To This Day

Mr Freeze

New member
To This Day

יש משהו שלא ברור לי בקשר לשיר הזה... בתחילת השיר יש טקסט, אותו מקריא בעלה (לשעבר?) של שרה. אני תוהה כבר שנים בנוגע לאותו טקסט, למישהו יש מושג במה מדובר? ואם למישהו יש את אותו קטע בקובץ או בלינק, הוא יותר ממוזמן לשתף... בר.

live4real

New member
אממ

מה זתומרת בעלה לשעבר??? גם אני תהיתי לגבי מה שהוא אומר שם... למה זה לא כתוב כחלק מהמילים של השיר? ממש מדכא.. :)

Mr Freeze

New member
יש הטוענים שהם התגרשו לאחרונה.

וזה באמת לא בסדר... אלאניס מפרסמת גם את המילים הכי נסתרות בשירים שלה (Front Row), למה הם לא יכולים?
בר.

j u n k

New member
לא רק זה..

אומרים שהם התגרשו- וששרה יוצאת עכשיו עם אישה
זה נכון שאלאניס מפרסמת מילים נסתרות...אלאניס זאת אלאניס היא מאוד פתוחה בשירים שלה.

MayTheBee

New member
תשובה!

קודם כל- שרה ככל הנראה פרודה... לא יודעת אם גרושה. וכן, יש שמועות שהיא לסבית אבל היא עוד לא יצאה מהארון באופן רשמי. וכן, יש לה חברה :)) אבל זה לא עניינינו נכון? טוב... המילים של TO THIS DAY לקוחים מספר שנקרא HOPSCOTCH ("קלאס") של JULIOS CORTAZAR ודייויד מדקלם. יש לי את המילים של זה אם אתם רוצים. מקווה שעזרתי, מאי.

Mr Freeze

New member
תודה ענקית!

כבר התחלתי לחשוב שלעולם לא אדע. וכן, אני מאוד מעוניין במילים, בבקשה! בר.

MayTheBee

New member
המילים!! ../images/Emo22.gif

טוב, הנה המילים, זה מה שאנשים שמעו וניסו לשכתב את זה, לקוח מהפורום הרשמי. אני מאמינה שאלה הם המילים האמיתיות: ´It´s better this way to spread out a receptive spungy the way everything is spungy as long as a person looks a lot and has good eyes he wasn´t so drunk that he couldn´t see that his house was in shackles inside nothing was in place but on the same time to be sure marvelously sure on the floor and on the ceiling under the bed or floating in a washbasin there were stars and chunks of eternity poems like suns and enormous faces of women and cats and the fury of species was fired up in a mixture of garbage and enchained flags´ תהנה!!! מאיה.

MayTheBee

New member
תשובה!

קודם כל- שרה ככל הנראה פרודה... לא יודעת אם גרושה. וכן, יש שמועות שהיא לסבית אבל היא עוד לא יצאה מהארון באופן רשמי. וכן, יש לה חברה :)) אבל זה לא עניינינו נכון? טוב... המילים של TO THIS DAY לקוחים מספר שנקרא HOPSCOTCH ("קלאס") של JULIOS CORTAZAR ודייויד מדקלם. יש לי את המילים של זה אם אתם רוצים. מקווה שעזרתי, מאי.

למעלה