Tori Amos - A Piano: The Collection

blue skies

New member
Tori Amos - A Piano: The Collection

סורי על ההתפרצות. אני חושבת שהכמה ההודעות היחידות שלי היו כשנפתח הפורום בהתחלה אני אוהבת מאוד!!! את טורי איימוס ואחת השאיפות שלי היא להיות בהופעה שלה (או שתיים או שלוש או מאה...) ועכשיו שאני נמצאת בארהב אני מקווה שתהיה לי הזדמנות. בכל מקרה אני לא יודעת מי ראה את זה אבל הנה קישור שקיבלתי במייל לגבי אוסף 5 דיסקים שהיא מוציאה ויגיע לחנויות בארהב (לא יודעת לגבי הארץ) אחרי ראש השנה ביום שלישי. לצערי כבד עלי 75 דולר אני מקווה שבחנויות זה היה יותר זול אם לא מקסימום אני אחכה טיפה. את הBEEKEEPER רכשתי ב10 דולר ואני מקווה לקנות עוד כמה שלה שחסרים לי ואחרים שאבדו לי
אז זהו בנתיים מקווה שההתפרצות שלי בסדר...

gelrad

New member
אין שום צורך לבקש סליחה...

אם כבר, רק על זה שלא התפרצת באופן קבוע מהזמן שהפורום נפתח, תוך התחייבות להשתתף מעתה כאן באופן קבוע... ורק אל תשכחי שתגיעי להופעה של טורי להגיע לפגישה שלה עם המעריצים באזור הצהריים עם מצלמה... וגם לקחת משקפת להופעה. גם אם את שורה ראשונה, שווה להציץ על טורי מדי פעם עם משקפת...

gelrad

New member
כל אחד יכול...

ממש להגיעה ולדבר/להצטלם/לקבל חתימה זה יותר מסובך בעיקר בארה"ב, בשל כמות המעריצים שמגיעים... צריך לזהות את הקבועים, שהם ידעו היכן בדיוק זה יקרה ואז להתאזר בהמון סבלנות ולהמתין במקום הנכון, וגם מזל (ומרפקים) בכלל לא יזיקו... ואל תעשי חשבון, עם מזל אפשר לפעמים להסתנן לשרות הראשונות (כמובן עדיף כרטיס לשורות ראשונות) כאשר להם מאפשרים לפעמים לעמוד מול הבמה שזה בכלל חוויה...

gelrad

New member
בפעם הבאה שהיא תופיעה...

הפגישות הם בצוהריים לפני הופעה.

blue skies

New member
../images/Emo13.gif

I am in philadelpiah i still dont have hebrew font in my computer so i dont always able to write in hebrew

למעלה