towerrecords.com לא שולחים לישראל

הגי

New member
towerrecords.com לא שולחים לישראל

שלום אנשים, זה כמה ימים שאני מנסה לבצע הזמנה דרך אתר האינטרנט של טאואר רקורדס העולמית, וללא הצלחה. קיבלתי מהם אימייל הטוען שעקב "consistent delivery problems", הם אינם שולחים יותר הזמנות לישראל. הגבתי למכתב זה בתהייה באשר למהות בעיות המשלוח וקיבלתי תשובה שהשאירה אותי עם פה פעור. אני מצרפת כאן קובץ וורד המכיל את התכתובת שלי עם טאואר רקורדס. חייבים לעשות משהו! הגר

הגר ,תעשי לי טובה גדולה

מאחר שהאנגלית שלי היא ,איך נאמר ,לא משהו ,תתרגמי בקצרה את המכתב ואת הטענות שלהם. בתודה -קרלוס

הגי

New member
תרגום לקרלוס

שלום דון קרלוס, אם לקצר את הסיפור, טאואר לא שולחים לישראל בגלל שהם גילו שהרבה מאד אנשים משתמשים בכרטיסי אשראי מזוייפים ומבקשים לשלוח את הזמנותיהם לישראל. בעקבות זאת הם החליטו לנתק קשרי משלוח לישראל. מה שיוצא זה שבסוף, הלקוח התמים נפגע מההחלטה גורפת כזו, וזה נורא מעצבן לגלות שבגלל כמה אנשים לא חכמים (בלשון המעטה), כל אוכלוסיית האנשים שמעוניינים להשתמש בשירותיהם של טאואר רקורדס באופן תמים, נפגעת... ומעבר לכך, יוצא לנו שם רע... מקווה שעזרתי לך. הגר

dorian_poe

New member
והנה פתרון www.amazon.co.uk

יותר זול מגיע תוך 4 ימים בדרך כלל ללא עלויות משלוח נוספות מבחר אדיר של דיסקים לא יקרים יותר מ 65 שקל והרבה זולים יותר יש להם גם שרות מצויין- הייתה לי בעיה איתם והם טיפלו בזה מיד והתנצלו מעומק ליבם.

הגי

New member
לא מדוייק

שלום Dorian עשיתי בדיקה קטנטונת ב-Amazon.co.uk וגיליתי שהרכישה שלי תעלה דרך אמזון אותו דבר בדיוק (עם הפרשים קטנים לכאן או לכאן...). מה גם שהשירות של טאואר ממש לא רע. לזכותם ייאמר שיום לאחר שהפניתי להם שאלה דרך המייל קיבלתי תשובה ואפילו תשובה רצינית וכנה. מה שמפריע כאן הוא העיקרון וההחלטה הגורפת שעושה עוול ללקוחות התמימים... הגר

יש משהו בדבריהם

הרי אם דבר כזה היה קורה 2-3 פעמים אז חפיף ,הפסידו 100 שקל, אבל כשמדובר בתופעה אז זה מדאיג ,מה עוד שלפי תחושתי היה איזשהו מס´ כרטיס מזוייף ש"הזמין " בסכום עתק ובימים שונים ,והוא (בטח איזה משה לוי מירושלים) זה שאת חייבת לו ברכות. בתכלס, הם מנסים לשמור על שמם הטוב ולא לשתף פעולה עם פושעים (למרות שהם גם גנבים ,אבל זה כבר דיון אחר )

הגי

New member
אני לא בטוחה שיש משהו בדבריהם

דון קרלוס, אני מבינה את הנימוק שעומד מאחורי ניתוק הקשרים עם ישראל, אבל עדיין, האם אין דרך לא להגיע להחלטה כזו גורפת שפוגעת בכלל הלקוחות התמימים (כמו למשל דרך לוודא שהמזמין הוא באמת בעל הכרטיס באמצעות השלמת פרט מידע נוסף על הלקוח שאינו מופיע על גבי כרטיס האשראי)? לגבי זה שטענת שהם גנבים, לא איכפת לי לפתוח את הדיון על כך. בטאואר רקורדס הישראלי הם אפילו קצת יותר גנבים. אני חושבת שזו חוצפה לדרוש 89 ש"ח לדיסק (ברוב המקרים) גם אם מזמינים דרך האינטרנט, כאשר אני יכולה לקנות את אותו דיסק ב-65 ש"ח בטאואר רקורדס העולמי. מעבר לכך, הידעת שטאואר רקורדס ישראל וטאואר רקורדס העולמי זה לא אותו דבר? הם סתם משתמשים בלוגו שלהם למרות שהם בכלל לא קשורים לטאואר העולמי... הגר

bily

New member
הגי

עם כל הכבוד אני אישית חושב שחברת טואר רקרדס יצאו בסדר חבל על הזמן כודם כל הם אישרו לך את הקניה הספציפית הזאת אח"כ עם את הית מנהלת עסק בארה"ב ונגיד 20% מהעסקעות שהיהת עושה היו עם כרטיס מזויף לא הית אפילו מחזירה מכתב מה שאין כן תמרה הזאת הלכה וברירה לך הכל וזה נראה שהיא ממש רצתה לרדת לסוף הבעיה הזאת כמוך אז רבותי לגלות קצת הבנה

הגי

New member
billy

אני מבינה את מה שאתה אומר, אבל אני מעיזה לתהות האם אין אפשרות למצוא פתרון שלא יפגע בלקוחות התמימים ולא ייצור "ענישה קולקטיבית" ?

למעלה