טוב, לקח לי איזה יום להירגע..
ההופעה היתה קסומה (צורית, משחק מילים - איפה הייתן?? את כל השאר ראיתי..
). השוני הגדול בין שתי הרקדניות רק הבליט כל אחת מהן יותר. הריקוד של נטלי לצלילי השיר של אהובה עוזרי הביא דמעות שמחה לעיני, כמילות השיר הנפלא הזה. כמה פשטות וכוח יש, לבוא ככה נקי ופשוט, בלי שום צעצועים וקישוטים. להביא עצמה כמו שהיא אלינו. ואחר כך מהפך! רחב הזונה, עם משחקי חנחון "נשיים" שיכולים להספיק לארבע נשים גם יחד, ושוב להפוך פרסונה - לצועניה חזקה ועוצמתית, שואבת את כל הכוח שלה מתוך עצמה ומפזרת אותו עלינו. עוד פרצוף, ועוד אישיות, עוד בדיחה פרטית בינה לבין הקהל ואין רגע דל. שחקנית בחסד עליון. ותמר.. טוב, כל פעם אני אומרת לעצמי שאם היא מצליחה להמציא עצמה מחדש ולהתעלות על ההופעה הקודמת שלה - אני חייבת להתעלות על עצמי ולמצוא בי את המילים מחדש, אבל תמר - ראי הוזהרת - אני מתקרבת למקום שבו אני כבר חסרת מילים
פרימה בלרינה, שיא החן, האלגנטיות ואורך של תנועה. חיוך שובה לב ותלבושות מעלפות. כבר אמרתי שנגמרות לי המילים?... פרוייקט מדהים - כן יירבו, וכמובן השאלה הכי חשובה..
מתי יש עוד הופעה כזו??? אגב, שבוע הבא בירושלים - תמר בר-גיל ויעל בקר, עוד צמד שישאיר אותי במצוקה למצוא את המילים מחדש.. ממליצה בחום על החיבור הזה. למרות שזו לי הפעם הראשונה לראות אותן מעבירות מופע משותף באורך מלא, אין לי כל ספק. שבת שלום!!