top10 הפינה לה חיכיתם

שיבולית

New member
top10 הפינה לה חיכיתם

כל השבוע... מצטערת אני ממש קצרה בזמן כרגע, לכן סיכומי שבוע שעבר יאלצו לחכות מעט - אם כי לא היו הפתעות... אז... רישמו את עשרת השירים העבריים מכל הזמנים שהכי אהבתם השבוע... אין לחזור על אותו מבצע פעמיים!!! שיתוף פעולה נמנה גם הוא כביצוע!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gifבאמת חיכיתי

אפרת גוש- בוא אליי (גרסת טריו ג'אז)-
זה לעולם לא יימאס עליי אביתר בנאי- יש לנו את כל הזמן (בהופעה
) מאיר בנאי- והאור בחוץ אתי אנקרי- והים קרני פוסטל- שקיעתה של הזריחה יהודית רביץ- שבתות וחגים עדי כהן
- שיר לשלום (מה אני אעשה זה יפה
) נורית גלרון- נגיעה אחת רכה רמי וריטה- נוצה ברוח
סיוון שביט- נשקי אותי אני צפוי, אני יודע, קפצו לי

הו.. מלכה ../images/Emo47.gif איזו התמדה ../images/Emo99.gif

1. הכל עד לכאן- עמיר בניון 2. ילד ירח- מאיר בנאי [שמעתי אותו בלופ השבוע והשמעתי אותו לכל העולם
למרות (ובגלל) שזו רק מנגינה..
] 3. מיתר- אביתר בנאי 4. געגוע- אתי אנקרי 5. אתה הרי יודע- נורית גלרון 6. עד העונג הבא- המכשפות [אל תשאלו..
] 7. בודד בודד- ארקדי דוכין 8. רחוב האגס 1- אהוד בנאי 9. האיש ההוא- יהודית רביץ ואהובה עוזרי 10. לא ידעתי שתלכי ממני- מתי כספי שבוע נפלא לכולם..

שיבולית

New member
בחרתי לי עשירייה...

1. זה הזמן - מוש בן ארי בכנות בא לי להוסיף עוד כמה שלו... 2. רואים רחוק רואים שקוף - מאיר (בעקבות הדיון סביב השיר כמובן...) 3. מתנות - אביתר בנאי חרשתי על זה ועל "טיפה של אור" ביומיים האחרונים 4. אומרים - אתי אנקרי שיר מאוד חכם... 5. כמו שיורד גשם - טל גורדון ורונה קינן נגע בי - הלחן של השיר הזה... נראה לי כדאי שאני אפסיק עם הדרשות סיב כל שיר אחרת זה לא יגמר... 6. עכשיו - ג'וני שועלי 7. ימים טובים - נמרוד לב 8. באת עם השקט - דודו טסה 9. מיגדלור - מיקה קרני 10. בלוז כנעני - אהוד בנאי

שיבולית

New member
וסיכום השבוע שעבר:

מסתבר שיש כמה קווי דימיון
כוכבי השבוע שעבר
המלכים הבלתי מעורערים: אביתר בנאי - 5 פעמים יהודית רבית - 4 פעמים. מאיר בנאי - 3 פעמים. אתי אנקרי - 3 פעמים. גידי גוב - 3 פעמים (מתוכם שניים ל"מי תרצי" שכתב והלחין עמיר בניון לדעתי...) עוד כמה שחזרו - פעמיים כל אחד: אפרת גוש (ב"בוא אליי"), אפרת ב"צ, רונה קינן, הכבש ה16, יוני בלוך וחוה אלברשטיין. וד ראויים לציון (כי אני נורא אוהבת אותם - למרות שנבחרו רק פעם אחת השוע אך קנו להם מעמד בעקבות יזכורים גם בשבועות קודמים
): מוש בן ארי (חוזר אצלי כל שבוע), בית הבובות, מירי מסיקה ואהוד בנאי ויש עוד!

היא התעלמה מהפרות סדר../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

גם לאלעד בהתחלה היו איזה 10 [מתוך 10] של אביתר..
אנחנו מחכות שתלמד את החוקים של המשחק..
ואם אני מצליחה לשמור..
גם אתם יכולים
אבוא אליך ביום הזה [או ההוא, לא זוכרת..
] יהיה יום בהיר, בהיר..
בוקר טוב מותק..

0mroosh

New member
עונה.

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. (אבוא ללחוש לך באוזן, ככה בשקט.
).

darling2

New member
אני../images/Emo9.gif

הייתי היום בקניון והיה לי ממש ממש כיף!!! |מאושרת| 1. אבוא אליך- אפרת בן צור
2. בוא אליי-אפרת גוש (גרסת טריו ג'אז) 3. ילדי הלילה- אהוד בנאי 4. ימי בנימינה- בביצוע של רונה קינן
5. להבין את המים- עברי לידר 6. פנסים- שרון חזיז 7. אתה פה חסר לי- נורית גלרון 8. מישהי אחת- דנה ברגר 9. לוט- יוני בלוך 10. שקיעתה של הזריחה- פרטיסחרוף יום טוב

העשיריה שלי....../images/Emo13.gif

אחינועם-קרני פוסטל ולהקת רוקפור מתוך שבלול זמן ללכת-יובל בנאי אין מקום אחר-משינה אני גונב לא בשביל הכסף-מאיר בנאי קול קורא הלילה-מתי כספי כולנו זקוקים לחסד-נורית גלרון אז עדיף-דניאל סלומון היום-אהוד בנאי מזל שיש אותך-עמיר בניון תחרות כלבים -אביתר בנאי

TEENAGER1

New member
קדימה.

אוקיי, הראשון כל כך: דברים מסוכנים/אביתר בנאי
הריקוד המוזר של הלב/גידי גוב ורונה קינן אהבה קצרה/מאיר בנאי שיר מקומי/רמי קלינשטיין חברה/ריטה היא כל כך יפה/כוורת בלוז כנעני/אהוד בנאי עוף גוזל/אריק איינשטיין למעני/בית הבובות פרפרים/אורי בנאי (חידה: איזה שם משפחה מופיע הכי הרבה פעמים ברשימה?
)

שכחת את:

"לא אוהב אף אחד"/ בועז בנאי
[אני ממש ממש לא סגורה על זה שזה שם השיר, אבל יש דבר כזה..
נו באמת.. הוא גם טוען שם שאולי הוא אוהב את הבן של אחיו.. שזה אורי שכן הזכרת.. ולא ברור לי למה זו השורה היחידה שאני זוכרת משם..
טוב, עזבו, פעם אחרונה שראיתי אותו הייתה ממש ממש ממש מזמן, ל-5 שירים בערך כי הוא רק חימם את אביתר
[היו לו מאז 2 הופעות סולו שאני יודעת עליהן] זה הדבר היחיד שאני זוכרת ממנו..
אבל הוא בלט בחסרונו אז הייתי חייבת..
אמא'לה
[אני מכורה לפרסומת הסמוייה לאורנה..
] עוד מישהו
אממ.. אני אחסוך מכם עכשיו שירים של יוסי, גברי ושאר גאוני הדור הראשון..
אולי אוסיף מתישהו..
אני מדברת שטויות כשאני עייפה..
לילה טוב.. [מחר 8:00-20:00
]

ימית 78

New member
אחרונה חביבה....../images/Emo6.gif

10 השירים שלי.. 1. "שער הרחמים"/מאיר בנאי 2. "מפלס מצב הרוח"/מירי מסיקה 3. "אתה פה חסר"/נורית גלרון 4. "רואה לך בעיניים"/אתי אנקרי 5. "כשאת עצובה"/עמיר בניון 6. "ערב כחול עמוק"/ריטה 7. "סוף דצמבר"/פבלו רוזנברג 8. "תחת כל שמיים"/שלמה ארצי 9. "אהוב יקר"/רונית שחר 10."קח אותי לשם"/שרון חזיז

למעלה