אוקיי, הנה קצת פרטים..
Tourniquet היא להקת כריסטיאן מטאל ( קתולים..) והם מנגנים גם פרוגרסיב והאבי מטאל לפעמים..לרוב הם פרוגרסיב..והם פשוט מעולים, הם הושפעו ממוזיקה קלאסית והם משלבים בשירים שלהם גם יצירות קלאסיות, כמו למשל המנגינה של Immunity Vector היא במקור שיר עם רוסי. בארץ לא ממש מכירים אותם, ולכן אין דיסקים שלהם בארץ. אבל יש להם 10 דיסקים מאז Stop The Bleeding ב 1990 ועד Microscopic View ב 1999. הדיסק האחרון שלהם פשוט משובח..אבל גם כל השאר פשוט מצוינים. באתר הרשמי שלהם ( שאני מצרף אותו למטה..), יש אפשרות לשלוח אליהם אימייל, אז שלחתי אליהם אימייל לפני שבוע וביקשתי מהם לבוא להופעה בארץ, אז הם ענו לי וכתבו לי שהם מאוד מקווים להגיע לארץ הקודש ( קתולים..) ושהם לא ידעו שמכירים אותם בשיראל, ויכול להיות שאם יהיה ביקוש הם גם יפיצו את הדיסקים שלהם בארץ. אז אנשים, תתחילו להציף אותם באימיילים ותראו שמכירים אותם בארץ ויש ביקוש, ואל תשכחו לבקש שגם יבואו להופיע בארץ ! וגם תפיצו את הלהקה בארץ, שעוד אנשים יכירו אותם, זה יהיה אחלה.. אימייל ניתן לשלוח להם בכתובת -
[email protected] תתחילו לשלוח. עכשיו בקשר לשירים מומלצים, כל השירים שלהם פשוט מצוינים, ואין להם שיר אחד גרוע ! אני יכול לרשום לך עכשיו בתור מומלצים את כל השירים שלהם, אבל זה ייקח מלא מקום וזמן, אז אני אבחר 5 מומלצים, ואם תרצה עוד, רק תבקש. אז הנה - Immunity Vector Vanishing Lessons The Skeezix Dilemma part 2 The Tomb Of Gilgamesh If I Was There My Promise Psycho Surgery Broken Chormosomes ויש עוד מלא מומלצים..אז אם תרצה עוד, תבקש.
תהנה.