Today: Sprint!

Erez Shalev

New member
Today: Sprint!

The weather was better today, no rain at all - just clouds in the sky, and little wind. we had an opening ceremony with a strange band of brazilian dancers in minimal closing... the sprint was on very fast terrain, with lot of tracks, all flat. it took place in some military university, with tanks here and there and other military objects. that make us feel like home again... results of our team: gahl 36 min. erez e. 35:27 erez s. 34:45 winner time was 27 min. the winners in both men and women were a married couple - the rabbers from suisse. tomorow will be the ultra long distance - mass start at 10:30, three loops on same map.
 
נראה שהתחלתם ברגל ימין,

כל הכבוד על התוצאות היפות!!! מאחלים לכם שתמשיכו כך ואף תשתפרו!!! האם הענין בכם גובר עקב הידיעה על אירוח האליפות בשנת 2009? נ.ב. לפי צמד המנצחים אתמול, גם לנו עוד יש סיכוי
 

אזרחי

New member
תודה. סיפור האליפות בקצרה

חזרנו הבוקר מלאי רשמים ונשתדל לספר ולשתף כאן ובערוצים אחרים. ראשית, האזור פשוט מדהים לניווט אופניים - יערות עם רשת לא תאומן של שבילים ממגוון רמות עבירות. על אף שברובו האזור שטוח למדי (קווי גובה כל 2.5 מטר) שם המשחק הוא בחירת הצירים הקלים לרכיבה (לפי סימון השביל) ולניווט. כתוצאה, זה היה הניווט הטכני ביותר (מבחינת הניווט) שהייתי בו אי פעם. אנסה להדגים בהמשך בעזרת מפות. היום הראשון - ניווט ספרינט למרחק 8 ק"מ ניווט על מפת 1:7500 (עם חלק מוגדל בקנ"מ 1:2500) עם 27 תחנות - ניווט מהיר מאוד, אבל גם מדוייק מאוד. הגענו במקומות 34(שלו),38 (אזרחי) ,42 (גל) מתוך 53 גברים הניווט כלל שני לופים ואני איבדתי כדקה יקרה בהחלפת המפה בגלל חוסר בהירות במפה. מקומות ראשונים כפי שאלעזר גילה - הזוג השוויצי החביב (והותיק בניווט אך צעיר כזוג) ביאט וקריסטין שפנר מעניין שמספר מתחרים לא התחרו בגלל שלמחרת היתה תחרות המרחק הארוך שנחשבת ליוקרתית יותר אגב, ארז היה בפער של 27% מזמן המנצח. ביום השני - המסלול הultra long עם כמעט 60 ק"מ, וניווט טכני מדהים. התוצאות שלנו פחות. ביום השלישי נראה שגל תפס את הפרינציפ ואת השטח, והשיג את התוצאה הטובה והמיוחלת - מקום 27 והפרש מדהים של 11% בלבד מהמנצח. שלו ואני מקומות 66 ו 70 מתוך 86 מתחרים בעילית. לצערנו לא הצלחנו לשמר את ההצלחה לשליחים וגם הגשם החזק והפתאומי באמצע הניווט לא עזר.
 

אזרחי

New member
אליפות העולם בישראל 2009

אכן, היה עניין רב מכל הכיוונים בנוגע לאליפות - תחקרו אותנו על אופי הניווט בישראל, וכל נתון לקראת האליפות. ישנה סקרנות רבה מצד האירופאים לנווט בישראל בגלל ההבדלים הגדולים בניווט אופי היערות והקרקע, ומזג האוויר.
 
למעלה