TONIGHT'S THE NIGHT

סוכרה

New member
TONIGHT'S THE NIGHT../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום ההופעה של נטלי דביר ותמר בר גיל! מה יותר שווה מזה?

סוכרה

New member
../images/Emo214.gifאיזה כייף!

כמובן שנבקש חדרים צמודים עם דלת נפתחת באמצע.

tzurtzur

New member
היה פשוט נפלא

הופעה משובחת. בין הטובות שעיניי זכו לראות.

אני מ-א-ו-ה-ב-ת !

נהניתי מאוד מאוד! נטלי מדהימה, עוצמתית, מצחיקה, מעניינת, מ-ר-ת-ק-ת. מחכה בקוצר רוח להופעה הבאה!

שושוצ

New member
הופעה מהפנטת../images/Emo182.gif../images/Emo213.gif

שתי רקדניות כה שונות זו מזו, וכל אחת מעלפת בדרכה
שאפו שאפו לשתיכן! שאפו גם לנגן המקסים והכריזמטי
(מישהי יודעת מה שמו?) ושאפו מיוחד לנטלי על בניית המופע שזרם בטבעיות גדולה, ושאין בו אף לא רגע דל אחד!! נהניתי מאוד, תודה לכם
סיגל

slov

New member
הופעה נפלאה!!!

עברה כל כך מהר שהייתי פשוט המומה כשהיא הסתיימה, כמה חבל שבחיים כאשר נהנים שעה עוברת כרגע קל וכאשר סובלים, אזי רגע נדמה כנצח. בכל מקרה הרבה זמן לא נהנתי מהופעה כמו בהופעה הזאת. ומה שיפה בריקודי בטן זה שרואים איך שהזמן והשנים של הריקוד רק משביחות את הריקוד.

טוב, לקח לי איזה יום להירגע..

ההופעה היתה קסומה (צורית, משחק מילים - איפה הייתן?? את כל השאר ראיתי..
). השוני הגדול בין שתי הרקדניות רק הבליט כל אחת מהן יותר. הריקוד של נטלי לצלילי השיר של אהובה עוזרי הביא דמעות שמחה לעיני, כמילות השיר הנפלא הזה. כמה פשטות וכוח יש, לבוא ככה נקי ופשוט, בלי שום צעצועים וקישוטים. להביא עצמה כמו שהיא אלינו. ואחר כך מהפך! רחב הזונה, עם משחקי חנחון "נשיים" שיכולים להספיק לארבע נשים גם יחד, ושוב להפוך פרסונה - לצועניה חזקה ועוצמתית, שואבת את כל הכוח שלה מתוך עצמה ומפזרת אותו עלינו. עוד פרצוף, ועוד אישיות, עוד בדיחה פרטית בינה לבין הקהל ואין רגע דל. שחקנית בחסד עליון. ותמר.. טוב, כל פעם אני אומרת לעצמי שאם היא מצליחה להמציא עצמה מחדש ולהתעלות על ההופעה הקודמת שלה - אני חייבת להתעלות על עצמי ולמצוא בי את המילים מחדש, אבל תמר - ראי הוזהרת - אני מתקרבת למקום שבו אני כבר חסרת מילים
פרימה בלרינה, שיא החן, האלגנטיות ואורך של תנועה. חיוך שובה לב ותלבושות מעלפות. כבר אמרתי שנגמרות לי המילים?... פרוייקט מדהים - כן יירבו, וכמובן השאלה הכי חשובה.. מתי יש עוד הופעה כזו??? אגב, שבוע הבא בירושלים - תמר בר-גיל ויעל בקר, עוד צמד שישאיר אותי במצוקה למצוא את המילים מחדש.. ממליצה בחום על החיבור הזה. למרות שזו לי הפעם הראשונה לראות אותן מעבירות מופע משותף באורך מלא, אין לי כל ספק. שבת שלום!!

tzurtzur

New member
אני ראיתי אותך

ישבנו כמה שורות גבוה יותר
הריקוד לצלילי השיר של אהובה עוזרי היה חוויה חזקה ומרגשת בשבילי. עם דמעות בעיניים ושערות סומרות פשוט התמוגגתי מהנאה. עוצמות הרגש שנטלי מעבירה בריקוד ובהופעה הדרמאטית והכ"כ זורמת שלה, פשוט מופלאות. הבחורה הזאת היא קסם שאין עוד כמותו.יחידה ומיוחדת.

למעלה