tofel מול hac מילולי

לִירון

New member
tofel מול hac מילולי

האם צריך לעשות בנוסף לTOFEL גם את הHAC המילולי? אם כן, האם חייבים לעשות אותו באנגלית או שאפשר בשפת ארץ המוצא (עברית)? כי נראה לי לא הגיוני שסטודנט מארץ שדוברת שפה אחרת יצטרך גם להראות שליטה בסיסית באנגלית וגם יצטרך לדעת ולהבחן עליה ברמה של דוברי אנגלית.

SupermanZW

Well-known member
מה את מתכוונת ללמוד ואיפה?

נתונים לא מספיקים. בכל מקרה אם את מתכוונת ללמוד במדינה דוברת אנגלית כל מבחני הקבלה שתדרשי לעשות יהיו באנגלית ולא בשום שפה אחרת.

DaphneZ

New member
לדעתי לא צריך

בתור סטודנטית זרה את צריכה לעשות רק את ה-TOEFL. אין לי מושג אם יש אוניברסיטאות שדורשות גם SAT. אני לומדת ב-STATE UNIVERSITY OF NEW YORK והייתי צריכה רק את ה-TOEFL ותעודת הבגרות.

WC

New member
תלוי באוניברסיוטה

יש אוניברסיטאות שמפטירות אותך מעול הסאטס כל עוד יבואו על סיפוקם עם ציון הטופל שלך. יש כאלו שידרשו ממך לעשות את שניהם, ויש שיפטירו אותך מעול הטופל בעבור ציון גבוהה בחלק המילולי של הסאטס. במקרה ונדרשת לעשות את שניהם, העובדה שאת אינך דוברת אנגלית כשפת אם נלקחת בחשבון, למרות שאין זה אומר שאיחן ביכולתך להוציא ציון טוב בחלק האנגלי של הסאטס. יש מקומות שמעניקים בונוס של נקודות על הציון הכללי של הסאטס במידה ואנגלית אינה שפת אמך. בקיצור, הכל תלוי בלאן מועדות פנייך. WC תפוס

למעלה