Tourniquet

Tourniquet

אחרי שדברנו על Tourniquet ולא מספיק משהו יכול לספר עליהם קצת? לתת פרטים? והכי חשוב איפה אפשר להשיג דיסקים שלהם?

חולוני

New member
אוקיי, הנה קצת פרטים..

Tourniquet היא להקת כריסטיאן מטאל ( קתולים..) והם מנגנים גם פרוגרסיב והאבי מטאל לפעמים..לרוב הם פרוגרסיב..והם פשוט מעולים, הם הושפעו ממוזיקה קלאסית והם משלבים בשירים שלהם גם יצירות קלאסיות, כמו למשל המנגינה של Immunity Vector היא במקור שיר עם רוסי. בארץ לא ממש מכירים אותם, ולכן אין דיסקים שלהם בארץ. אבל יש להם 10 דיסקים מאז Stop The Bleeding ב 1990 ועד Microscopic View ב 1999. הדיסק האחרון שלהם פשוט משובח..אבל גם כל השאר פשוט מצוינים. באתר הרשמי שלהם ( שאני מצרף אותו למטה..), יש אפשרות לשלוח אליהם אימייל, אז שלחתי אליהם אימייל לפני שבוע וביקשתי מהם לבוא להופעה בארץ, אז הם ענו לי וכתבו לי שהם מאוד מקווים להגיע לארץ הקודש ( קתולים..) ושהם לא ידעו שמכירים אותם בשיראל, ויכול להיות שאם יהיה ביקוש הם גם יפיצו את הדיסקים שלהם בארץ. אז אנשים, תתחילו להציף אותם באימיילים ותראו שמכירים אותם בארץ ויש ביקוש, ואל תשכחו לבקש שגם יבואו להופיע בארץ ! וגם תפיצו את הלהקה בארץ, שעוד אנשים יכירו אותם, זה יהיה אחלה.. אימייל ניתן לשלוח להם בכתובת - [email protected] תתחילו לשלוח. עכשיו בקשר לשירים מומלצים, כל השירים שלהם פשוט מצוינים, ואין להם שיר אחד גרוע ! אני יכול לרשום לך עכשיו בתור מומלצים את כל השירים שלהם, אבל זה ייקח מלא מקום וזמן, אז אני אבחר 5 מומלצים, ואם תרצה עוד, רק תבקש. אז הנה - Immunity Vector Vanishing Lessons The Skeezix Dilemma part 2 The Tomb Of Gilgamesh If I Was There My Promise Psycho Surgery Broken Chormosomes ויש עוד מלא מומלצים..אז אם תרצה עוד, תבקש.
תהנה.

תהרגו אותי

לא מבין את ההתלהבות שלכם מהם, מעין ת´ראש פרוגרסיבי מלודי כזה...כמו נוורמור בלי רגש ועם פחות כשרון, אולי יותר פרוג. אבל ממש לא להקה מרגשת, אני לא מבין מה אתם כל כך מתלהבים מהם. אם אני רוצה להפציץ למישהו את האימייל בבקשות להופעות בארץ זה יהיה נאמר למיי דיינג ברייד או דארק טראנקויליטי, לא אלה...

ed547

New member
נוורמור בלי רגשֱ?!!?!?!?!?

מישהו פה לא שמע את dreaming neon black הסולן שלהם שר נורא נורא ברגש. וטורניקט לא בדיוק ההגדרה שכתבת כמו שמישהו כתב פה פעם נורא קשה להגדיר אותם. אם שמעת את - The Skeezix Dilemma Part I ולפי זה קבעת אז אני מציע לך לשמוע שירים אחרים שלהם גם כמו if i was there when the love is right יש להם הרבה מאוד סגנונות ובחלקן הם נשמעים ניאו קלאסי וזה מהשפעה ואהבה עמוקה שלהם למוסיקה קלאסית. המתופף שלהם אולי מהטובים שיש והוא לוקח את הכישרון מהתופים מהיערות שמה הוא יוצר וכותב שירים(אין רגש מה?) תשמע הרבה שירים שלהם, תקשיב למילים ואז תדבר..

ed547

New member
ממ.. חשבתי שאמרת כאילו ש..

הם כמו נוורמור: כאילו תיאור של איך נוורמור. פחות רגש ופחות כישרון. טעות שלי. בכל מקרה שים לב למה שכתבתי על טורניקט כי אתה טועה לגביהם. אגב איך קוראים לדיסק הזה של הקיור שיש עליו ציור של איש זקן?

חולוני

New member
סתם שאלה

כמה שירים של טורניקט שמעת ואיזה ? ואם לא אהבת אותם - טוב, בחירה שלך. אני לא מנסה לכפות אותם בכוח על כולם. מי שלא אוהב אותם, שיבושם לו. כנראה יש לך טעם שונה משלי קצת. אבל לפחות תכבד אותם, ואל תגיד שהם זבל ושאתה לא מבין מה ההתלהבות ( תראה, אין ממש הרבה להקות בסגנון שלהם ומגוונים כמוהם..), ותכבד גם את מי ששומע אותם, כי לפי דעתי הם ממש מעולים. אוקיי ?

למעלה