top 10

שיבולית

New member
top 10

אז... מהם 10 השירים שעשו לכם את השבוע האחרון? (ואצלנו כידוע שבוע הוא משני לשני
) שבוע שעבר מאיר הוזכר 6 פעמים!!! מייד אחריו אביתר בנאי ואהוד בנאי 5 פעמים כל אחד נורית גלרון 5 פעמים גם היא עמיר בניון ורונה קינן 3 פעמים כ"א... אגב - נראה לי שהמכנה המשותף המוזיקלי שלנו מתרחב (אמנם רובו סוב סביב הבנאים למיניהם
) אז קדימה - כיתבו מהם 10 השירים שהכי אהבתם השבוע, להזכירכם מדובר בשירים עבריים בלבד, מותר להזכיר כל מבצע רק פעם אחת - וגם שיתופי פעולה נחשבים לאיזכור. קדימה - תיהנו

שיבולית

New member
../images/Emo205.gif

1. את שקט - אביתר 2. קחי אותי - מוש בן ארי 3. ילדת המדבר - מאיר בנאי 4. כמה ענוג - בביצוע של דודי לוי 5. היום - אהוד בנאי 6. אהובתי - משינה 7. הריקוד המזור של הלב - גידי ורונה 8. שירים פשוטים - גרוניך 9. מיגדלור - מיקה קרני 10. אחרי 20 שנה - דיוויד ברוזה

ח ל ו ן

New member
../images/Emo197.gifאני רוצה גם לועזי../images/Emo70.gif

ממ אבל בינתיים אני אתאמץ
מאיר בנאי- תותים
אביתר בנאי- שן לידי
דפנה ארמוני- אוהבת אותך עוזבת אותך
אפרת גוש- שחזור
ריקי גל- היי שקטה
רן דנקנר ונינט
- השיר שלנו (של אביב גפן)
אהוד בנאי- הכוכב של מחוז גוש דן
אריק איינשטיין- סע לאט
(אמן אמן) אריק לביא- שכב בני
חדוה ודוד- אני חולם על נעמי
אמוטיקונים חדשים זה כיף

0mroosh

New member
אולי זה לא היה מתאים, לבוא היום,

לבוא בכלל. אלעד, אחלוק איתך את אפרת גוש,
שחזור-אפרת גוש מי מפחד מהזריחה-רונה קינן אם זה נגמר זה חבל-ענבל פרלמוטר אני אחכה-אפרת בן צור <חייב אחד באנגלית,
-Anyone who had a heart-דאסטי ספרינגפילד)> תמר אייזנמן-Da bitch איש יקר-עברי לידר קח-יהודית רביץ עטור מצחך-אריק,יוני,יהודית,קורין. D: הלא ידענו-קרני פוסטל

darling2

New member
"והיית ביקורתיי על איך שהעולם עובד"

הו. הייתי היום בקניון עם ידיד שלי, ודיברנו על מאיר. ועלינו קומה וברקע היה שיר של מאיר
..
זה היה רגע מקסים..
(זה גם קרה לנו כבר מלא פעמים) צירוף מקרים כיפי. 1. פלרמו- עברי לידר 2. מתי נתנשק- אביתר בנאי 3. מישהי אחת-דנה ברגר 4. סליחות-יהודית רביץ 5. לוט- יוני בלוך 6. שם כל האדם-מאיר בנאי 7. חמסין- רונה קינן 8. צוללת- אפרת בן צור 9. פנסים- שרון חזיז 10. אם זה נגמר זה חבל- ענבל פרלמוטר
זה שקסי

אבל למה לצלול שוב, למה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

אני משעשעת את עצמי לעתים..
אגב, דרי יודעת אבל למי שלא- אממ.. זו הייתה התגובה הראשונית שלי כששמעתי שאפרת בן צור יוצאת עם אלבום חדש..

אהה ו..

מה דיברתם על מאיר
אני לא מרשה לדבר עליו מאחורי הגב..
[שלי, לא שלו..
] הו.. הוא אמר לי בוקר טוב הבוקר..
, כלומר, נהגתי לי דרך ללימודיי [שנמשכו מעבר למצופה..
] ופתאום החליטו במיוחד בשבילי לשים בגלגל"צ את אהבה קצרה..
אם הוא רק היה יודע כמה טוב הוא יכול לעשות לאנשים על הבוקר..

TEENAGER1

New member
מה יעשה במוח רע..

הממ. גשם-מאיר בנאי דברים מסוכנים-אביתר בנאי סיגפו-בית הבובות תשקר לי-ריטה כל מה שתרצי-רמי קלינשטיין ענה לי-אהוד בנאי הרוח ואת ואני-כחול סיפור מותם של עלמה ועלם-יהודית רביץ שלל שרב-חנן יובל רומנטיקה עתידנית-משינה (רשימה מוזרה.
)

הו.. אני מתה על זה.. ../images/Emo99.gif

בלי לועזי.
אז ככה: אבות ובנים/ אביתר בנאי הליצן/ מאיר בנאי קשר הירח/ קורין אלאל קראת לי אסתר/ אתי אנקרי אני אשתגע/ נורית גלרון לקחת את ידי בידך/ יהודית רביץ רחוב האגס 1/ אהוד בנאי בית קפה של דינוזאורים/ ארקדי דוכין לילה/ שלום חנוך סיגפו/ בית הבובות
לא קשור רגע אבל אני חייבת לפרוק שאני מתעבת את התקשורת.. ממש.. ואם אתם מחפשים הקשר אז תראו את התוכנית של יאיר לפיד היום.. אמנם אורנה יצאה מלכה
"שאלה מצויינת אבל תשובה לא תקבל"
ועדיין.. אני שונאת אותם..
זהו, הייתי חייבת.. היה לי פלאשבק מהראיון עם מאיר אצל דן שילון וזה עשה לי רע..
שמישהו ילמד אותם כבר מה ההבדל בין קריירה לחיים פרטיים של אנשים..

ימית 78

New member
10 השירים שלי...

1. "גשם"/מאיר בנאי 2. "טיפה טיפה"/מירי מסיקה 3. "חולצת פסים/עברי לידר 4. "מלך שלך"/יזהר אשדות 5. "סגליות"/דויד ברוזה 6. "אהבתיה"/שלמה ארצי 7. "אני שר מהלב"/מה קשור... 8. "עם הגב לים"/גידי גוב 9. "רק אותך רוצה"/מאיה בוסקילה 10. "תפוחים ותמרים"/רמי קליינשטיין

ramonsegev

New member
יש לי ../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif

קפצתי לתת פה עידכון של השירים שלי: 1. ארול- מאיר אריאל ["בסוף מצאו אותו זרוק מתחת עץ אשכוליות אחד"
] 2. מאיר בנאי- מרגישה בסרט 3. אקדח [ומשחקים אווו
]- אביתר המלך 4. לאן לאן לאן - שלמה ארצי (יש לו כמה שירים טובים בכל זאת, 27 אלבומים
) 5. בלוז כנעני- אהוד בנאי (שיר על מאיאל אריאל- מצויין) 6. פנים ושמות- דני רובס [כל שיר חושף איזה סוד
] 7. היא לא דומה- ארקדי דוכין {הוא טוב} 8. אל תתפשטי לי- החברים של נטאשה 9. אני כל כך שמח- משינה 10. אני חייב לועזי אחד Shine on You Crazy Diamond -pink floyd (שני החחקים) { 25 דק' של שיר, הרבה גיטרות ומלא רגש- מדהים} רמון

למעלה