../images/Emo221.gif
לסדר אין משמעות:
Sugababes- Shape אחד הקליפים הכי אהובים עליי. הפרפרים
שמסתובבים סביב הבנות העירומות למחצה (בראיון למעריב לנוער הודתה קישה שהן לבשו בגד גוף
...), סצנת הנשף, וזווית הצילום של כאילו "ישן"...
Madonna- Frozen הקליפ עם הקונספט הגוטי והאפל
, לדעתי אחד מהטובים שלה (יחד עם Music ו Like a prayer).
Alanis Morissette- Eight Easy Steps אומנם לא השיר הכי טוב שלה, אבל קליפ מגניב. הקונספט די ידוע: הדבקת קטעי שירה מהשיר הנ"ל על הקליפים הישנים שלה, לפי סדר כרונולוגי, וקטעים מהקריירה הקנדית שלה ומהילדות ,עד שבסוף הקליפ רואים אותה כאילו היא יוצאת מהרחם של אמא שלה...
No Doubt- It's My Life לא יודע למה, אבל יש לי משיכה לקליפים פסיכוטים שמתעללים בהם באנשים
(אפשר לצרף לרשימה את freak like me). זה אחד מהמועדפים שלי. גוון בתור אישה רוצחת אחד אחרי השני את חברי הלהקה שלה, בדרכים אכזריות. לא יודע אם זה מה שהקליפ היה אמור להביע, אבל לדעתי זאת הדרך שלהם להגיד "שלום" אחד לשני.
סקופ
: תסתכלו בקליפ של Hella Good (מצורף קישור) ב 1:15, ותראו שעל האוניה שמאחורי גוון כתוב "חיפה" בעברית... All Saints- Rock Steady פה אול סיינטס הוכיחו שהן יכולות לעשות קליפ מגניב לשיר עוד יותר מגניב (ולא קליפ מעאפן לשיר ענק כמו Pure Shores). צילום בשחור לבן של סצנת שוד בנק, והקטע המועדף עליי הוא שאחת מהאחיות אפלטון (לא יודע מי מהן) בוכה
את הדמעות השחורות האלו. גם הקטע ששאנזי מצליפה בשוט הוא נחמד.
Kelly Clarkson- Since U Been Gone טוב אני מודה. למרות שהחיבה שלי לקלי קלארקסון היא בערך כמו החיבה של השוגביבז לאטומיק קיטן. אני לא מת עליה ועל הסגנון שלה, אבל את הקליפ אני אוהב. עוד אחד מהסוגים של קליפים עם נקמות מגניבות, וזאת אחת מהן.
Lilly Allen- Smile עוד קליפ בסאגת הנקמת-החברה-לשעבר. גם על לילי אלן אני לא מת (בעיקר אחרי שהיא לכלכה על השוגה), אבל את הקליפ עצמו אני אוהב.
Gwen Stefani- What You Waiting For קליפ מושקע בטירוף, על הקונספט של אליס בארץ הפלאות. יש לקליפ 2 גרסאות: אחת שמשודרת בMTV (או שודרה לפחות), ועוד אחת של 8 דקות בערך, שלפני הקליפ עצמו (שהוא 4 דקות בערך) יש הקדמה של 4 דקות, שרואים כאילו המנהל של גוון לוחץ עליה להיכנס כבר להקליט. חוצמזה זה השיר שאני הכי אוהב מקריירת הסולו שלה...
Black Eyed Peas- Don't Phunk With My Heart אומנם את השיר הזה אני מסמפט, אבל את המבצעים לא ממש, ואני נמנע מלהביע דעה על הלהקה, אבל הקליפ עצמו אדיר!!!!! חוצמזה הוא גם עם אחד הקונספטים הכי מגניבים...
Pink- Stupid Girls היחס שלי לפינק הוא בערך כמו היחס שלי לקלי קלארקסון, אבל זה הקליפ הכי מצחיק שראיתי בחיים, ושראיתי אותו פשוט השתטחתי מרוב צחוק
על הרצפה, והוא זה שגרם לי לעשות את הטעות ולקנות את האלבום של i'm not dead. 3 קליפים מפוספסים בטירוף:
Black Eyed Peas- My Humps יכל לצאת להם משהו קצת יותר טוב
Sugababes- Ugly לא מספיק שיר מכוער, אז גם צריך קליפ שבו כל 3 הבנות שבדרך כלל נראות כוסיות-על (חוץ ממיוטיה), פשוט התכערו בצורה מזוויעה.
Atomic Kitten- Ladies Night קליפ ורוד מדי, ויש לי חדש ש3 בנות הדראג שנכנסו למסיבת הן נסיון לעשות צחוק על השוגה...