TOP PG EVER

somone14111

New member
TOP PG EVER

חוץ מכמה תגובות מיותרות, הדיון הקודם שעשיתי די הוכיח את עצמו ( לדעתי) אז למה לא נעשה עוד אחד? הפעם הרכזים הגדולים בהיסטוריה. מדובר כאן בדעה ולא במשהו חקוק בסלע.

1. מג'יק
2. אוסקר רוברטסון
3. כריס פול
4. ג'ון סטוקטון
5. אייזאה תומאס
6. סטף קרי
7. ג'ייסון קיד
8. גארי פייטון
9. סטיב נאש
10. וולט פרייזר

Anfield

New member
פול קיד ופייטון לא טובים יותר בשום צורה מראסל ווסטברוק

וגארי פייטון הוא הסיבה שהתחלתי לאהוד את סיאטל...

somone14111

New member
לגיטימי לגמרי

זאת בסך הכל דעה שלי חבר

rapgamer4ever

New member
10 הרכזים הגדולים שראיתי

אפתח בהערה שהארדן מבחינתי SG.
&nbsp
1. קרי.
2. קיד.
3. נאש.
4. פול.
5. טוני פארקר.
6. ווסטברוק.
7. אייברסון.
8. בילאפס.
9. קיירי.
10. דרון וויליאמס.
&nbsp
לא קל למצוא את האיזון בדירוג הזה מבחינת יכולת אישית vs קריירה הישגית. אפילו לא הכנסתי את רוז שלקח MVP כי היו לו רק שנתיים ממש טובות, בשנייה הוא החמיץ את הפלייאוף.
בנוסף זה לא פשוט לדרג שחקנים בעיצומה של הקריירה. לקיירי יש סקילסט יותר טוב מאייברסון למשל, פשוט חסרות לו עוד כמה עונות ברזומה כדי להקדים אותו.

somone14111

New member
אייברסון לא ממש רכז

בשנים הגדולות שלו הוא שיחק עם אריק סנו לידו
&nbsp
&nbsp

רשימה טובה, יכול אולי לשכנע את עצמי להזיז שחקן אחד מעלה או

מטה אבל בגדול זה זה.

מעבר לשחקנים שציינת, אלה שאר הרכזים שהגיעו לקבוצת ALL NBA בשנות ה-2000 לפי השנה האחרונה בה הגיעו -
2017 - אייזאה תומאס, ג'ון וול
2016 - דמיאן לילארד, קייל לאורי
2014 - גוראן דראגיץ'
2012 - ראג'ון רונדו
2011 - דריק רוז
2007 - גילברט ארינאס
2004 - סם קאסל, בארון דיוויס
2003 - סטפון מארבורי
2002 - גארי פייטון

מלבד פייטון שמרגיש לא רלוונטי עבורי כי לא ראיתי את השיא שלו באמצע שנות ה-90, אני יכול לבנות איזשהו קייס לרונדו ורוז עבור המקום העשירי ברשימה אבל בסך הכל דרון וויליאמס מרגיש כמו בחירה טובה. אולי לילארד או וול יעקפו אותו עד סוף הקריירה שלהם

rapgamer4ever

New member
באמת תהיתי האם הנושא פשוט לא מעניין ומעורר דיון

או שכולם מסכימים ואין מחלוקת.
אתה צודק שפייטון בשיאו התפספס עבורי, ושרוז ורונדו היו 2 ההתלבטויות היותר רציניות שהשארתי בחוץ.
&nbsp

fatnoam

Active member
בעיניי טוני פארקר לא אמור להיות ברשימה הזו

וגם כשמצרפים אותו לביג ת׳רי בספרס, זה כמו להגיד שהיה ביג ת׳רי בשיקגו - הארפר, פיפן וג׳ורדן. היה לו חלק מהותי באליפויות, להכחיש את זה יהיה מביך, אבל הוא פשוט לא שחקן ברמה של כל מי שאחריו בדירוג הזה.
&nbsp
עקב העובדה שפול נאש (ובתכל׳ס גם קיד) דורגו לפניו, אני מבין שמספר האליפויות הוא לא פקטור כזה חשוב, ולכן אני חושב שכל מי שאחריו צריך להיות לפניו. טוני פארקר באף שלב בקריירה שלו לא היה מגיע לקבוצה והופך להיות השחקן הכי טוב שלה.
&nbsp
&nbsp

Reutk

Active member
הוא היה השחקן הכי טוב של הספרס בין השנים 2011-2014

rapgamer4ever

New member
אני מסכים עם רעות אבל ארחיב טיפה יותר

1. אין השוואה בין פארקר לרון הארפר. פארקר היה ה-second leading scorer בעונות האליפות ב-2003, 2005 ו-2007. באליפות ב-2014 הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה. אנחנו מדברים על שחקן שיותר קרוב לפיפן מאשר להארפר מבחינת המקום שלו בקבוצה.
&nbsp
2. פארקר בשיאו היה שחקן מהטובים בליגה. תקופת השיא שלו הייתה קצרה ואולי זה קצת נשכח אבל 3 שנים ברציפות הוא נבחר לחמישייה השנייה של העונה, כלומר בטווח 6-10. בנוסף כמו שרעות ציינה הוא היה השחקן הכי טוב בספרס.
בדירוג הפורום הראשון שעשינו, זה היה ב-2013 לדעתי, הוא היה ראש בראש מול כריס פול בדיבייט על המקום השלישי.
&nbsp
3. מן הסתם אני מחפש איזון בין יכולת אישית להישגים.
פארקר בשיאו הגיע לרמת משחק באיזור החיוג של הגדולים, פשוט השיא שלו היה קצר ולכן אני מדרג אותו מתחת לחבר'ה כמו נאש או פול.
צ'ונסי בילאפס למשל גם עשה קריירה מאוד יפה והישגית אבל בשום שלב הוא לא הגיע לרמת סופרסטאר. לכן הפרדתי בינו לבין פארקר, שכן היו לו כמה עונות בקריירה ברמה הזאת.

DRORIKO8

New member
אמנם שחקן שסיפק הרבה HIGHLIGHTS

אבל בגדול סמל הבינוניות של תקופת בין המיצרים. הוא וסדריק סבאלוס.

שלי, בשביל הכיף

1. מג'יק
2. סטף קרי
3. ג'ון סטוקטון
4. אייזה תומאס
5. קיד
6. נאש
7. פול
8. ווסטברוק
9. בילאפס
10. פייטון
וואלה יצא חרא בלבן.
האמת הדירוג הזה ממש קשה לי, כי אצלי בראש רכז זה עדיין נחשב רכז טבעי.
לא ידעתי מה לעשות פה עם ווסטברוק כל כך וגם קרי יותר קלעי מבחינתי מרכז טבעי אבל שיהיה.
ולפני ששוחטים אותי פה על אוסקר רוברטסון- ראיתי ווידיאו ישנים שלו והבנאדם לא היה מסוגל להקפיץ את הכדור אפילו ביד החלשה שלו.. אני אוותר עליו..

אגב שמתי לב לדברים מעניינים אצלי בדירוגים

קודם כל בTOP 10 שלי, בשרשור הקודם יצא במקרה או שלא במקרה שהטופ 5 שלי הם הטובים ביותר לכל עמדה בהיסטוריה,arguably כמובן. (מג'יק,ג'ורדן,לברון,דאנקן,קארים). עוד משהו ששמתי לב אצלי בדירוגים שהlongevity של השחקן משחק אצלי תפקיד חשוב בדירוג. לפחות בטופ.
הזכירו פה כמה חבר'ה שזה בעייתי להשוות בין תקופות ואני מסכים 100%.
אגב אני נזכר עכשיו בדירוגים ופוסטים קודמים על זה בעבר בפורום. שאלו פה פעם(או במקום אחר, לא זוכר) מי היה יותר דומיננטי, שאקיל או צ'מברלין. אמרו שצ'מברלין היה סוג של ענק בין גמדים וזה לא היה פייר וכו' ושאם תחליפו את ווילט בשאקיל תקבלו חיה הרבה יותר מפלצתית וכו'.
אבל שכחו לשנות את התנאים, היום יש שיטות אימון יותר טובות,תוספי מזון, מאמנים אישיים ,טיפולים אישיים ,פאקינג מסאז'ים ומה לא. אני אומר תחשבו איך צ'מברלין למשל היה נראה בתנאים של היום.. ואז זה גם נותן לך פרספקטיבה על הגדולה של השחקן.

ב Open court דירגו פעם את החמישיה הטובה ביותר של כל עשור

אני בטוח שהעליתי את זה פעם לפורום אבל שיהיה שוב:
&nbsp

DRORIKO8

New member
מצחיק

שמצד אחד לברון לא בעשיריה שלך של הכי גדולים "בגלל שהוא הפסיד הרבה גמרים" אבל כריס פול הוא הרכז השלישי בטיבו למרות שהוא לא עשה אפילו גמר אחד.

למעלה