Tokyo Babylon

Neko chan

New member
Tokyo Babylon

החלטתי להמשיך את "פינת הסדרה השבועית", פחות או יותר... בגלל שראיתי בשרשורים בפורום הזה שיש פה הרבה שאוהבים (אוהבות?) שונן איי, החלטתי להתחיל ולכתוב על שתי מנגות של קלאמפ שיש בהן שונן איי שהוא יותר מרמיזות (אל דאגה, אלה שלא אוהבים- באף אחת מהן זה לא מגיע אפילו לנשיקה). הראשונה היא זו שאני אוהבת יותר, "טוקיו בבילון" והשניה היא "לגל דראג" החדשה יותר. "טוקיו בבילון" מספרת על סובארו סומרגי, שהוא אונמיוג'י (מכשף יפני מסורתי) שבא עם אחותו התאומה הוקוטו לגור בטוקיו על מנת לעבוד שם, בגירוש רוחות ודברים דומים. הם פוגשים את סיישירו סאקורהזוקה, וטרינר נחמד שמתידד איתם, ומחליט שהוא יתחתן עם סובארו. למראית עין, הכל טוב- אבל יכול להיות שסיישירו מסתיר מהם משהו? התקציר מוזר, אני יודעת, אבל זו מנגה מקסימה של שבעה כרכים (שכולם יצאו כבר בהוצאת טוקיופופ), שיש בה מסתורין, הומור, והרבה הרבה אנגסט- קשה לקרוא את כולה בלי לבכות... זו גם כמובן המנגה הראשונה בה פוגשים את סובארו וסיישירו, שאתם אולי מכירים מטסובאסה. הסיפור שלהם ממשיך במנגה X (X\1999ׂ) שבע שנים אחרי כן, למרות שהם לא הדמויות הראשיות שם. אני מזהירה אותכם מראש לא לחפש תקצירים או כל מיני דברים על X אם אתם רוצים לקרוא את בבילון, מחשש לספוילרים רצחניים. כמו שאמרתי, יש שונן איי, מאוד רך (והרומנטיקה גם לא מהווה את מרכז העלילה) אבל זה נחמד לדעת שהוא לא רק בדמיון של הקוראים. האומנות בסדרה מאוד יפה לטעמי, למרות שהמנגה ישנה יחסית- היא סיימה לצאת ב-1993. יש גם ארטבוק יפה בשם Tokyo Babylon Photographs Artbook שכדאי לחפש. יש למנגה אובה (אנימה שיצאה ישר לוידאו, בלי להיות מוקרנת בקולנוע או בטלוויזיה) איומה למדי, שאני לא ממליצה לראות, גם לא כדי לקבל דעה על המנגה. יש לה גם סרט LIVE ACTION (לא אנימה, אלא מצולם) שהוא כל כך גרוע עד שהוא גורם לאובה להיראות כמו יצירת אומנות... כדאי לראות אותו רק אם קראתם את המנגה ובא לכם לצחוק קצת על ההפקה הגרועה, שנראית כמו של חוג דרמה במתנ"ס שכונתי. אין לו כתוביות נכון לעכשיו, ולא נראה לי שיהיו כי הוא יצא ב-99'. מנגה מרגשת מאוד ומומלצת.

Fay Wood

New member
הווו!!111 333> ../images/Emo168.gif

מאנגה מדהימה. אחד הדברים היותר גיאוניים שקראתי בזמן האחרון. 3> (רק שכרגע אני תקועה בווליום 6 כי אין לי מושג מאיפה להוציא את ההמשך. T.T סביר להניח שאני אקנה ברגע שאנימהוליק יביאו את המשלוח החדש *אהמממ~~*) לגמרי מומלץ~~ ותתכוננו לבכות הרבה. XD; וכדאי לקרוא את זה לפני שקוראים/רואים X. כי אז תספיילרו לעצמכם כמו שאני עשיתי, וזה לא חכם. x__x

Mor L

New member
שאלה

כמה פרקים יש לסידרה, וכמה אובה? ואין שום מקום שבו אפשר לראות את הלייב אקשיין עם כתוביות, לא משנה באיזו שפה?

Ayelet chan

New member
לטוקיו באבילון אין אנימה.

יש 2 אובה, ולייב אקשן. ללייב אקשן אין תרגום. ואת האובות תירגמו Anime4ever, Anime-MX, Anime-Apex.

Ruby Moon

New member
נשמע חמוד!

אני כנראה אקרא את זה מתי שהוא.. יש את זה באוטאקו או בקומיקס וירקות? (הכי קרוב אלייXP)

Neko chan

New member
באוטקו

פעם אחרונה שהייתי היו להם את כל הכרכים. אבל אולי יש גם ב-CNV.

Neko chan

New member
זה בדיזינגוף סנטר

בקומה השניה אולי (אני לא כל כך זוכרת)...

Ayelet chan

New member
דיזינגוף, כניסה 6.

נכנסים וממשיכים קדימה עד שרואים אוטאקו.

Ruby Moon

New member
או שתכנסי לחנות "כלי זמר"..

..תעלי במדרגות 2 קומות, תצאי מהחנות, תלכי ישר ותראי מקום שיש בו אוטאקוים למיניהם ופאן גירל בכל הצורות והצבעים.. אז זה כנראה שם.. ותודה^_^

JeeChan

New member
תודה על ההשקעה והמאמץ 3>

מנגה יפה :] אני קורא אותה עכשיו 3: נכנס למאמרים וטאגליינס :]

למעלה