tori amos

black crow

New member
tori amos

אחרי שבדקתי לעומק ונוכחתי שמוסיקה טובה קשה למצוא אז אני צריכה קצת עזרה יש זמרת מדהימה שהיא גם הנושא ואם למישהו יש משהו לחדש לי עליה: אתרים, דיסקים, הופעות וכו´ אני אשמח... מאוד!!!

rizla

New member
אז ככה...

קצת על טורי איימוס. הדיסק הראשון שלה יצא ב-1991 ונקרא Little Earthquakes . הוא כמובן מצויין בעיקר Silent All These Years ו- China . יצאו לה עוד 5 דיסקים, האחרון שבהם יצא השנה. כולם טובים. טורי, שמזכירה בסגנון ובכלל את קייט בוש (היתה פעם זמרת כזו
) כותבת את השירים שלה ומלחינה אותם. יש לה אתר רישמי מושקע בכתובת למטה. עוד פרטים ב- AMG

black crow

New member
tell me something i don´t know

ראשית תודה על התשובה המהירה אבל אילו כולם דברים שאני יודעת, מהכרות של כבר כמעט 5 שנים איתה. אני מחפשת דברים פיקנטיים מיוחדים שאולי מישהו שמכיר את העבודה שלה קצת יותר טוב יוכל להמליץ עליהם. ואפרופו הדיסקים יש לי את כולם בנוסף ל-4 סיגלים ובוטלג אחד.

Shibby!

New member
הקול שלה ממש יפה ../images/Emo13.gif

אני לא ממש מכירה אותה, אבל ממה ששמעתי, היא באמת טובה..

goldi san

New member
לא יודעת ../images/Emo109.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo113.gif ../images/Emo108.gif

הויייי!!! הם כאלה פריקים מתפרעים עם האייקונים החדשים שלהם!!! יעע רצו לשמח אותי אחרי עוד יום מלבב בדלד. אה, טורי איימוס. כן. אני רק רציתי להגיד שאני שמעתי את הסה דה שלה החדש של הקאוורים "סטריינג´ ליטל גרלז" והוא מלבב עד מאד!

למעלה