TOP5 גירלז אלאוד היום בשעה שש וחצי יש בMTV HITS טופ 5 גירלז אלאוד
S sapir aloud555 New member 15/7/04 #2 ../images/Emo7.gif זבל! אני לא אראה...טוב נו טופ5... טופ 5 למה? כי יש להן רק 5 סינגלים! בושו!! מי ישים שיר שלהן במקום ה5?! שיהיה מקום 1 כולם! איך אפשר טופ5?!!
../images/Emo7.gif זבל! אני לא אראה...טוב נו טופ5... טופ 5 למה? כי יש להן רק 5 סינגלים! בושו!! מי ישים שיר שלהן במקום ה5?! שיהיה מקום 1 כולם! איך אפשר טופ5?!!
S sapir aloud555 New member 15/7/04 #3 טחחח רגע, לא צריך לקרוא לזה טופ 5 כי אין להן עוד אז שיקראו לזה "5 הסינגלים של גירלז אלאוד" חחחחחחחחחח..... בע! אני רוצה לראות..
טחחח רגע, לא צריך לקרוא לזה טופ 5 כי אין להן עוד אז שיקראו לזה "5 הסינגלים של גירלז אלאוד" חחחחחחחחחח..... בע! אני רוצה לראות..
S sapir aloud555 New member 15/7/04 #6 ../images/Emo12.gif שמעתי על זה! כן עשו כזה לבלו לא ממזמן. אולי אתה צודק ואם כן...זה יהיה טוב..אבל עדיין אני רוצה לראות אותן מדברות! חחחחחחח מה אני צוחקת?
../images/Emo12.gif שמעתי על זה! כן עשו כזה לבלו לא ממזמן. אולי אתה צודק ואם כן...זה יהיה טוב..אבל עדיין אני רוצה לראות אותן מדברות! חחחחחחח מה אני צוחקת?
S sapir aloud555 New member 15/7/04 #9 ../images/Emo10.gif לא. וגם לא יכולתי לראות #$%#&$*^&)^@#%#$&%&^#@%#@%@#%@#%#&&*)*&^)*& טוב נו מיוזיק בוקס יותר טוב מMTV היטס. רק שאין שם טופ5 בע.
../images/Emo10.gif לא. וגם לא יכולתי לראות #$%#&$*^&)^@#%#$&%&^#@%#@%@#%@#%#&&*)*&^)*& טוב נו מיוזיק בוקס יותר טוב מMTV היטס. רק שאין שם טופ5 בע.