To What Are You Giving Your Attention?

UniverSon

New member
To What Are You Giving Your Attention?

(הפעם עם תרגום חופשי :) )

חוק המשיכה הוא אוניברסלי(חוק דומה מושך דומה), וכל אדם מושפע ממנו. זה תמיד נכון שיש התאמה בין מה שאני חושב ומה שאני מרגיש לבין מה שאני מקבל. אין אדם על כדור הארץ שלא ידע את זה כשהוא נולד(הם מאמינים שנולדנו עם הידע הזה ושכחנו אותו), ואין אדם על הפלנטה שלא יהיה לו טוב יותר כשהוא ידע את זה, אבל המון המון המון לא מבקשים ולכן הם לא מוכנים לקבל את התשובה.
לכן אנחנו אומרים -למרות שכל אחד רוצה בתוך תוכו את הידע הזה- שלא כל אחד בהכרח מוכן לזה. לא נבזבז זמן על ניסיונות לשכנע אף אחד בשום דבר משום שאם הם לא מבקשים לדעת, התשובות שלנו יציקו להם.- אברהם היקס

Law of Attraction is Universal, and every person is affected by it. And it is always true that what I think and what I feel and what I get are always a match, and there is not a person on the planet that did not know that when they were born, and there is not a person on the planet that would not benefit by knowing it. But many, many, many are not yet asking and therefore are not yet ready for the answer. And so, we would say that -- although everyone wants this information -- everyone is not necessarily ready for it. We would not spend any time trying to convince anybody of anything because if they're not asking, your answers are just irritating. --- Abraham Hicks

UniverSon

New member
שוב אני מציין על התרגום

לתרגם את זה, זה לא ממש הדבר שהכי נשמע טוב בעולם. אולי בהמשך כשאני אעבוד על לתרגם שוב ושוב אז אני אוכל להעביר את המסר בעיברית שתשמע גם יותר טוב. בנתיים מי שצריך למצוא את הידע הזה ימצא אותו ואני פותח את האפשרות גם למי שאנגלית לא מובנת לא או מפחד מלנסות לקרוא באנגלית. בקיצור האפשרויות פתוחות לכולם גם למי שרק קורא עיברית וגם למי שאוהב אנגלית(כמוני :) )

בהצלחה. אמן שיבואו לכאן אנשים שמאמינים בחוק דומה מושך דומה כמוני ויותר מזה אני אשמח לראות אנשים שמכירים את Abraham hicks.

למעלה