top 10

top 10 ../images/Emo168.gif

טוב, אתם מכירים את הנוהל.. עשרת השירים הישראליים שעשו לכם את השבוע האחרון.. עם ובלי קשר למאיר
אסור לחזור על אותו מבצע פעמיים ודואט נחשב לביצוע.. שכחתי משהו
אהה כן.. לאן שיבולית נעלמה למען השם
זהו, תהנו..

darling2

New member
../images/Emo85.gif

קודם כל נגיד שהיה לי שבוע מקסים..
הפסקול של השבוע שלי..: 1. אם תלך מכאן- אפרת גוש 2. שש שעות- עמיר לב 3. פצועי אהבתינו- בביצוע של רונה
4. אמביציה- אביתר בנאי 5. לאונרדו- עברי לידר 6. נשל הנחש-מאיר אריאל 7. אהבה יומיומית-יהודית רביץ 8. באתי והלכתי- אפרת בן צור 9. ארץ זרה- ברי סחרוף 10. פשוט ונאמן- דבק שבוע נפלא שיהיה..

../images/Emo122.gif

אני כל כך שונאת סטטיסטיקה.. כל כך..
ולשירים:
1. יש לה אף כ"כ ארוך/ מאיר בנאי
[האלבום הזה נורא משחרר לחצים (ההופעה החיה)] 2. מנגינה יקרה/ אביתר בנאי
3. אתה פה חסר לי/ נורית גלרון
4. כרטיס טיסה/ סיוון שביט
[שיפסיקו איתו כבר.. אני לא יכולה יותר..
] 5. מחר/ אביב גפן
[כנ"ל] 6. שיר כאב- מאיר אריאל
7. האיש ההוא/ יהודית רביץ ואהובה עוזרי 8. היא חזרה בתשובה/ מתי כספי 9. עיר זרה/ שלום חנוך 10. אביא לך/ אהוד בנאי זהו.. אני במצב רוח זוועתי..
סטטיסטיקה זה מקצוע מהשטן והוא לא אוהב אותי.. שלא נדבר על SPSS ומי שלא יודע מה זה שיעשה לעצמו טובה ולא ישאל, יש דברים שעדיף פשוט לא לדעת..
אני חושבת שאלך להזריק לי עוד קצת מההופעה החיה, אתמול בלילה זה עשה לי ממש טוב..
המשך יום נפלא..

TEENAGER1

New member
הממ, בואו נראה:

הסימפוניה השמינית ("הבלתי גמורה"), פרק ראשון/שוברט חמישיית "דג השמך", פרק רביעי/שוברט "דג השמך", ליד/שוברט "שר היער", ליד/שוברט "קרנבל" op.9/שומן מתוך "קטעי פנטזיה" - "המראה"/שומן הסימפוניה התשיעית, פרק רביעי/בטהובן פתיחה ל"חלום ליל קיץ"/מנדלסון קונצ'רטו לכינור, פרק ראשון/מנדלסון המ, מצטערת שיצא קצת יותר מידי חזרות על אותו אדם, אבל זה מה שהיה למבחן במוזיקה
והיו עד עכשיו 9, אז נוסיף את- אליה/מאיר בנאי וזהו

Kalleemero

New member
חדש בפורום של מאיר....../images/Emo24.gif

אבל לא חדש בתפוז..
הנה השירים שעשו לי את השבוע.... 1. אביתר בנאי - את שקט 2. אהוד בנאי - בלוז כנעני 3. ברי סחרוף - הכל או כלום 4. שלמה ארצי ושלום חנוך - האהבה הישנה 5. מאיר בנאי - ברחוב הזה 6. אריק אינשטיין - יש בי אהבה 7. דניאל סלומון - בא מכאב 8. יהודה פוליקר - אפר ואבק 9. יזהר אשדות - במרחק נגיעה מכאן 10. כוורת - היא כל כך יפה

Kalleemero

New member
היי! ../images/Emo6.gif

שכחתי להכניס את "אצלך בעולם" אני פשוט שומע את השיר הזה 24 שעות ביממה!! שיר פשוט מדהים!!! אחד היפים...

טוב, מותר להשוויץ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

מאיר הקדיש לי אותו פעם בהופעה חיה..
כולם כאן כבר משננים את זה וזה היה ממש מזמן אבל אני עדיין מתלהבת מזה..
שיר מדהים..
אני לא יודעת איזו גירסא אתה שומע אבל שתדע שיש שתיים: אחת [המקורית] באלבום "גשם" והשניה באלבום "האקוסטי" ביחד עם אחיו הקטן [כן, אביתר..
] זהו.. לילה נפלא שיהיה..

Kalleemero

New member
מההה?? אני לא מאמין...../images/Emo106.gif

הוא הקדיש לך את השיר?? הו איזה כבוד.......
אני מבין שהוא מכיר אותך כבר...חח איזה כיף... יש לי את האקוסטי אז אני שומע את הגרסה שלו עם אביתר...שיר פשוט גדול!!!

../images/Emo9.gif

תודה תודה..
היום הוא כבר מכיר אותי, כן..
אבל כשהוא הקדש לי את השיר הוא לא הכיר אותי ואני בטוחה שהיום הוא גם לא זוכר את זה..
מדהים..
הייתה תצקוםפה שכמעט כל חודש הייתה לו הופעה ב"תמונע" וכמובן שכמעט כל חודש הייתי גם בתמונע
ובאחת מהפעמים הוא הקדייש לי אותו..
זה היה נראה לי כבר לפני איזה 3 שנים, עוד לפני שניגשתי אליו בפעם הראשונה מחשש להתעלפויות, ואני עדיין מתלהבת..
[ועדיין חוששת מעילפון בכל פעם שאני נכנסת אליו..
]

למעלה