קודם כל רציתי להגיד שיש לכם פורום ממש נפלא, תמיד כיף למצוא אנשים שחושבים כמוך. חבל שלא ידעתי עליו קודם... רק רציתי להמליץ למי שלא שמע/ראה את TOO HOT בהופעה חיה , חייב לעשות את זה!! שמעתי אותו פעם אחת והתמכרתי , יש עוד מישהו שחושב ככה..?
ברוכה הבאה לפורום דבר שני TOO HOT זה שיר די טיפשי ולא ממש אלאניסי מתקופה המוקדמת מאוד של אלאניס. השיר עצמו לא משהו והביצוע שאותו את שמעת (אני מניחה שזה הביצוע מההופעה בטורונטו כי זו די הייתה הפעם היחידה שאלאניס הופיעה איתו) הוא דווקא כן משהו. בקיצר שיר טיפשי לאללה אבל חביב, הביצוע המחודש שאלאניס עשתה לו הוא מאוד יפה לדעתי אבל עדיין לא מגיע לרמה של שיריה הגאוניים של אלאניס רעות
אני ממש לא מת על התקופה של שני הדיסקים הראשונים של אלאניס (הדיסקים בקנדה כמובן), ששמעתי שהיא הולכת לבצע שיר מאותה תקופה בהופעה הזאת בטורנטו הייתי ממש מופתע כי תמיד חשבתי שאלאניס מתחמקת מהתקופה הזאת אבל היא שיחקה אותה בזה שהיא ביצעה את השיר, והגרסה ממש חמוצה~~!~~ ותיקון קטן רעות היא שרה את טו אוט גם בניו יורק (הופעה אחרי טורנטו) אבל מי סופר!
אמרתי שהיא שרה את טו אוט גם בטורנטו וגם בניו יורק~~ הנה רשמית השירים ממהופעה בניו יורק (ההופעה האחרונה בסיבוב ההופעות האחרון) All I Really Want Right Thru You 21 Things Purgatorying pt. 1 Hand In My Pocket Simple Together Precious Illusions Unprodigal Daughter Sympathetic Character Purgatorying pt. 2 So Unsexy So Pure Purgatorying pt. 3 You Oughta Know Hands Clean Uninvited -- Too Hot Head Over Feet -- flinch thank you