Top 40 of the 2002

Sid76

New member
Top 40 of the 2002

שלום לכולם, ברצוני להעביר לכם קטעים רלווניטים מכתבה מושקעת בעיתון "רייטינג" 01.01.03 אלבומים שעשו לנו את 2002 : - Interpol - Turn on the Bright lights רוק קודר, שחור ומדוכדך של תחילת האייטיז. שירה ניורוטית, קצת כמו טוקיונג הדס המוקדמים, קצת רגישה-מוריסית, בעיקר דז´ה-וו לאיאן קרטיס ולג´וי דיוויז´ן. - Death in Vegas -Scorpio Rising אלקטרו אייטיז מעודכן של טינופת ומסתורין, דרמה והדרת כבוד. צמד שנע בחופשיות בין קלינג-קלאנג של מכונות, זמרות מוזרות וגיטרות מחורבשות. הרבה אורחים, הרבה מודעות עצמית, הרבה עניין. - Dot Allison - We are Science אולי אלבום האייטיז של השנה. ניו-וויב קלאסי, אייטיז אלקטרוני עם שירה מנוכרת ואפלה, בין יומן ליג, ניו אורדר ודפש מוד. תענוג שנפלט ממנהרת הזמן. לדעתי, מי שאהב joy division יאהב גם Interpol. שירים מומלצים : Obstacle 1, Obstacle 2, Roland Death in Vegas - הרכב מוזר לחלוטין. לאוהבי אייטיז שיר מומלץ - Hands around my throat. ודובדבן שבקצפת - Dot Allison - כמו שנכתב, אלבום האייטיז של השנה. מומלץ ביותר. במיוחד שירים כמו: We´re only science, Substance, You can be replaced, Strung out. תהנו.

טל-יה

New member
תודה תודה

אבל אנחנו עוד לא הגענו לשנת 2002 אנחנו עדיין בשנות השמונים

sysQo

New member
את באמת קורעת מצחוק ../images/Emo163.gif

הרגת אותי, מסכן סיד ניסה להיות נחמד

Sid76

New member
כן, אבל....

זאת הסיבה שלא כתבתי על Queens of the stone age Korn -Untouchables Sonic Youth - Murray street וכו´ שגם הופיעו בכתבה, אבל אין להם שום קשר לאייטיז.

טל-יה

New member
בעת אזעקה ../images/Emo124.gif שאלת נבוכים

קראתי ש..סאדי מאזי יהרוס אותנו משהו בסביבות פברואר יותר נכון את הסלון שלנו בפורום נזק בלתי הפיך
ורציתי לשאול מי יבטח לנו את כל האוספים החפצים שלנו, את מילות השירים שאנחנו שמים איזה חישוב כספי אני צריכה לעשות? כמה ריבית?? למי אני צריכה לפנות ועכשיףףףףףףףףף ירד לי האסימון למה טופית
סה באמצע פברואר. בעצם השורה התחתונה מה שרציתי לשאול במקרה של אזעקת אמת איפה מנהל הפורום נעלם היום???
כאן הערוץ השקט באזעקת אמת כל הפורומים יתאחדו..

pimpf

New member
תודה על העדכונים ../images/Emo13.gif

רואים אותך היום בערב??

pimpf

New member
אני אהיה...

כנראה נהיה שם כבר ב- 00:00, אם יהיו שינויים אני אודיע לך...

למעלה