neded = need
E EROTOMANIA New member 21/2/03 #42 .......... אני צריכה לקום ב5:20 ננה בננה.. הייתה לי מערכת שעות כל כך טובה לסמסטר השני... ואז הגיע הסמסטר השלישי והמרושע..
.......... אני צריכה לקום ב5:20 ננה בננה.. הייתה לי מערכת שעות כל כך טובה לסמסטר השני... ואז הגיע הסמסטר השלישי והמרושע..
G gaily New member 21/2/03 #43 how many times a year do u switch schedual? i do it only once...but my school is twisted any way they are all very right wing and weird jews hehehehe i'm gonna get in trouble for this statement aren't i... o well
how many times a year do u switch schedual? i do it only once...but my school is twisted any way they are all very right wing and weird jews hehehehe i'm gonna get in trouble for this statement aren't i... o well
E EROTOMANIA New member 21/2/03 #44 .................................. יש 4 רבעים נכון? אז.. הממ.. נותנים מערכת בתחילת כל רבע... אז 4, לא?.. בי"ס זה חרא...
.................................. יש 4 רבעים נכון? אז.. הממ.. נותנים מערכת בתחילת כל רבע... אז 4, לא?.. בי"ס זה חרא...
M MissUnKnown New member 22/2/03 #45 גם אני בארץ הייתי צריכה לקום יותר מוקדם מה זה היה 630 או משהו כזה...אבל גם גמרתי ביצפר ב14 ולמדתי רק 5 ימים
גם אני בארץ הייתי צריכה לקום יותר מוקדם מה זה היה 630 או משהו כזה...אבל גם גמרתי ביצפר ב14 ולמדתי רק 5 ימים
A A n g e l D u s t New member 22/2/03 #46 רק לי זה לא ברור? בארץ למדת 5 ימים ועכשיו את לומדת 6? חוץ מזה, אין לכם מה לקטר - אני הייתי מסיימת כל יום ב6-7
רק לי זה לא ברור? בארץ למדת 5 ימים ועכשיו את לומדת 6? חוץ מזה, אין לכם מה לקטר - אני הייתי מסיימת כל יום ב6-7
M MissUnKnown New member 22/2/03 #48 לא, פה אני גם לומדת 5 אבל זאת מערכת של 6ימים...אז כול הזמן יש רוטציה ...כולם שבוע היום מתחלף