TOP 10

ofirshai

New member
TOP 10

ברוכים הבאים לפינה השבועית שלנו! כל שבוע ביום רביעי אני יעלה נושא (שקשור למוזיקה כמובן), וכל אחד יכתוב פה את הטופ 10 האישי שלו. אז הנושא שלנו השבוע הוא: אתם מקבלים הופעה פרטית משלכם עם כל האומנים שאתם אוהבים. אתם צריכים לבחור את: 10 האומנים שהייתם רוצים לראות בהופעה הזאת + 3 שיתופי פעולה בין האומנים שציינתם בטופ 10 יש כמה חוקים: 1. כל אומן שר שיר אחד, או מחרוזת של 2 שירים 2. מותר גם להקות שכבר התפרקו, אומנים שמתו וכו' 3. הסדר בו אתם כותבים את השירים הוא סדר ההופעה (לא חייבים קודם לפרסם את השירים ואז את שיתופי הפעולה) 4. תארו את מקום ההופעה: בפאב אפל ואינטימי או באצטדיון וומבלי לדוגמה. 5. השיתופי פעולה חייבים להיות בין האומנים שכתבתם 6. השיר שמבוצע בשיתוף הפעולה יכול להיות הכל: שיר של אחד מהצדדים, קאבר וכו' מי שיש לו נושא שהוא רוצה להציע לטופ 10 של שבוע הבא שישלח לי במסר. אני אפרסם את שלי עוד מעט....

ofirshai

New member
שלי! ../images/Emo186.gif

אז ההופעה שלי, שתהיה באיצטדיון וומבלי עם כל חברי פורום פופ היא ככה: Garbage- Only Happy When It's Rain המסך מעל הבמה יורד ויש intro קצר. אז גרבג' פותחים את ההופעה עם השיר הזה. Madonna- ray of light גרבג' מסיימים לשיר, ומדונה עולה. פתאום יוצאות מאחורה זמרות הליווי, ואנחנו מגלים שאלו השוגביבז ! הן מלוות את מדונה, והנמבר הזה מלא בכוראוגרפיה מגניבה, כמו שרק מדונה יודעת לעשות. בסוף היא שואלת כל אחד מאיתנו איזה אלבום שלה אנחנו הכי אוהבים, יוצאת לשנייה מהבמה, וחוזרת עם עותקים חתומים על כל אלבום. All Saints- Rock Steady מדונה מסיימת לשיר, והיא, שוגה וכל הרקדנים מפנים את המקום לאול סיינטס. Sheril Crow- if it makes you happy אול סיינטס יורדות, ושריל עולה עם הלהקה שלה. בפזמון האחרון היא נותנת לנו לשיא איתה. Alanis Morissette- pollyanna flower עוד קצת רוק צ'יק. זה שיר שאלאניס אף פעם לא ביצעה בלייב, ולכן זאת תהיה הזדמנות נחמדה, ואח"כ אני אלך להשוויץ בפורום אלאניס. No Doubt- Platinum Blonde life נו דאוט ממשיכים. בבית השני של השיר, פתאום עולה מדונה ושרה ביחד עם גוון את כל הבית. בסוף השיר הן מתחבקות, וגוון מספרת על ההערצה שלה על מדונה, ומדונה בתשובה אומרת שגם היא אוהבת את המוזיקה שלה. כולנו מוחאים כפיים. Depeche Mode- John The Revelator אין לי הרבה מה להגיד על זה. Madonna with Tori Amos- Like a prayer טורי ביצעה פעם את השיר עם גרסת פסנתר, בצורה מדהימה. עכשיו היא יושבת ומנגנת בפסנתר, ומדונה יושבת עליו ושרה איתה. Sugababes- obsession שוגביבז מקדישות את השיר בשבילי, מתחילות לשיר. בסוף שוגה מספרות על התוכניות שלהן לאלבום החמישי, וכל אחת לוחצת לי ידיים ונותנת נשיקה ! The Cranberries- Zombie עוד רוק צ'יק. בסוף הסולנית שלהם מחלקת לכולנו עותקים חתומים של האוסף שלהם. Alanis Morissette with Depeche Mode- smells like teen spirit בלי מילים. בסוף אלאניס מנשקת את דייב הסולן על הלחי. Sugababes with All Saints- freak like me/ pure shores (medely) זה שילוב מעניין. בסוף הבנות לוחצות ידיים. Tori Amos- precious thing טורי סוגרת את ההופעה.

dor307

New member
אובששין../images/Emo99.gif

לא ידעתי שזה חידוש ופעם אני מעביר תחנות ופתאום בVH! קלאסיק ושומע את השיר. החידוש לש שוגא הרבה יותר טוב-מן הסתם.

ofirshai

New member
נכון?!

זה היה שיר שחרשתי ש taller דלף, והאמת די ציפיתי שיצא כסינגל (במקום ugly). חידוש מגניב, כמו שרק שוגה יודעות (עיין ערך i bet U look good on the dancefloor)

ofirshai

New member
בעצם אני משנה משהו

מדונה מבצעת את swim במקום ROL. השוגה עדיין זמרות ליווי.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאוקיי, אני מנסה

מקווה שהבנתי. ההופעה שלי תהיה באיזשהו איצטדיון גדול. לא אכפת לי איפה. יש פנסים גדולים שמאירים על הבמה ואני יושב קרוב. Kelly Clarkson - Since U Been Gone איך לא? שומעים את הגיטרות וקלי עולה לבמה שרה את הלהיט שלה, בסוף היא מתחתנת איתי
Caranberries - Linger והם עולים ושרים את השיר החביב הזה בגרסה רוקיסטית יותר. Carrie Underwood - Before He Cheats היא מעיפה את הקארנבריס מהבמה ושרה את השיר הממכר הזה, אחר כך היא וקלי עושות סולחה, כי הן לא ממש מסתדרות. Carrie Underwood/Kelly Clarkson - What Hurts The Most השיר הזה במקור מבוצע ע"י ראסקל פלאטס והוא מתאים לשתיהן
. Avril Lavigne - Sk8er Boi אף פעם לא הבנתי למה היא מעוותת ככה את השם של השיר, אבל זה שיר אברילי לפני ההתפקצצות והיא תשיר אותו. The Corrs Feat. Caranberries - When The Stars Go Blue במקור הם שרים את זה עם בונו, אבל שיתוף פעולה שין שתי הלהקות האלה יכול להיות מאוד יפה
. Nelly Furtado - Try נלי עולה לבמה, מתיישבת על כסא ושרה את השיר הזה בגרסה אקוסטית. No Doubt - Don't Speak בהמשך לקו שירי הדכאון נו דאוט ובראשם גוון סטאפני אנד דה לאמב ושרים את השיר הזה. Nelly Furtado/Avril Lavigne - Something About You השיר של ג'אמלייה. בסוף הן הולכות מכות להנצחת אבריל הנורמלית. Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes קלי מסיימת עם השיר האהוב עליי ביותר, בהופעה אנרגטית ומגניבה. וזהו
. אוי, עשיתי שקלי שרה שני שירים
טוב נו, אין לי כוח לשנות

otollo

New member
../images/Emo174.gifלא משהו רציני

קארי לכלכה על קלי על השמועות שקלי לא רצתה שישירו את השירים שלה באיידול...

dor307

New member
*מתפלל שזה ישלח הפעם*

1-מעלית יורדת מהתקרה מגיעה לקומת הקרקע,מתחיל המוזיקה של HOO ואת ג'ק של הסיזר סיטרס יוצא מהמעלית,צועק DON'T YOU STAND ON MYT DANCEIUNG SHOE,אור על הבמה כול הלקה נמצאת על הבמה כבר. 2-אז ג'ק מציג את חברו הטוב TIGA,הוא עולה על הבמה מחילה המוזיקה של YOU GONNA WANT ME ואז נהיה חושך מוחלט ושקט (כאלו נפל החשמל) ואז יש זרקור על דמות מיסתורית שמתקדמת לתחילת הבמה מסתכל למעלה וזאת...בריטני! היא ממשיכה לשיר את השיר(זה קשור לחלום שלי שבירטני תשתף פעולה עם טיגה באלבום הבא שלה) עם יותר גיטרות. 3-בירטני נשארת על הבמה מאחוריה מתאספים כמה רקדנים ואינסטרומל של NEW YORK CITY BOY מתחיל,אז הPET SHOP BOYS עולים וממשיכים להופיע אותו,בירטני יורדת מהבימה (כחלק מהריקוד) ואז יש אור על הבמה הצדדית (הימינית) ורובי מתחיל לשיר את SHE"S MADONNA ,הוא מגיע לסיום השיר שעל הבמה השמאלית יש אור ומדונה לבושה בחליפה גברית מתחילה לשיר את HE"S ROBBIE הגרסה שלה לשיר,היא הולכת לבמה המרכזית ואז מפסיק השיר,היא מתישבת על כס מלוכה שיש על הבמה,האור נשאר רק עליה. 4-ואז היא מתחילה לשיר את TO HAVE AND NOT TO HOLD ,ביצוע מאד אינטימי, שהיא מתקדמת לקידמת הבמה במהלך השיר. 5-הסתים חלק הפופ של המופע לבנתיים,יש הפסקה שירותים,שאחריה נמצאים כבר על הבמה פלסיבו עם THE BITTER END 6- הוויט סטריפס עם THE HARDEST BUTTON TO BUTTON בסוף השיר ברנדון בנסון עולה לבמה ושרים את STEADY AS SHE GOSE 7-TV ON THE RDIO מופעים עם STARING AT THE SUN *עוד הפסקה* 8-דפש מוד שרים את HOME 9-אנני את ME PLUSE ONE 10-גולדראפ יסיימו כשאליסון תרכב על הסוס שלה ותשיר את STRICT MACHINE

Dana Mi

New member
שלי!

אופיר (אהמ..זה השם שלך נכון? מעולם לא חשפת אותו), ח"ח על הפינה.. אחלה פינה! שלי: אצטדיון וומבלי (כמובן..), הוספתי גם מה עובר עליי בהופעות...... Girls Aloud המופע מתחיל. הבנות עולות ומבצעות את something kinda ooh.. אח"כ מבצעות את Whole Lotta History ויורדות מהבמה. Oasis אואזיס עולים, שרים את LIVE FOREVER ובסוף את STAND BY ME.. אני מתחילה לקבל אנרגיה.. Son Of Dork סאן אוף דורק בהופעה של EDDIE'S SONG ואז TICKET OUTTA LOSERVILLE All Saints מבצעות את ROCK STEADY ואח"כ את I KNOW WHERE IT'S AT Matt Willis אני כולי מחורפנת ומאטי עולה לבמה ושר את DON'T LET IT GO TO WASTE, אח"כ מסיים ב-HEY KID East 17 איסט 17 עולים ומבצעים את HOLD MY BODY TIGHT ו STEAM.. אני כמעט מתעלפת.. McFly מבצעים את SHE LEFT ME ו BALLAD OF PAUL K Son Of Dork & Matt Willis מפתיעים את כולם ומצבעים את WHO'S DAVID של באסטד.. אני לא מאמינה שזה קורה.. Robbie Williams המלך בכבודו ובעצמו עולה לבמה, שר את BETTER MAN ואיך אפשר בלי ANGELS Oasis & McFly שילוב מצוין של הלהקות ללהיט WONDERWALL Take That המדהימים עולים לבמה, וכל הקהל (כולל אני) מתחרפן לצלילי PRAY ו BACK FOR GOOD Take That & Robbie Williams פתאום נסגרים האורות, ונפתחים עוד פעם עם רובי לצד טייק ד'את, הם שרים ביחד את EVERYTHING CHANGES, ואח"כ מסיימים עם NEVER FORGET.. אני מפסיקה לנשום אבל ממשיכה להגיד לעצמי שזה לא הזמן למות עכשיו.. S Club 7 המלכים עולים, שרים את DON'T STOP MOVING ואז את SAY GOODBYE. אני מקבלת שבץ ומתה. טוב, אני יודעת שזה יצא ילדותי ומפגר.. אבל כיף גם להוציא את הצדדים האלה לפעמים!

למעלה