Topamax ו- Depalept יחד

apolo3

New member
Topamax ו- Depalept יחד

הי לכולם קודם כל אני חייב להגיד שאני מאוד שמח שמצאתי את הפורום הזה במיוחד כי לא ידעת על קיומו והאמת לא ממש טרחתי לחפש כי הייתי בטוח שהוא לא קיים. לדעת שיש עוד אנשים שמתמודדים עם המחלה הכל כך לא צפויה הזו. היות והשאלה שלי קיבלה מענה כל כך מהר, אני מעז לשאול משהו יותר קונקרטי... האמת שיש לי המון שאלות, אבל אסתפק כרגע במה שמעסיק אותי הכי הרבה שבוע שעבר חוויתי עוד התקף (האחרון היה לפני חודשיים) והרופא שלי מעביר אותי מ DEPALEPT ל- TOPAMAX... מישהו מכיר את התרופה ואת התופעות לוואי... בכל אופן, כרגע אני אמור לקחת את שניהם יחד, והבנתי שיש תקופת הסתגלות, אז אני מעט מפחד לעבוד וכאלה (למרות שהעזתי ונסעתי ל-3 ימים לטבריה!!!!!!!) היה אדיר! אבל לגבי עבודה אני לא בטוח האם יש סיכון בתקופה הזו של שבוע? של לקיחת התרופה יחד? שיהיה לכולם שבוע נהדר ושלו

חייםלוי

Member
מנהל
אני שמח שמצאת את הפורום ושמח

להיות לעזר עד כמה אני יכול. לגבי טופמקס אתה יכול לקרוא במאמרי הפורום. יש שם מאמר בשם רשימת תרופות והשפעותיהן. תקרא שם את חלק הטופמקס.כמו כן תיכנס לאתר התרופה (באנגלית) ותקרא שם

S E M 151

New member
ערב טוב אפולו

הבת שלי עברה מדפלפט לטגרטול ושבוע החפיפה עבר בשלום ברוך השם. רק להקפיד על הוראות הרופאים ולשים לב לשינויים רציניים או תופעות מיוחדות. שיהיה בהצלחה.

qt1

New member
היי אפולו ברוך הבא ../images/Emo140.gif

משהו ספציפי מטריד אותך במעבר מדפלפט לטופמקס?, לא צריכה להיות שום תופעת לוואי חוץ ממה שאמר לך הנוירולוג. אם תרצה לשתף אז בכייף אנחנו כאן... תרגיש טוב ושבוע טוב

למעלה