To upgrade or not to upgrade. That's the

phoenixTheGod

New member
אם יש לך פריצה - לא לעדכן

לדעתי התוספים בסידיה נותנים הרבה יותר ולא שווה לוותר עליהם.
אם אין, תעדכני, אבל על האייפד 2 כנראה לא ירוץ הכי חלק.
באייפון 4 זה קצת תקוע.

AYELET1

New member
תודה אך כל זה ידוע היטב...

ואגב, מדובר על 4S

ועל הפריצה ויתרתי מזמן. יש לה גם בעיות

phoenixTheGod

New member
אני יודעת, אבל האייפד 2 יצא בערך באותו הזמן

של האייפון 4, לכן ציינתי.

עד שהחלפתי את האייפון 4 שלי, פרצתי, והטלפון עבד ועדיין עובד מעולה.

shaulch

New member
לא נכון

אייפד 2 יצא במרץ 2011 , אייפון 4 יצא ב 2010.
לאייפד 2 מעבד A5 כמו ל 4S.

לי יש את שניהם רצים עם IOS 7 ללא בעיות (שבוע)

אגוזים1

New member
למה את רוצה לעדכן בעצם?

מה העדכון אמור לתת (מעבר לעיצוב השונה שאותו, אם אני זוכרת נכון, את ממש לא אוהבת)?

AYELET1

New member
כדי להכיר את המערכת... רק שאינני רוצה להחריב

את מכשירי בשביל זה

אגוזים1

New member
אני הייתי מחכה.

לשדרג תמיד אפשר. להחזיר אחורה לא.

מה גם שברור שבסופו של דבר כולם ישדרגו. אז מה רע להינות עוד קצת מהסטייל הוינטג׳י האפלי שאוהבים לפני שקופצים לבריכה המודרנית השטוחה?

gadi7

New member
אתמול בערב

שמתי את נפשי בכפי ועדכנתי אייפון 4S ל iOS7. למרות אזהרותי,בתי היקרה עדכנה את האייפד 2 שלה כבר שלשום.

אני מודה שקצת חששתי אחרי שקראתי את אזהרתו החד משמשעית של Lepton וכמה סיפורי זוועה של גולשים בפורום. בעיקר חששתי מחוסר תאימות של שתי אפליקציות שאני מרבה להשתמש בהן. אחת מהן (המשחק Super7) עבדה יפה על האייפד המשודרג, כך שהבנתי שככל הנראה היא תעבוד ללא דופי, גם על האייפון. באמת, המשחק רץ ללא כל תקלות בשני המכשירים.

האפליקציה הנוספת (מציגה את לוח השידורים של ערוץ National Geographic) כבר נתקעה פעם אחת במעבר מ iOS5 ל iOS6. לכן חששתי שתתקע גם הפעם. למזלי, גיסי שהיה בין הממהרים לשדרג את האייפון 4 שלו ל iOS7 , התקין את האפליקציה ודיווח שהכל תקין. כעת נסללה הדרך לשדרוג, שממנו כך אומרות האגדות, אין דרך חזרה.

חיברתי את הטלפון ל PC וכעת גם אני מחובר לקידמה. לא נתקלתי בבעיות מיוחדות מלבד 2 זוטרות למדי : נפח האכסון הזמין בטלפון הצטמצם באופן משמעותי. איום ונורא !!!
או שאולי זו בעצם הזדמנות לערוך "נקיון של פסח" במכשיר ולמחוק ממנו כל מיני אפליקציות שבעצם הן בלתי נחוצות בעליל.

הבעיה השניה קשורה בזמינות או בדרך הגישה אל תפריט החיפוש: צריך להתרגל לכך שמגיעים אליו בדרך שונה. כתוב שצריך למשוך את את מסך הבית כלפי מטה ושורת החיפוש תופיע. אז זהו שלא. במשיכה מלמעלה למטה מופיע בד"כ מרכז העדכונים ה- Notification Center. בכדי להגיע אל החיפוש צריך גם כן למשוך מלמעלה, אבל לא מהקצה העליון שך המסך, אלא מעט יותר למטה.

וחץ מזה איילת הכל בסדר. (Yes You Can (Upgrade

AYELET1

New member
תודה רבה
החשש העיקרי שלי הוא מאיטיות

מאד אוהבת מכשירים שרצים מהר.
אז האייפד כבר כיום לא ממש רץ מהר.
מפחדת שיהפוך גריאטרי לגמרי...

ianiri

New member
אין לאן למהר

אני עם iOS 7 כבר כמה ימים, גם באייפד 2 וגם באייפוד טאץ' דור 5, שניהם, אגב, עם מעבד A5, ושניהם מתפקדים ללא דופי. אבל במקומך הייתי מחכה עוד וקורא עוד. לשדרג תוכלי, לשנמך פחות.

AYELET1

New member
בלי לזלזל , לא אצל כל אחד מושגי המהירות שווים

מה גם שלא כל מה שמותקן אצלי גם מותקן אצלך ולהפך.

erezspeiser

New member
שדרגתי איפאד 2 לפני כ4 ימים

אני לא מרגיש שום ירידה במהירות.
החיסרון היחיד זה שהעיצוב החדש מעצבן או שלא התרגלתי אליו.
השיפור המשמעותי ביותר זה האיטיונס רדיו החדש. שרות מדהים. הגדרתי כמה תחנות לפי טעמי האישי והוא משמיע מוזיקה מעולה באיכות מעולה. ברכב אני שומע עכשיו רק את זה.
שורה תחתונה - מומלץ ללא כל חשש.

gadi7

New member
לאיזו חנות אתה מתחבר ?

אצלי האייפון (4S עם iOS7) מודיע לי ששירות רדיו אייטיונס אינו זמין בחנות הישראלית. יש לי שתי אפליקציות של רדיו, כך שזה לא ממש אסון, אבל לא ברור לי איך אתה מצליח להתחבר לשירות ולשמוע. אנא פרט, הסבר ונמק. תודה, גדי

herop

New member
חנות אמריקאית?

תסכים לפרט איך מתחברים לכזו? תודה!

amitp

New member
"כמה רמות מעל כל אפליקצית רדיו אחרת"?

הסתקרנתי
. תוכל לפרט במה הוא טוב יותר מפנדורה או SHOUTcast, למשל?

למעלה