יש? האם אתה בוחר באיזה רכבת לנהוג? האם עוצרים בתחנות מסודרות ומעלים נוסעים? האם מערכת המסילות נקבעה מראש או שאתה בוחר באיזה מסילה לנסוע?... תשובות לשאלות אילו יעזרו לי מאוד ובכלל אשמח לקבל התייחסות וביקורת על הסימולטור הזה (כולל מחירו...) בתודה מראש.

תשובות ...

אין ברשותי את TS2 , אך ביליתי לא מעט זמן על הגירסה הראשונה . כעיקרון זה על אותו בסיס (כמו FS04 ו FS02 וכו' ...) לכן אני יוכל לענות לך על השאלות . 1. מס' רכבות . הרכבות התחלקו לנושאים - פחם (נורא מהנה , יש הרבה מה לפקח) , דיזל וחשמלית . בכל נושא היו בערך 3-4 רכבות . כמו כן , בדיוק כמו ב FS יש אלפי רכבות להורדה מהאינטרנט (כולל שטחים ומסילות) . 2. בחירת מסלולים . אתה יכול לתפקד במשימות מוכנות מראש , או פשוט לשוטט לך במסילות ולפנות מתי שבא לך , יש חופשיות . כמו כן המשחק בא עם עורך אשר נותן לך ליצור ערים , שטחים ומסילות . בזמנו יצרתי את אזור ב"ש . 3. תחנות . כן , כאשר אתה עושה משימה , יש לוח זמנים ותחנות . על השאלה הרביעית שלך כבר עניתי , אתה יכול להחליט לעשות משימה/להגיע ממקום למקום , או סתם לרכב לך למקומות שונים . אתה לא תמצא את הסימולטור בארץ , תחשוב להזמין אותו מאמאזון או מ Ebay (ממליץ על Ebay).

מסתבר ...

ש TS2 , כלל לא יצא לשוק עדיין . אני ממליץ לך לקנות את הראשון מהמקומות שציינתי . זה יעלה לך גרושים .

למעלה