Tonight's the night...

Tonight's the night...

העונה החדשה נפתחת רשמית (עזבו אתכם מההדלפות לרשת
). רגע לפני שמתחיל, בואו נשמע אתכם: מתרגשים? מצפים לעונה גאונית? מצפים לנפילה? מה לדעתכם יקרה העונה? ראיתי פה כמה פרצופים חדשים (וגם כמה מוכרים), בואו נשמע אתכם!

EVE Lights

New member
מצפה לעונה טובה.

הרבה יותר מהחמישית בכל מקרה. בהשוואה הרביעית לחמישית אין בכלל מה לדבר... הרביעית לוקחת בענק. מקווה שיהיה טוב ומעניין :)

איימי29

New member
אני כבר ממש מצפה לזה

וטוב שזה מחרתיים ביס כי עוד שניה הייתה נגמרת לי הסבלנות. בכלל עושה רושם שהכותבים עושים עבודה טובה. לפי מה שקראתי בכתבה בוואלה נראה שהולכת להיות עונה מצוינת עם הרבה נגיעות דתיות שדקסטר יתחיל להתעסק. אגב, בעמוד של יס יש תחרות שהפרס היא בובה מדממת חמודה של דקסטר. השתתפתי. הלוואי. נדבר אחרי הפרק
ונראה אם אתאכזב (מ'פתאום)

איך אפשר שלא לצפות לזה *-*

מאוד מתרגשת 3: ולפי הפתיחה, אני מצפה לעונה מעולה, הרי זאת עונה מסכמת לא? בסדרת הספרים יש 6 הממ העונה... התחלנו עם הירהורים פילוסופיים על אלוהים, וגם הייתה רמיזה על משהו עם דברה... מי יודע, אולי העונה הוא ייחשף? וד"א, חדשה כאן :) אני אנה, נעים מאוד

einat162

New member
כנראה לא "עונה מסכמת"- ולא קשור לספרים

שאגב מס' 6 יוצא עוד 14 יום לחנויות. אבל מי יודע? יש גבו עד כמה הסדרה תוכל לרוץ.

Freemee

New member
מתרגש כמובן

הנוסע האפל שבי חוזר ומופיע
מקווה שתהיה עונה טובה, לפחות יותר מהאחרונה כפי שאמרו. עונה רביעית מבחינתי הייתה הכי כיפית, לא יודע אם יוכלו להתעלות על זה שוב אבל אני מוכן לאתגר את הכותבים. אני אוהב שיש בסדרה מתח, סכנה ופתרונות לא שגרתיים אך הגיוניים לצאת ממנה, מקווה שיספקו את זה בעונה. העונה התחילה די פרווה, אבל מקווה שמכאן רק יעלו. קשה לי להגיד אם תהיה עונה גאונית, כרגע זה לא נראה כל כך אבל יש עדיין פוטנציאל. מה יקרה העונה (לא ספויילרים).. הממ אני מקווה שיתחזק הקשר בין דב לדקסטר, אולי אפילו גילוי מעמיק מצדם יכול לתרום לסיפור, מקווה שבצד המשטרתי לא יעשו בולשיט ויתחילו לתת אינטרקציות מלהיבות בין שאר חברי הקאסט, כי לדוגמה לגוורטה ובטיסטה די נמאס עלי בעונות הקודמות.

למעלה