TOTP awards + תזכורת

TOTP awards + תזכורת

ג'ניפר זכתה ב#5 בmost crap hair *יענו השיער הכי גרוע* קישור למטהההההה גררררררררררררררררררררררררררררררררררררר גארת' #1!!! חוצפהההההההההההה!!!!!!!! *אין מה לעלות עליהם, זה אנשים מצביעים לא החלטה שלהם גרררררררר והיום באין לי מושג איזה שעה *זיכרוןןן דפוקקקק חחח מאודדדדדדד 5 ורבע ווסטלייף ויותר מזה אני לא מסוגלת לזכור חחח אני מוכשרת הא??* יש הופעה של ג'ניפר בערוץ גרמני כזה ששכחתי ת'שם 131 בתבל דיגיטל כל השאר... אממממ.. גם לא זוכרת חחחחחח אם אתם רוצים עוד פרטים אז אממממ... חפשו כאן הודעות משבוע שעבר כתבתי על זה איפשהו ENJOYYYYYYYYYYYYY

חיחיחיחי איך היא נכנסה בכלל..

לקטגוריה הזאת??? ובאיזה שעה ההופעה המושלמתתתתתתת????????? אוף כל פעם שאני נוסעת לירושליים יש ג'ניפר גררררררררררררררררררר

לא זוכרת איזה שעה חחחחח

אני יודעת שכל היום יש הופעות וב5 ורבע ווסטלייף ומיד אחר כך רונאן קיטינג ואחר כך... אמממממממ... היה מישו אבל שכחתי חחחחחחחחח ומתישהו ג'ניפר.. זהו בערך חחח שירה בטח יודעת ואיך היא נכנסה?? מה הבעיה?? חחחחחח הם ביקשו שמה באתר לשלוח להם שמות של אנשים עם crap hair וכנראה שלחו הרבה ג'ניפר פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אין מה לקחת אותם יותר מדי ברצינות חחחחחחחחחח זה לא בדיוק חלוקת פרסים נחשבת או משו

את זה כבר הבנתי...

אבל תבדקי איזה שעההההההההההההה אין לי כח לרדת בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

איך אני יבדוק??

תשאירי ת'טלויזיה דלוקה כל היום ותקשיבי לפרסומות דפוקות בגרמנית חחחחחחחחחח מתישהו תגיע ההופעה חחחח *אני לא טובה בטיפים הא? חח חפיףףףףףף*

לא ממש...

בואי נעצור את השיחה כי אז ייתעצבנו ויגידו לנו להמשיך במסרים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למה שייתעצבנווווו??

השיחה שלנו מקפיצה ת'תזכורת לא?? חיחיחי שאנשים לא ישכחו בטעות שיש היום הופעה או משו חחח

באיזה שעה יאקרועה??????

חיחיחיחיחיייייייי אבל עדייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הם מתעצבנים בקלות.....

חפיףףףףףףף שנה חדשה יסלחו לנו...

נכון??? ואיזה שעה?? לא יודעתתתתתתת אני יכולה להגיד לך שזה לאאאאא ב5 ורבע חחחחחח

יאפפפפפפ זה גם לא ב6

כי ההופעה של ווסטלייף נגמרת ב6 או 6 ורבע או משו כזה ומיד אח"כ רונאן קיטינג ייאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה