Tokaji ו Unicom איך נהוג לשתות את הTokaji ? קר , טמפ' החדר ? כנ"ל לגבי הUnicom תודה רבה
מ מושוןשון New member 29/9/04 #1 Tokaji ו Unicom איך נהוג לשתות את הTokaji ? קר , טמפ' החדר ? כנ"ל לגבי הUnicom תודה רבה
L LaDjA New member 29/9/04 #2 את הראשון אני לא מכיר, השני - נראה לי שנהוג לשתות קפוא. אני לא יודע - לא טעמתי מעולם. אבל בד"כ נהוג לשתות ככה דג'יסטיפים. למרות שלפי דעתי הם תיד מעניינים יותר בטמפ' החדר, או מקוררים מעט.
את הראשון אני לא מכיר, השני - נראה לי שנהוג לשתות קפוא. אני לא יודע - לא טעמתי מעולם. אבל בד"כ נהוג לשתות ככה דג'יסטיפים. למרות שלפי דעתי הם תיד מעניינים יותר בטמפ' החדר, או מקוררים מעט.
C Chewbacca New member 29/9/04 #3 יינות לבנים מתוקים כדוגמת הTokaji נהוג לשתות בטמפ' קצת יותר גבוהה מיינות לבנים יבשים. הייתי אומר משהו בסביבות 12-14 מעלות.
יינות לבנים מתוקים כדוגמת הTokaji נהוג לשתות בטמפ' קצת יותר גבוהה מיינות לבנים יבשים. הייתי אומר משהו בסביבות 12-14 מעלות.