TOSHIBA e355 ב161$ (141$)?

nbvcvfh

New member
TOSHIBA e355 ב161$ (141$)?

מה דעתכם על המכשיר והמחיר? משתלם? אשמח לשמוע דעתכם על מעלותיו וחסרונותיו! ועוד שאלה: על עברית חיבים להשקיע כ400 ש"ח? והאם הרשיון לעברית מוגבל לשימוש במכשיר אחד או שניתן בהמשך להעברה?

2cookie

New member
יש לך אפשרות לייבא אחד?

תביא גם לי.. :ף ועברית אפשר להשיג בזול רק בעזרת קשרים, אני לא חושב שאפשר להעביר את הרישיון ממכשיר למכשיר, אז היו משתמשים באותו סריאל לכמה מכשירים.

gaemo

New member
עברית

אודה לך מאוד באם תשיג לי בעזרת הקשרים שלך עברית ל4150 שקיבלתי עדיף עברית של אירון בתודה מראש אבי [email protected]

דג הים

New member
בוקר טוב..

המחיר סביר אבל תצטרך להוסיף כל מיני תוספות כמו עברית, כרטיס זיכרון, כיסוי קשיח ומדבקות מסך- תוספות שהן בגדר Must מה שהופך את המחיר ל- לא ממש אטרקטיבי. לגהי העברית- היא ניתנת פר מכשיר כלומר אם תרצה להעביר את הרשיון למכשיר אחר- לא תוכל (כך זה לפחות ב- PDAC). מבחינת המכשיר אני חושב שתוכל להשיג בארץ אייפק מסדרה 19XX עם עברית וכו' ויצא לך פחות מהטושיבה עם כל התוספות שתצטרך להוסיף. דבר נוסף אתה צריך לבדוק את התמיכה בעברית למכשיר הזה כי אני שמעתי שבטושיבה הזו עם מע' הפעלה 2002 היו קצת בעיות. לסיכום לטעמי עדיף אייפק בדגם מקביל (גם מיד שניה)- הוא יצא לך זול משמעותית והוא מאוד פופולארי בארץ ובחו"ל. סליחה על האריכות ובהצלחה!!

nbvcvfh

New member
למה סליחה? תודה על האריכות

אבל א) האם האייפק לא יצטרך את כל התוספות שהזכרת? ב) מערכת ההפעלה שלו היא דווקא 2003! מה דעתך?

דג הים

New member
טושיבה מול אייפק

אחי, אם היה מדובר על ה- 740 מילא.. אבל האייפקים בארץ יותר קליטים, יש יותר אביזרים שמוצעים למכירה בשוק היד שניה במחירים סבירים וגם יותר קל לשדרג אותו כשיתחשק לך.. אבל טושיבה אין הרבה כאלה בשוק וכל אביזר שתרצה לקנות יעלה לך לא מעט. לעומת זאת אפשר למצוא בשוק היד שניה אייפקים עם אחריות במצב חדש ומאובזר במחיר מצוין- אתה יכול לנסות ולבדוק בלוחות. ודווקא משום שמדובר במכשיר שלא מציע יכולות מיוחדות אני אומר שעדיף אייפק (לטעמי האישי) אבל אם היה מדובר במכשיר בעל יכולות BT או WI-FI במחיר סביר הייתי ממליץ בחום אבל היכולות שלו הן סטנדרטיות ולכן עדיף מכשיר עם "אבא ואמא" בארץ. בכל מקרה אם תלך על טושיבה אני בטוח שתהנה ממנו כי בסך הכל הוא יפה, מעוצב ונחמד. ואם אתה יכול להביא משם גם אביזרים- תחסוך הרבה כסף בהשוואה לארץ. ושוב- בהצלחה ותהנה עם מה שתבחר!!

דג הים

New member
ביקורת על הטושיבה

אגב ביקורת על המכשיר תוכל למצוא באתר www.pocket.co.il אולי זה יעזור לך להחליט..

gabimaor

New member
תראה

בתור מי שהיה לו טושיבה אני יכול להגיד שהם ממש גרועים בכל הקשור לאחריות ולתמיכה. תברר אם לאחר ייבוא המכשיר תהיה לך אחריות בארץ אצל מישהו. לגבי מערכת ההפעלה אני רואה שהוא מריץ 2002. אם זה המקרה אז צא מנקודת הנחה שלא יהיה עבורו שידרוג כי טושיבה משום מה לא מוציאה שידרוגים (לפחות לפי מה שאני יודע). היכולות שלו סטנדרטיות לחלוטין (לאו דוקא חסרון) הפלוס זה המחיר אבל תדע שאתה בטח תוסיף עברית ויש סיכוי שתצטרך לשלם מכס כך שסה"כ המחיר שווה ערך לאייפאק 1910. אולי באמת עדיף לך ללכת על יד שניה אולי על 1940 או 1930 שכבר יש עליהם עברית.

lidor30

New member
במיוחד בגלל השדרוגים שטושיבה

לא מבצעת הרבה משתמשים מסתייגים מהטושיבות.

nbvcvfh

New member
תודה על התגובה! רק תקון קטן...

כתבת"לגבי מערכת ההפעלה אני רואה שהוא מריץ 2002" ואני רואה שהוא מריץ 2003! האם אני טועה?

gabimaor

New member
טעות שלי

עדיין כדאי רק לודא לגבי אחריות. האם יש מישהו בכלל בארץ שיתן לך עליו אחריות כלשהי.

למעלה