tourh

neomi

New member
tourh

רוצה שהאהבה תנצח ולא שאחד יטרוף את השני, רוצה אהבה ארוכה רכה וטובה, לא אריות לא שה ברבים, הדדייות וכיף, אז מה אם אני מפנטזת? מה כבר נשאר? נעמי

TOURH

New member
נעמי על ``טריפה רכה`` -

היי הראש למעלה בבקשה (זו נזיפונת בגין ``מה כבר נשאר ?``) כן את צודקת ויחד עם זאת יש המון משותף בין אהבה לטריפה בין אהבה לשנאה ובכלל בין אהבה לכל הקשור לצפיפות רגשות. אז האהבה מנצחת כאשר השניים טורפים וגם האהבה רוקדת כאשר השניים נטרפים ואני לא כל כך בטוח אם אכן האהבה חוגגת כאשר הכל רך שלו ושיגרתי. בניית תבשיל ממרכיבים של אנדרנלין, מתח, מעט שנאה הרבה קינאה והנה סעודה שמחליפה את הפנטוז והכמיהה למציאות של שימחה, אופס התכוונתי למציאות של אהבה! :)

neomi

New member
בעניין קינאה

לא מסכימה איתך, קינאה זה דבר נורא כל השאר סביר, אבל כל הזמן ריגושים במערכת זה לא הולך, ברור שבהתחלה יש את כל הריגושים וזה כיף לא רגיל, לא ישנים לא אוכלים מסתובבים עם חיוך גדול מאוזן לאוזן מתגעגעים כל רגע, זה גדול אבל מה לעשות גם זה חולף, ספר לי על אופטימיות בידידות נעמה

barkaie

New member
B-()

מקסימתי, מילותיך כחלום מתוק בלילה סגריר. פינטוזיך, חלק בלתי נפרד מאיתנו ויותר מכל חלק של הטובים, המבינים והרגישים שבהם. וכי מה כבר נשאר בעולם הכל כך שונה ומנוכר לפעמים, אם לא לחלום ולפנטז ולחוש ``אחרת``? ללא ספק את יחודית ומיוחדת, תמשיכי בכך ותהני מכל שבריר של תחושות אמת.

למעלה