TOFEL

Sharon_1

New member
TOFEL

מישהו יכול לעזור לי - איפה אפשר לעשות את הבחינה הזו?! ממה היא מורכבת? האם היא כמו הפסיכומטרי באנגלית - סטייל GMAT או רק מבחן באנגלית. עד כמה הוא קשה?! אני צריכה להוציא בו 550 נקודות. האם זה אפשרי?! וגם, לא פחות חשוב - כמה עולה לעשות מבחן כזה?! תודה!!

DJNYC

New member
קצת תשובות...TOEFL

הי שרון... אני גם רוצה לעשות TOEFL, יש לי כמה ספרים בבית, והמבחן עצמו נראה לי די פשוט. הוא עולה בסביבות ה- 100$ אני חושב שתמצאי תשובות לרוב (אם לא לכל) השאלות שלך באתר הרשמי של טופל, בלינק המצ"ב.

Gefen

New member
היי שרון.. אין דבר העומד...

בפני הרצון... אמנם לא עברתי את המבחן הזה באופן אישי, אבל אני מכירה כאן מישהי שניסתה ולא הגיעה ל-550... (אבל האנגלית שלה לא היתה משהו...)ככל הידוע לי המבחן לא אמור להיות קשה - המטרה היא לבדוק אנגלית כשפה שניה (להבדיל נניח מה- GMAT שם את נדרשת לרמה גבוהה מאודד..לכן זה קשה גם למי ששפת אימו אנגלית) אני לא רוצה חלילה לרפות את ידייך...להיפך..רק לאמר לך שאין לדעתי דבר בלתי אפשרי. אבל מה שכן חשוב שתשקיעי, תלמדי..ואם צריך תקחי קורס.. העיקר להצליח
.. שיהיה לך הרבה
בברכת שבת שלום לך ולכולם..
גפן

יששש אני לא צריכה את מבחן הטופל../images/Emo65.gif

היום נודע לי שמכוון שסיימתי תיכון בארה"ב אני פטורה מכל מבחן כניסה סוף סוף משהו חיובי

inbale

New member
ישששששששששששש

אז גם אני לא צריכה!!!! מתי סיימת ואיפה?

Gefen

New member
ענבלולה..הידעת ש..

המקצוע שלך נחשב למקצוע נדרש בארה"ב?? מה שאומר..גרין קארד כמעט אוטומטי אם את עוברת את המבחנים המקצועיים. ואם זה יהיה אי פעם רלוונטי, אני גם מכירה מישהי שעשתה את זה. שתהיה לך יופי של שבת...
גפן

inbale

New member
תודה גפנונה כבר ביררתי את הכל

יש לי כמה וכמה חברות שעשו את זה. אתמול קיבלתי במייל הצעת עבודה מסקרנת האמת. החסרון היחידי זאת ההוצאה הכספית שכרוכה בכל הסיפור זה....כל מחבן עולה בסביבות 400 דולר לפחות...וזה טוב רק לשנתיים אז בינתיים אני ממתינה עם זה.

Sharon_1

New member
דווקא -

בעלי עשה את ה GMAT והיה לו ממש קליל... אז הכל יחסי! תודה בכל מקרה.

הי שרון...

אז ככה בקולג´ פירס כאן באל-איי מציעים את המבחנים האלו במסגרת הרשמה ללימודים קבלי לינק... אגב אם תהיי תקשר תוכלי לקבל תשובות מהשטח אבל את לא מטלפנת...

Sharon_1

New member
תודה רבה!!!

איבדתי את הטל´ שלך, תשלחי לי מייל ואני אתקשר!!!

למעלה