top 10

שיבולית

New member
top 10

נו מה אשמתי שעבר עוד שבוע והגיע הזמן שוב לבחור את העשירייה? (זה הולך ונעשה יותר קשה נכון?
) תובנות מהפינה הקודמת: לחברי הפורום טעם מוזיקלי שונה ומגוון, רב השונה על המשותף למרות זאת ראיתי הדפה מסויימת לשבט (מאיר כמובן, אביתר וגם אהוד), אתי אנקרי
כיכבה גם היא ושלום חנוך חזר אצל מספר בוחרים... סטיסטיקות וטבלאות מסודרות - אולי בעתיד
אז: רישמו את עשרת השירים העבריים מכל הזמנים שהכי אהבתם השבוע לאו דווקא מדורגים עפ"י הסדר... אין לחזור על אותו מבצע פעמיים!!! כך נלמד להכיר טוב יותר את הטעם המוזיקלי של כולנו ואולי נמצא מכנה משותף נוסף, נוכל לראות כיצד השתנינו (אם בכלל) מהשבוע שעבר והעיקר - נרחיב את תחומי העניין שלנו במוזיקה העברית (אולי נחשף ליוצרים לא מוכרים וכו')... אז יאללה לעבודה! וזה לא פשוט אני יודעת...

אלעדי, זו הפכה להיות פינה שבועית

כי כמה מחברי הפורום ביקשו ממני.. 10 היה לכולנו מעט מדי.. 10 לשבוע זה יותר הגיוני..
קאפיש
לא לשאול מה אני עושה כבר בבית

טוב אני אנסה שוב.. ../images/Emo9.gif

אבל אני לא כ"כ זוכרת מה רשמתי כבר..
אני אשתדל.. 1. אושר ועושר/ אתי אנקרי
2. סוס עץ/ החלונות הגבוהים [אביתר מבצע אותו מדהים בהופעות
] 3. השיר האחרון/ שלום חנוך 4. מודה אני/ מאיר אריאל 5. לא ידעתי שתלכי ממני/ מתי כספי [שוב, אציין את אביתר
] 6. סוף לסיפור/ יהודית רביץ 7. זה הגשם/ נורית גלרון [מילים: יונה וולך לחן: רן עפרון] 8. ועכשיו ניגע/ רונית שחר 9. נשקי אותי/ סיוון שביט 10. טיפה של אור/ אביתר בנאי אני חייבת להבהיר משהו, שוב.. אני משתדלת להמנע מלשים שירים של מאיר
כי אז 10 ממש ממש לא יספיקו לי..
אני בטוחה שלאיש מכם לא היה ספק וחשב שלא שמעתי את מאיר השבוע
אם כן, הסירו דאגה מליבכם, ברגעים אלו ממש מתנגן לי ברקע "הצבעים משתנים"
[שאני מכורה לאלבום הזה כבר ציינתי
] הו, זו פינה כייפית
וקשה..

0mroosh

New member
יאר.

1.הקול שקורא לי-רונה קינן 2.שמש-אפרת בן צור 3.יוני בלוך-לוט, אנבל לי. 4.הלא ידענו-קרני פוסטל 5.זה טוב-עברי לידר. 6.שיר טיול-אביתר בנאי. 7.אויפן פריפעטשיק-חוה אלברשטיין. 8.על כל אלה-תמר אייזנמן. 9.הילדה הכי יפה בגן-יהודית רביץ. 10.השקר-אורלי זילברשץ בנאי.
הפי הנוכה.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo137.gifהבנתי את המחשק

והוא ממש כיפי
מלך
(מונולוג הכסא)/אתי אנקרי יוסי ילד שלי מוצלח/מתוך בלוז לחופש הגדול שמור לך חלום קטן/הטוב הרע והנערה קראת לי אסתר/אתי אנקרי ודוד דאור(זה לא לחזור על אותו מבצע!!) אהבה ראשונה/החלונות הגבוהים נפלת חזק/איפה הילד דברים מסוכנים/אביתר בנאי אצלך בעולם/מאיר ואביתר (זה גם לא לחזור על אותו מבצע
) ציור/אביתר ואפרת בן צור (עדי אל תהרגי אותי
) הכל עד לכאן/עמיר בניון

../images/Emo46.gif

שוב אתה מבלף..
יש לך 3 אביתר [נחליק, בקטנה..
] 2 אתי אנקרי [גם זה מקובל ומובן..
] ו.. ו...
אבל, אמור להיות לנו טעם זהה..
כולכם השתגעתם. והיא רודפת אותי.. היא נכנסה לי גם ל"מעורב ירושלמי"
טוב נו, אני חייבת לאמר לזכותה שהיא שחקנית לא רעה אבל אבל.. למה לשיר למה

0mroosh

New member
../images/Emo46.gif

"ו..
" אפרת בן צור מלכה, מאיר היה מאוהב בה תקופה, עד שהיא אמרה לו שאין בכוונתה להכנס למערכת יחסים עם עכבר.
וביניהם, אפרת בן צור מדהימה, עם אביתר, זה שילוב מקסים. עוד מילה אחת ואני חוטף את בילי ומתעלל בו! אתלוש לו שערה, שערה מן הגוף עם פינצטה, אשאיר לו פוני ואצבע אותו בצבעי הקשת! -- חוצמזה, אוהב אותך.
אני נשמע קשוח כשאני מאיים, לא?

מה שה הבלבול הזה

בין מאיר, אביתר, אפרת וענת
תיקונים- מאיר היה מאוהב בה תקופה- לא מאיר. אביתר. עד שהיא אמרה לו שאין בכוונתה להכנס למערכת יחסים עם עכבר- לא היא. ענת. וזה לא מה שהיא אמרה.. היא סה"כ הודיעה לו שהיא לא יודע איפה לעבור לגור ויש לה עכברים בראש.. זה בכלל לא קשור אליו
ויש עוד כמה טעויות אבל זה כבר סובייקטיבי..
אוהבת אותך גם..

0mroosh

New member
ברור שחצי מזה בדוי לגמרי,

הרי מלכתחילה אין מה לאפרת בן צור ה100מת לעשות עם מאיר, גבר נאה אומנם, אבל. כן, בשביל שלא תהרגי אותי- אוהב אותך יותר
.

שיבולית

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo16.gif העשירייה...

1. מוש בן ארי - בטח שאבוא 2.אתי אנקרי - את מקודשת לי 3. אביתר בנאי - טיפה של אור 4.דודי לוי ואהוד בנאי - כל השמן שבעולם 5. הפרוייקט של עידן - שובי אל ביתי 6.גאיה - שיירת גמלים 7.דיוויד ברוזה - אחרי 20 שנה 8.מיקה קרני - רחמים 9.דודו טסה - ימים צבעוניים 10.שבע - יום ולילה הפעם הם זרמו לי בשליפה

"כל השמן שבעולם"...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את ממש מושפעת מחנוכה האא
וואי זה הצחיק אותי עכשיו...
אני משערת שהתכוונת ל"כל הזמן שבעולם"

שיבולית

New member
../images/Emo13.gif אכן מנהגי החד השתלטו עליי...

ואפילו לא שמתי לב לזה
חחחחחחחחחח גם אני נקרעתי מצחוק עכשיו בזכות זה שהפנת את תשומת ליבי... הולכת להזות על כדי שמן...

../images/Emo9.gif להיות קטנונית../images/Emo35.gif

חד= חג..
נו סתם, סלחי לי, אני עם עודף אדרנלין בגוף כי הזמנתי כרטיסים למאיר ולא ראיתי אותו כמעט חודשיים אז אני מתרגשת.. וחוץ מזה זה ממש קרוב ליומולדת אז זו מתנה מושלמת מבחינתי..
בקיצור, תתעלמי ממני, אני אהיה באופוריה בשבוע הקרוב..
הו, איזה כיף..
זהו, אנסה לישון כי מחר יש לי יום ארוך שוב.. שמתחיל ב-8 בבוקר..
לילה טוב..

ramonsegev

New member
עדי אני קצת מבלף אבל לטובה!../images/Emo9.gif

בשביל לדעת מה העשיריה הפותחת שלי תפעלו כך
קחו את ההופעה החיה של מאיר בנאי (שיש שם 11 רצועות) תורידו את "יש לה אף כל כך ארוך" ו "תותים" ואת רצועת הפתיחה. תקבלו משם 8 שירים, ותוסיפו את: רומיאו- יהודה פוליקר טוק טוק על דלתי מרום- חידוש לבוב דילן של מאיר אריאל
פשוט גיליתי את הדיסק ההופעה החיה, שמעתי אותו עשרות פעמים בשבוע האחרון ממש תענוג

0mroosh

New member
../images/Emo46.gif להוריד את תותים?!!??~?#1;@$?@$%

זה השיר הכי כיף בעולם!

למעלה