tony hawk 3

ANTiADi

New member
tony hawk 3

מכיוון שהפסקול של המשחק לא משהו, יחסית למשחק הקודם, אתם יכולים להמליץ על שירי פאנק\סקא קצרים ומהירים שאפשר לשים ברקע שמשחקים? כמה שיותר, יותר טוב. תודה

ב.ן.נ.ת.ן

New member
דווקא הפסקול של המשחק טוב מאד

וכל שיר של NOFX, Lagwagon, Midtown, MxPx, Slick Shoes יתאים

Sham 69

New member
הנה כמה..

שאני לפחות הייתי שם.. H2O - POLICE THEME H2O - FASTER THAN THE WORLD (חובה) NOFX - PLEASE PLAY THIS SONG ON THE RADIO CHAOS UK - NO SECURITY GOOD CLEAN FUN - STRAIGHT OUTTA HARDCORE DPA - STRAIGHT OUTTA BASEMENT GBH - SICK BOY GOOD CLEAN FUN - VICTORY RECORDS SUCKS LARD FREDRIKSEN AND THE BASTARDS - TO HAVE AND HAVE NOT RANCID - NIHILSM USELESS ID - HAVE A NICE LIFE THE OI! SCOUTS - POLICE HARASSMENT (חובה) CASUALTIES - FOR THE PUNX THE VIRUS - FIGHTING FOR A FURUE REJUVENATE - SKATING IS NOT A CRIME INFA RIOT - BOOTBOYS והייתי שם עוד הרבה הארדקור\סטריט פאנק\פאנק-רוק כי זה הכי מתאים..

Sham 69

New member
אה.. וד"א..

שכחתי לכתוב בסוגריים THE VIRUS - STILL FIGHTING FOR A FUTURE אני מתכוון כל הדיסק וגם "חובה" כשחושבים על זה הכי מתאים למשחק זה UNTIL WE WIN

pikitup

New member
בקשה

Pennywise, Lagwagon, Bad Religion, Millencolin, Cigar, Buck-O-Nine, Home-Grown, Against All Authority, Assorted Jelly Beans, Less Than Jake, Catch 22 ניראה לי זה יספיק לך

Sham 69

New member
לא נכון..

דווקא הארדקור פאנק זה הסגנון הכי מתאים לסקייט, ואחרי זה פאנק-רוק.. וגם ניו מטאל וכל החרא הזה.. גם מתאים לסקייט..

Sham 69

New member
אה.. ועוד שיר שאתה חייב לשים

בפלייליסט לטוני הוק.. satanic surfers - armless skater זה מן סקייט פאנק.. פאנק רוק כזה.. שיר שמתאים לאקסטרים וחרא כזה..

yaka

New member
סקייטפאק

אתם יכולים להביא לי שמות של להקות סקייטפאנק? אני לא מבדילה בן הסגנונות חוץ מ סקא ופאנק

למעלה