TOO HOT

YAEL 918

New member
TOO HOT

קודם כל רציתי להגיד שיש לכם פורום ממש נפלא, תמיד כיף למצוא אנשים שחושבים כמוך. חבל שלא ידעתי עליו קודם... רק רציתי להמליץ למי שלא שמע/ראה את TOO HOT בהופעה חיה , חייב לעשות את זה!! שמעתי אותו פעם אחת והתמכרתי , יש עוד מישהו שחושב ככה..?

symptoms

New member
קודם כל ../images/Emo59.gif

ברוכה הבאה לפורום דבר שני TOO HOT זה שיר די טיפשי ולא ממש אלאניסי מתקופה המוקדמת מאוד של אלאניס. השיר עצמו לא משהו והביצוע שאותו את שמעת (אני מניחה שזה הביצוע מההופעה בטורונטו כי זו די הייתה הפעם היחידה שאלאניס הופיעה איתו) הוא דווקא כן משהו. בקיצר שיר טיפשי לאללה אבל חביב, הביצוע המחודש שאלאניס עשתה לו הוא מאוד יפה לדעתי אבל עדיין לא מגיע לרמה של שיריה הגאוניים של אלאניס רעות

אמממממ זה שיר חביב

אני ממש לא מת על התקופה של שני הדיסקים הראשונים של אלאניס (הדיסקים בקנדה כמובן), ששמעתי שהיא הולכת לבצע שיר מאותה תקופה בהופעה הזאת בטורנטו הייתי ממש מופתע כי תמיד חשבתי שאלאניס מתחמקת מהתקופה הזאת אבל היא שיחקה אותה בזה שהיא ביצעה את השיר, והגרסה ממש חמוצה~~!~~ ותיקון קטן רעות היא שרה את טו אוט גם בניו יורק (הופעה אחרי טורנטו) אבל מי סופר!

symptoms

New member
לא נכון ../images/Emo59.gif

ההופעה הייתה בטורנטו, ואני בטוחה בזה. היא רצתה לעשות את השיר איפה שהיא התחילה את דרכה ואיפה שמכירים אותו רעות

symptoms

New member
וכדי לתמוך בדעתי ../images/Emo59.gif

הנה הודעה שאתה בעצמך כתבת עם רשימת השירים מטורנטו נראה לי שיש לי את ההופםעה הזאת גם בוידאו רעות

אמממממ רעות נראה לי לא הבנת אותי

אמרתי שהיא שרה את טו אוט גם בטורנטו וגם בניו יורק~~ הנה רשמית השירים ממהופעה בניו יורק (ההופעה האחרונה בסיבוב ההופעות האחרון) All I Really Want Right Thru You 21 Things Purgatorying pt. 1 Hand In My Pocket Simple Together Precious Illusions Unprodigal Daughter Sympathetic Character Purgatorying pt. 2 So Unsexy So Pure Purgatorying pt. 3 You Oughta Know Hands Clean Uninvited -- Too Hot Head Over Feet -- flinch thank you

symptoms

New member
וואלה ../images/Emo59.gif

את זה לא ידעתי
רעות

YAEL 918

New member
התכוונתי...

התכוונתי שכל כך התלהבתי מהשיר בגלל שהוא הכי לא דומה לשיר בביצוע המקורי , אני בהחלט לא משווה אותו לאף שיר שלה, סתם היה כיף לשמוע אותו ככה

symptoms

New member
וכמו שכבר אמרתי ../images/Emo59.gif

זה ללא ספק נכון. הביצוע עצמו בהחלט שונה מהמקורי והוא נחמד ביותר רעות

Rוית

New member
פעם זה היה ../images/Emo3.gif היום זה ../images/Emo59.gif

מגוונים מה רע

symptoms

New member
היי מישהו ם לב../images/Emo59.gif

אני אגיד לכם מה קרה אני לקחתי לי בעלות על
אבל אנשים קשיי קליטה סירבו לקלוט את זה והשתמשו בו יותר מדי פעמים לדעתי, אז הייתי צריכה לבחור משהו אחר
נבחרה ברוב קולות רעות

Rוית

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

דבר שני אני מסכימה איתך דווקא... TOO HOT (ההופעה החיה), מקסים! זה שיר מוזר שכזה כי יש לו מילות פופ וביצוע לא-פופ בכלל.. לדעתי.. זה משעשע

למעלה