top 10

שיבולית

New member
top 10

בכל שבוע מחדש אני נדהמת מחדש - איזה מהר הזמן עבר
(זה טוב, זה אומר שאנחנו נהנים, לא?) אז סיכום השבוע שעבר: בפינה הקודמת כיכבו (האמנים שחזרו יותר מפעם אחת): אביתר 5 פעמים מאיר 4 פעמים (בטוחה שכולנו שומעים אותו הרבה יותר...) אתי אנקרי 4 פעמים רונה קינן ועברי לידר 3 פעמים כ"א אהוד בנאי, משינה, מירי מסיקה, שלמה ארצי, ריטה, שלום חנוך ואפרת בן צור פעמיים כ"א. ולריענון הכללים: רישמו את עשרת השירים העבריים מכל הזמנים שהכי אהבתם השבוע... אין לחזור על אותו מבצע פעמיים!!! גם שיתוף פעולה של אמן שרשמתם עם אמן אחר נחשב לחזור על אותו מבצע!!! אז בבקשה בלי לרמות

ח ל ו ן

New member
עונה../images/Emo9.gif

רציתי לציין שאני מאוד אוהב את הפינה הזאת
אפרת גוש- בוא אלי גרסת ג'אז אתי אנקרי- והים קרני פוסטל- עוד לקרב אביתר בנאי- יש לי סיכוי
מאיר בנאי- אליה הכבש ה16- מי שמביט בי מאחור בית הבובות- למעני נשמה קרליבך- עד מתי מירי מסיקה- טיול לילי גידי גוב, ארקדי דוכין (*-{) ומיקה קרני- אינך יכולה רציתי לציין גם שאם היה מותר יותר משיר אחד לכל אמן, הכל היה מלא במאיר, אביתר ואתי אנקרי

0mroosh

New member
אל תחפש, מעלי, מצדדיי.

אני כאן ואף פעם, לא יכולת בלעדי, בוא אלי, בוא אלי, בוא, אלי. שו בה בה דו דו ד#?$L !#$?< @#K@ $,ח 5
בוא אלי(טריו ג'אז)-אפרת גוש אני אחכה-אפרת בן צור מי מפחד מהזריחה-רונה קינן למחרת-יהודית רביץ בואי אראה לך-הדרה לוין ארדי שרה במקלחת-יוני בלוך דברים מסוכנים-אביתר בנאי Rings- תמר אייזנמן כשתגדלי תביני-חווה אלברשטיין גם הים נסוג-אביתר בנאי ואפרת בן צור פאם פאטאל-אורלי זילברשץ בנאי. -- :)

שוב חזרת פעמיים על אביתר ../images/Emo46.gif

אמנם קשה לשמוע אותו כשהצפצפה לידו אבל זה נחשב..
די, סליחה.. היא שחקנית מעולה..
אני מכורה לירידות על הקול שלה...

שיבולית

New member
עשיריית המחץ...

1. קחי אותי - מוש בן ארי 2. כמה אהבה - מאיר בנאי 3. אהבה גדולה - אתי אנקרי 4. בשבילך - אביתר בנאי 5. אבסורד - שלמה ארצי 6. אייל איילה - הפרוייקט של עידן רייכל 7. דניאלה - דיוויד ברוזה 8. יותר ממני - גידי גוב (עמיר בניון) 9. זמן קסם - יזהר אשדות 10. בך לא נוגע - יהודית רביץ ומקריאת מה שבחרתי עולה שאני במצב רוח קסום...

darling2

New member
"הכל ידוע מראש.."../images/Emo99.gif

הו. עבר עליי יום נחמד ביותר. אהוב יקר-רונית שחר
באתי והלכתי-אפרת בן צור-(אביתר עושה קולות רקע
) חלון-אביתר בנאי יש בזה טעם-דנה ברגר אנאבל-לי-יוני בלוך איש יקר-עברי לידר
חמסין-רונה קינן סליחות-יהודית רביץ
הנסיך הקטן-גידי גוב שחמט-חווה אלברשטיין זהו? טוב. "אישה אחת, גרה בתוך אבטיח גדול נורא היו לה שני שרפרפים וכסא ומנורה היא חתכה לה חלון וחצבה לה סלון ותלתה שם תמונה והכניסה ארון..." |אבטיח| מסתבר שגדלתי על חווה אלברשטיין
בעצם זאת הייתה חני..שעשתה לי את הילדות. ואת השיר הזה! ואוו
אחד לחני ואחד לחווה
שיר ענק!

darling2

New member
תיקון..יש ביצוע של חווה

אבל המילים של נורית זרחי כנראה שגם לה מגיע
הו. הילדות..נוסטלגיה! בא לי.. אם כבר ילדות. יש יהודית רביץ בתמונע!

../images/Emo140.gif

1. היום- אהוד בנאי.. כי שמעתי אותו הבוקר והוא עשה לי טוב..
2. הכל עד לכאן- עמיר בניון 3. מי תרצי- גידי גוב 4. ועם הזמן- אביב גפן 5. היום יומולדת- ברי סחרוף
6. אני אוהב- הכבש השישה עשר 7. הילדה הכי יפה בגן- יהודית רביץ 8. האישה- אתי אנקרי 9. טיפה של אור- אביתר בנאי 10. הגשם הראשון- מאיר בנאי
הו.. יש לי מצב רוח מגניב..

שיבולית

New member
אז קוראים לשיר של גידי-

"אם תרצי"? הייתי בטוחה שיותר ממני.... אשתדל להפנים, ראיתי אותו הבוקר היה כיף
ובטח מצברוח מגניב - ילדת יומולדת!!

קוראים לו "מי תרצי" לדעתי...../images/Emo6.gif

"אז מי תרצי שאהיה את יכולה לבחור בכל אחד אחד שיקנא לך ואחד שלא או אחד שמנגן בזמן שאת שורטת את הלב שלו, את הלב שלו..."

שיבולית

New member
נכון,../images/Emo6.gif

המקלדת עקומה... ואני שומעת שיר מ-ד-ה-י-ם ברקע (בהחלט מסיח דעת...), אז מי יכול להאשים אותי בחוסר תשומת לב לאותיות/ מילים/ משמעות וכו'?

למעלה