Tonight's the night

ofribecker

New member
Tonight's the night

הלילה מתקיים משחק ה"אלאמו בול" שמפגיש את מישיגן עם נבראסקה. כאוהד מישיגן, אני מחכה למפגש הזה כבר 8 שנים!!! בעונת 1997-8 מישיגן הבלתי מנוצחת סיימה #1 בדירוג AP לאחר שניצחה ברוז בול את וושינגטון סטייט, ונבראסקה הבלתי מנוצחת סיימה #1 בדירוג ESPN/USA Today לאחר שניצחה את טנסי באורנג' בול. האליפות אז התחלקה לשתיים ולא נקבעה מעולם אלופה בודדת לשנה ההיא. סוף כל סוף, בפעם הראשונה מאז, שתי הקבוצות האלה נפגשות ראש בראש, הלילה ב 03:00 שעון ישראל. אז.... נכוווון, שהשנה הן לא בדיוק USC וטקסס... אז.... נכוווון, שצ'אד הני הוא לא מאט ליינארט... אז.... נכוווון, שלא יהיה על המגרש אפילו זוכה אחד בהייזמן... טוטום טוטום טוטום,.... אני מרגיש שיש איזה אבל בפתח... האם זו ציפור? לא..... האם זהו מטוס? לא ולא..... זהו "אבל" ע-נ-ק המתקרב אלינו... אאאאאאבבבבבבבבללללללללללל............. זה מישיגן וולברינס מול נבראסקה קורנהאסקרס... חלום רטוב של כל אוהבי הקולג' פוטבול. ולדעתי מי שתכנן את האלאמו בול כך שיארח את מס' 4 בביג טן מול מס' 4 בביג 12, אמר לעצמו בשקט בשקט בלב "אולי אולי יום אחד נקבל כאן את מישיגן מול נבראסקה"... זהו, אז מרגע זה ואילך אתם יכולים לדמיין אותי עם חולצה כחולה כהה ומספרים צהובים, מכנסיים צהובים וקסדה עם שלושה פסים וקרניים... LET'S GO BLUE ועכשיו לקול התזמורת המדהימה - הנה שיר המלחמה שלנו, וקדימה - רק נצחון היום! Hail to the victors' valiant Hail to the conquering heors Hail Hail To Michigan The leaders and best Hail to the victors' valiant Hail to the conquering heros Hail Hail To Michigan The champions of the West

cwoodson

New member
The champions of the West?

מה הכוונה? בכל מקרה אנחנו נהיה בקשר במהלך המשחק... כרגיל... אני אחזיק אצבעות למישיגן ולא רק בגלל שהימרתי עליהם..(גם בכסף אמיתי) וגם בשבילך. תמיד הייתה לי סימפטיה למישיגן (אחרי הכל גם שיחקתי שם, וזכיתי בהייזמן שם..) יופי של שבוע מצפה לאוהדי הקולג'ים.

ofribecker

New member
הכוונה כנראה

אלופי העולם המערבי. להיות בקשר בזמן המשחק - רק במחצית כנראה ובסוף. אני אראה את השידור הישיר בטלוויזיה כאן, והיא לא ליד המחשב. תודה לכל מי שמחזיק אצבעות יחד איתי...

AntiUltras

New member
עדיין מתבאס שכוחי לא עמד לי לראות

את המחצית השניה של ה"האוואי בול" בין נבדה לסנטרל פלורידה שנגמר 49-48 ב-OT ואת משחק הלילה אבל הפעם אשתדל להחזיק מעמד אפילו אם זה רק בשביל האוירה הצפויה

AntiUltras

New member
SPEAKING OF BLUE

הלילה ב-23:30 משחק ה-MPC COMPUTERS במגרש בעל המשטח הכחול של בויסה סטייט שתארח את בוסטון קולג' BLUE IS THE COLOR

AntiUltras

New member
פשוט מדהים ביופיו ../images/Emo70.gif

רק חבל על התוצאה העגומה לבעלי הבית

למעלה