TOP 20

ofirshai

New member
TOP 20

הי חברה,וברוכים הבאים לפינה השבועית שלנו! השבוע הייתי ממש חולה
, אז לא היה לי הרבה זמן לחשוב בין כדור לכדור על נושא מיוחד, אבל עכשיו בכל זאת מצאתי משהו נחמד: לאחרונה פתחו באנגליה חנות דיסקים וDVD של 3 קומות בשם virgin (אני יודע שיש חנות כזאת, המצאה של הדקה האחרונה), ויש בה את כל הדיסקים שאי פעם יצאו
. אתם, במסגרת הגרלה של פנאי פלוס, קיבלתם כרטיס טיסה לאנגליה, אבל הפרס המרכזי הוא 20 דיסקים מתנה מהחנות. החלקוה הולכת ככה: 10 דיסקים שהייתם רוצים לקנות
+ 5 DVD בהופעות חיות שהייתם רוצים לקנות
+ 4 דיסקים שהייתם רוצים לקנות, אבל למטרות וודו על האומן הנתעב שהעיז לשחרר חומר כמו זה
+ 1 דיסק שגם אם הוא הדיסק האחרון על פני האדמות לא הייתם קונים אותו
יהיה ממש נחמד אם תציעו אתם נושאים כי לי הם הולכים ונגמרים
מחכה לראות את שלכם...

ofirshai

New member
../images/Emo199.gif

10 הדיסקים שהייתי רוצה לקנות: Madonna- Remixed & Revisited יש בו רמיקסים ממש יפים ל nothing fails ו american life. Sugababes- Taller In More Ways 2006 אני מודה, למרות שאני מעריץ גדול אין לי את הגרסה הזאת. שהוא יצא היה לי ממש דחוף לקנות אותו, אבל לא מכרו אותו באף מקום, וחיכיתי להזדמנות מיוחדת כמו זאת בשביל לקנות אותו. No Doubt- The Beacon Street Collection אלבום בי-סיידים של TK. יש בו שירים מומלצים כמו open the gate ו total hate 95. Tori Amos- Little Earthquakes לאחרונה שומע אותו הרבה. Nirvana- Nevermind כנ"ל Madonna- Like A Prayer הרבה אנשים בפורום מדונה ממליצים עליו, אז נראה לי שכדאי לסמוך עליהם, לא? Evanescence- Fallen אלבום רוק מעולה, הרבה יותר טוב מהאחרון. Garbage- Garbage כמעט כולם מכירים את הלהיט הענק מתוכו only happy when it's rain Madonna- Ray Of Light שתי מילים:יצירה שמימית. Alanis Morissette- MTV Unplugged אחד מהאנפלאגדים המעולים שמסתובבים פה. 5 הDVD שהייתי קונה: Alanis Morissette- Feast On Scraps הופעה מדהימה שצולמה ברוטרדם בסיבוב ההופעות אחרי האלבום הבינוני Under Rug Swept. No Doubt- Rock Steady Live אומנם אני לא מת על האלבום RS, אבל רשימת השירים נראת מזמינה. Madonna- Confessions Tour אומנם הוא עוד לא יצא, אבל אני לא יכול לחכות אפילו לא באופן וירטואלי... Sugababes- Overloaded: The Videos Collection הקליפים הכי מגניבים על DVD אחד Depeche Mode- Touring The Angel: Live In Milan לזה אין לי ממש סיבה 4 דיסקים לשרוף בשביל ההנאה: Paris Hilton- Paris Hilton Rihanna- A Girl Like Me My Chemical Romance- The Black Parade Cassie- Cssie דיסק שגם אם הוא היה האחרון בעולם לא הייתי קונה אותו: Music Of The Sun של ריהאנה. טוב זה היה ארוך

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

10 דיסקים שהייתם רוצים לקנות: אוקיי. הממ. Garbage - Version 2.0 The Cranberries - Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We The Corrs - Borrowed Heaven[לא מוכרים את זה בשום מקום בארץ זה כ"כ מעצבן] Holly brook - Like Blood, Like Honey[גם, יש לי. אבל לא מקורי במיוחד] Sophie Ellis Bextor - A Trip To The Light Fantastic[או איך שלא קוראים לו - כשיצא] Lillix - Sweet Temptation(Hallow) Michelle Branch - Hotel Paper The Veronicas - The Secret Life Of... Andrea Corr - Present[שוב, כשיצא ~_~] Katharine McPhee - Katharine McPhee[כשיצא XD]
5 DVD בהופעות חיות שהייתם רוצים לקנות: Evanescence - Anywhere But Home[זה לא DVD אבל שיהיה] The Corrs: Live At Lansdowne Road[יש לי רק את זה שבלונדון
] ה-DVD של הבלאק אייד פיס ששכחתי איך קוראים לו. וזהו. אין לי עוד
דיסקים שהייתם רוצים לקנות, אבל למטרות וודו על האומן הנתעב שהעיז לשחרר חומר כמו זה: Paris Hilton - Paris, אני כבר מת לראות אותו עולה בלהבות
דיסק שגם אם הוא הדיסק האחרון על פני האדמות לא הייתם קונים אותו: My Chemical Romance - The Black Parade

dor307

New member
../images/Emo197.gif

10 אלבומים שאין לי ואני רוצה: לינדה סאנבלאד-HO MY GOD השני של דארן הייז "מאלכיות עם עניים מלוכלכות" של שוגא PCD של פוסיקט "קליס היתה כאן" של קליס הראשון של מלודי קלאב האלבום של שאלי שפירו האלבום החדש של ג'וס סטון..כשיצא האלבום של אני מברצלונה והחדש של "תמחא כפיים ותגיד יה" 4DVD מדונה-דראון וורלד מדונה-רי-אינבינשן טור (פלוס הדוקומנטרי) מדונה-קונפסינס טור ומשהו של רובי 4למטרת ודו 2 האחרונים של קולדפלי האלבום של מארון 5 וכמובן לילי אלן!!!!!! לא כי אני שונא את המוזיקה אלא כי אני שונא אותה. האלבום שאני מעדיף לא להקיב למוזיקה ולא להאזין לו BTBשל כריסטינה! אתה יכול תתחיל לעשות טופ 10 אומנים\שנים\סוגים\דואטים וכו'....

ofirshai

New member
אין לי בעיה

אבל אני לא יודע אם זה הטעם של כולם. אולי אני אתחיל לעשות על קליפים, ככה כולם יכולים לראות ביוטיוב. אה ועוד משהו: לרי-אינבנשן יש DVD?

ofirshai

New member
אם אתה מכיר

מישהו מירושליים או שמדי פעם אתה קופץ לשם, יש בקניון מלחה חנות דיסקים בשם "התו השמיני", ש Angels With Dirty Faces עולה שמה רק 20 ש"ח... יש שמה גם מלא מבחר של דיסקים במחירים שנעים בין 20-60 (פעם אפילו ראיתי דיסק של מריה קארי ב10 ש"ח), וDVD של הופעות חיות שהמחירים נעים בין 80- 110 (ולא,הדיסקים לא מזויפים). כל פעם שאנחנו עושים גיחה אני מנדנד להורים שלי שיקחו אותי לשם, ורוב אוסף הדיסקים שלי משמה...

Dana Mi

New member
אני עונה!

דיסקים שהייתם רוצים לקנות: 1. Oasis - Stop he Clocks 2. Take That - Take That & Party 3. Jo O'meara - Relentless 4. Robbie Williams - Escapology 5. Rooster - Circles & Satellites 6. Mark Owen - In Your Own Time 7. Gary Barlow - Open Road 8. Matt Willis - Don't Let It Go To Waste 9. Aaron Carter - Another Earthquake 10. Est 17 - Wlathamstaw והרשימה רק הולכת ונמשכת.. 5 DVD בהופעות חיות שהייתם רוצים לקנות: 1. Robbie Williams - Live At Knebworth 2. Take That - Hometown (טוב, נו, זה יצא רק בפורמט וידאו) 3. S Club 7 - S Club Carnival 4. Busted - A Ticket For Everyone 5. McFly - Motion In The Ocean (בתקווה שזה ייצא בקרוב) 4 דיסקים שהייתם רוצים לקנות, אבל למטרות וודו על האומן הנתעב שהעיז לשחרר חומר כמו זה: 1. Paris Hilton - Paris Hilton 2. רוני סופרסטאר - לא משנה מה היא הוציאה 3. Pussycat Dolls - PCD 4. Scissor Sisters - Ta-Dah 1 דיסק שגם אם הוא הדיסק האחרון על פני האדמות לא הייתם קונים אותו: יש הרבה כאלה.. אבל לאחרונה אני ממש מתחרפנת מהמוסיקה של אריק ברמן!! גם ככה אני לא מתה על מוסיקה ישראלית, אבל הוא באמת מחרפן אותי.. לא הייתי קונה את הדיסק שלו בחיים!

למעלה