to those how got married in france

ohadoz7

New member
to those how got married in france

hi i'm looking for any information about get maried in france , if there is out there some one how did it before i realy neeeeeeeeeed your help! my 3 month is about to over soon and ther wedding is just in september!!!x if you know how to extend my staying on a base of marriage i will be thank full on any information you can give me my email is : [email protected] thaks a lot ohad

ImaAvaza

New member
מצטרפת לעצה הקודמת

תצא לשוויץ, תחזור תקבל חתימה לעוד 3 חודשים ותתחתן. להערכתי אין דרך חוקית אחרת. דרך אגב חוקי ההגירה השתנו פה פעמיים בערך בשנתיים האחרונות, כדאי לוודא היטב, כי אם בכל מקרה תהיה חייב אחר כך לטוס לארץ, אז הנה הזדמנות. מה בנוגע לחתונה? נרשמתם? יש את כל הניירות?

mic26

New member
ככל הידוע לי

אין דרך להאריך את השהות באופן חוקי מלבד לצאת מהאיחוד. עשיתי את זה מספיק זמן וביררתי את כל הפרטים במשך שנה וחצי, עד לחתונה. ולהזכירך, אם אתה מתחתן עם ויזת תייר אתה צריך אחר כך לחזור לארץ, להגיש מסמכים לקונסוליה הצרפתית ורק אחר כך לחזור ולקבל ויזה שאיתה תוכל להישאר. מומלץ לברר את כל הפרטים באתר האינטרנט של משרד הפנים הצרפתי, במשרד הפנים עצמו ובקונסוליה, כי לפעמים הפקיד עצמו לא בקיא בכל הפרטים.

Nobilis

New member
רק תיקון קטן

את מתכוונת "לצאת מאזור השנגן". לא כל המדינות באיחוד נמצאות בשנגן, ויש מדינות שנמצאות בשנגן שלא חברות באיחוד.

mic26

New member
אתה בטוח שלזה התכוונתי?../images/Emo3.gif

כי לי אין מושג מה זה "שנגן". בכל מקרה, נובליס, תענוג להיות מתוקנת על ידך. מה שאני עשיתי במשך כל התקופה שבה הוכרתי כתיירת, היה לנסוע לישראל בכל שלושה חודשים. לא הייתי בטוחה שאחרי טיסה לשוויץ או אנגליה יכניסו אותי לכאן שוב. במשרד הפנים אמרו בכלל שאני רשאית להגיע לשלושה חודשים רק פעם בשנה.

Nobilis

New member
אז נסביר

מדינות שנגן - קבוצת מדינות באירופה שהסירה את בדיקות הגבול הפנימיות ביניהן. מי שנכנס לקבוצה הזאת מקבל אשרת שנגן, והוא יכול לנוע בחופשיות בין המדינות הללו למשך שלושה חודשים (במקרה של תייר). צרפת היא חלק מהקבוצה הזאת, מן הסתם. הקבוצה הזאת חופפת בחלקים ממנה לאיחוד האירופי, אבל לא לגמרי. כך, למשל, בריטניה איננה חלק בקבוצה הזאת, למרות שהיא חלק מהאיחוד האירופי. ניתן, לדוגמא, לצאת מצרפת לבריטניה ולחזור תוך שנדרשים לעבור במעבר גבול לכל דבר ועניין (לרבות אשרת שנגן חדשה, בפוטנציאל).

mic26

New member
תודה

משום מה לא משתמשים בביטוי הזה כאן. הרוב פותרים את הסוגיה ב"אנגליה ושוויץ זה לא אירופה".

למעלה