To the rescue!

Tommy The Cat

New member
To the rescue!

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? מה צבע התחתונים שלכם? מה הסרט האחרון שראיתם? מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? מה צבע העיניים שלכם? יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מה הצבע של הנעליים שלך? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? נישקת מישהו מאותו מין? תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך? 14. היית בחו"ל? 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הלכת מכות? הוצאת מלא כסף על שטויות? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? יש לכם כתב יפה? יאללה אנשים תראו קצת חיים!

FreeLanceR2

New member
שלי ../images/Emo108.gif

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? ירוקה מה צבע התחתונים שלכם? ברגע זה? שחור מה הסרט האחרון שראיתם? kiss kiss bang bang מה הדבר האחרון שאכלתם?פסטה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה השעה? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? כבר לא \: מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן, לצייר,הופעות מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אולי בשנתיים.. מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? ^^ אם לא, היית רוצה? ^^ מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? חיצוני? לא כזה משנה לי, פנימי? נחמד,מצחיק,חכם ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי מושג מה הצבע של הנעליים שלך?שחור ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברמת אביב יש לך בלוג?לא נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: בלונדון לומדת תסריטאות בדירה קטנה מחוץ ללונדון איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?אוו הייתה תחרות ברובוטיקה אז ביד אליהו עד שש ככה יש לך משקפים/עדשות? אכן מה העיר אותך?אבא 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?ארה"ב הלכת מכות?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?תמיד צרחת מפחד? יאפ היית 'צומי' במודע?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?היום בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בבית ספר ביום ההפוך הזה בכיתה ו' בכית בסרט?כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן אבל באיזה מובן? התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?בטח ניתקת למישהו בפרצוף?נראה לי שכן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן,אתמול נשבר לך הלב?לא חושבת שברת לב?נראה לי שפעמים יש לכם כתב יפה?סביר

tigw

New member
טוב, גם אני..

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן מה צבע התחתונים שלכם? אדום וכחול מה הסרט האחרון שראיתם? רק היום ראיתי וכבר שכחתי ת'שם! מה הדבר האחרון שאכלתם? מלפפון חוץ נראה לי... מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? על מה שחשבתי לפני שהלכתי לישון האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? ההגדה 'מאוהבים' לא בדיוק מתאימה.. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מוזיקה, ו..חברים מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? בבוקר מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתישהו בבית הספר בטח.. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא זוכרת.. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לפעמים כן ולפעמים לאאאאא מה צבע העיניים שלכם?אפור-כחול יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה? כן מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? אין לי כח.. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מה הצבע של הנעליים שלך? נניח אדום..למרות שיש לי הרבה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית ו..בבית יש לך בלוג? לא ..! נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:נשואה לגבר של חיי עם ילדים ובית עם גינה.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? כמו שהעברתי את כל השנה (משעמם לי!!!) יש לך משקפים/עדשות? כן אבל אני לא לובשת (איך אומרים?!) אותן.. מה העיר אותך? אמא היית בחו"ל? לא
אבל עוד מעט
מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ^^ הלכת מכות? בקטנה הוצאת מלא כסף על שטויות? כן צרחת מפחד? בטוח שכן... היית 'צומי' במודע? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן, לצערי בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן.. הופעת בציבור בפיג'מה? לא זכור לי.. בכית בסרט? כן... סטנד ביי מי..היה שם קטע ממש מרגש היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? אני חושבת שכן.. התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? אווו כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן! רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן! נשבר לך הלב? לא נשבר לגמרי, אבל כן. שברת לב? לא שאני יודעת...אולי יש לכם כתב יפה? כשאני משקיעה אז כן..בעצם דווקא שאני מנסה להשקיע אז לא יוצא..אז שלא אכפת לי.. ***********************

kittycatbone

New member
רדיוהד../images/Emo99.gif

בחתימה
אחד השירים הכי מדהימים בעולם
הממ כן

kittycatbone

New member
יו../images/Emo2.gif

אני מכירה כמה אנשים שהיו בדבר הזה של הרובוטיקה ביד אליהו
שתיים מהן היו בקבוצה שזכתה מקום שני^^

DarkYula

New member
דה ליברמן

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן מה צבע התחתונים שלכם?לבן מה הסרט האחרון שראיתם?אמ.. טרמינל נראה לי.. ונרדמתי באמצע מה הדבר האחרון שאכלתם?לאזוכרת. זה היה מזמן מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?בע האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?הממ.. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?לא הרבה מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?לאזוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?ממ.. אתמול, היום.. זה קורה הרבה בזמן האחרון האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?אולי.. מה צבע העיניים שלכם?כחול יש לך אהבה?... אם לא, היית רוצה?לא יודעת מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אילנה מה הצבע של הנעליים שלך?איזה מהם?:S ביום כיפור האחרון- איפה היית?עשיתי טיולים בחיפה יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?בלחי תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:נערף=\ איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?ככה יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?יריות/זיקוקים לאדעת מה זה היה 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?רוסיה הלכת מכות?מתישהו הוצאת מלא כסף על שטויות?כן צרחת מפחד? ישמצב היית 'צומי' במודע?לא נראה לי הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן התעלמת ממישהו בכוונה?נראה לי סיננת מישהו בטלפון?ישמצב ניתקת למישהו בפרצוף?לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא נראה לי יש לכם כתב יפה?לא

PaperLanterns

New member
יאי ../images/Emo13.gif

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? משובצת צבעונית מה צבע התחתונים שלכם? צהובים מה הסרט האחרון שראיתם? טריינספוטינג מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? שיש אור האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מוזיקה ושינה מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום, אבל סתם מתוך התפרעות מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום :) מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני כמה ימים, אולי אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אני לא יודעת מה הגיל שלי. אני סתם פה. מה צבע העיניים שלכם? כחול יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? כןבטחלמהלא? מהו גבר החלומות בשבילך? מקלות תיפוף בכיס הג'ינס האחורי. אבל לא חובה, אני יודעת שקשה לשבת ככה (; ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? פלאפון... רחוק... מה הצבע של הנעליים שלך? כחול ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית D: יש לך בלוג? יאפ. www.israblog.co.il/75034 נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: יושבת על האסלה, מדפדפת באיזשהו עיתון ותוהה מה תהיה בשעה פה בארץ. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים? למדתי למיני מתכונת בהסטוריה ): יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? פלאפון. היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אנגליה
הלכת מכות? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? סוכריות גומי D: צרחת מפחד? חח כן היית 'צומי' במודע? לא ממש הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? המון פעמים בכית בגלל מישהו? נאמ. אני לא זוכרת. בכית בגלל מישהי? כנ"ל הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים ^^ בכית בסרט? כמובן D: היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? אהא
סיננת מישהו בטלפון? אהא ניתקת למישהו בפרצוף? הו, כמובן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? יאפ, אסור להעיר אנשים סתם ככה. זה לא הומני. נשבר לך הלב? לא ממש שברת לב? לא יודעת יש לכם כתב יפה? נראה לי שכן.

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אין גרב מה צבע התחתונים שלכם? בוקסר לבן מה הסרט האחרון שראיתם? 11:14 מה הדבר האחרון שאכלתם? במבה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? יוו בצפר? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? מישהי,אהובתי כבר שנה ו4 חודשים מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? חברים,מחשב מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכר,כל היום חח מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? כל יום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? כל יום
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? כן מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? עדי. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? עדי מה-22/11/05 מה הצבע של הנעליים שלך? אופווייט ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן- http://israblog.nana.co.il/168339 נישקת מישהו מאותו מין? כן,במסגרת נוור בלבד נו.. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: נשוי לעדי,2 ילדים,כלב וחתול,בית בקרית אונו/גני תקוה/תא איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בצפר וחברים יש לך משקפים/עדשות? עדשות מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? לא 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? - הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא לאחרונה צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בבוקסר בלבד,לפני חצי שנה ככה..ואני לא אפרט פה מה הסיבה בכית בסרט? לא נראה לי היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? ?! התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא נראה לי יש לכם כתב יפה? נראה לי שכן יחסית לבן..

yaelrs

New member
עונהה../images/Emo192.gif

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת גרביים עכשיו.. מה צבע התחתונים שלכם? כחול ואדום מה הסרט האחרון שראיתם? אממ לא זוכרת חח מה הדבר האחרון שאכלתם? טוסט מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? לא בא לי ללכת לבית ספר האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? הממ חברים ומחשב מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? יום שלישי האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא:] מה צבע העיניים שלכם? כחול יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? אממ לא ממש.. מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? כשאני אפגוש אותו אני אגיד לך.. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? קימי מה הצבע של הנעליים שלך? אנ'לא לובשת נעליים עכשיו.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? יאפ.. www.israblog.co.il/208670 נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: נו לא יודעת.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בעיר, בחיפוש אחרי בגדים לבת מצווה של בת דודה שלי. יש לך משקפים/עדשות? נופ מה העיר אותך? אז זהו.. שלא התעוררתי
14. היית בחו"ל? יאפ 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? שוויץ הלכת מכות? לא משו רציני הוצאת מלא כסף על שטויות? חח כע.. צרחת מפחד? חח כל הזמן היית 'צומי' במודע? אממ לא נראה לי הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע בכית בגלל מישהו? כע בכית בגלל מישהי? אממ לא נראה לי.. הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כע היית על במה? כע היית מחוייב למישהו? כע התעלמת ממישהו בכוונה? חח כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע חחח רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא נראה לי חח יש לכם כתב יפה? לא

dirty boots

New member
יאללה ../images/Emo45.gif

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן מה צבע התחתונים שלכם? לבן עם ירחים כחולים
מה הסרט האחרון שראיתם? נדמה לי שאת יורוטריפ בפעם השלישית מה הדבר האחרון שאכלתם? קינואה
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "מה, עכשיו שבע? טוב, עוד 50 דקות שינה"
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? הרבה
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא בזמן האחרון מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני איזה שבוע או כמה ימים
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? תלוי מתי
מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא
אם לא, היית רוצה? כן
מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? *צוזנר*
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הפלאפון עבר כביסה
מה הצבע של הנעליים שלך? כחול ג'ינס ביום כיפור האחרון- איפה היית? בסביון
יש לך בלוג? אכן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: בעל חברת פירסום, שותה קפה עם מת'יו באלאמי, עובד על הופעת ענק של מיוז בארץ..
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לא משהו משמעותי, נראה לי יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? השעון המעורר 14. היית בחו"ל? אכן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב
הלכת מכות? תלוי איך מגדירים
הוצאת מלא כסף על שטויות? עבר הרבה זמן.. צרחת מפחד? עבר הרבה זמן
היית 'צומי' במודע? לא נראה לי שבזמן האחרון
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא מזמן בכית בגלל מישהו? שכחתי
בכית בגלל מישהי? לא זוכר הופעת בציבור בפיג'מה? מתישהו בחודש וחצי האחרון
בכית בסרט? הרבה זמן.. היית על במה? שבועות
היית מחוייב למישהו? נראה לי שתמיד.. התעלמת ממישהו בכוונה? לא בזמן האחרון סיננת מישהו בטלפון? לא עשיתי את זה
ניתקת למישהו בפרצוף? המון זמן
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כל השבועיים האחרונים, נראה לי. נשבר לך הלב? שברת לב? כתה ג'?
יש לכם כתב יפה? לא

NiKi†a

New member
אניאני ../images/Emo9.gif

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? דמקה
[שחור-לבן] מה צבע התחתונים שלכם? אדום [: מה הסרט האחרון שראיתם? צ'יקן ליטל מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? על מה חלמתי P: האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לגמרי
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? כל מיני מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אממ..אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול [המאבטח בסופר!] האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כה מה צבע העיניים שלכם? חום בהיר יש לך אהבה? אכן [: אם לא, היית רוצה? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מעופר :) מה הצבע של הנעליים שלך? ונאס לבן-בורדו-חום בהיר יפה כזה
ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית :( יש לך בלוג? לע נישקת מישהו מאותו מין? כה תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אין לי כח
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בעומס עצום של מבחנים..ולא ממש ישנתי האמת.. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? היום? אמא 14. היית בחו"ל? בייטח! 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ניו יורק הלכת מכות? פעם כה הוצאת מלא כסף על שטויות? מלא? כמה זה מלא? צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נראה לי נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן יש לכם כתב יפה? כן [:

kittycatbone

New member
להלהלהלה../images/Emo9.gif

גוד משעמם לי
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע?
חומים שכאלה
מה צבע התחתונים שלכם?
אפור שכזה מה הסרט האחרון שראיתם?
אתמול בלילה ראיתי איזה סרט כזה עם מנדי מור שהיא הבת של הנשיא או משהו כזה קיטצ'י
אבל לא ראיתי אותו עד הסוף:-# מה הדבר האחרון שאכלתם?
הרגע בדיוק סיימתי קינדר
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?
שיט למה צריך לקום עכשיו?
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?
לא יודעת
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?
מחשב, לנגן, טלוויזיה.
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?
הממ היום אני חושבת
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?
הממ לא זוכרתXP מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?
מישהו? לא זוכרת:X האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?
לא ממש
מה צבע העיניים שלכם?
חום משעמם כזה
יש לך אהבה?
אם לא, היית רוצה?
כמובן למה לא?
מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך?
הממהממ. מישהו שמנגן במשהו
ראר
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?
למה שיהיה לי את ההודעה הראשונה בפלאפון?
מה הצבע של הנעליים שלך?
האולסטאר-תכלת. מגפיים-שחור. סנדלים-שחור.
ביום כיפור האחרון- איפה היית?
בבית. ובערב אצל חברות. יש לך בלוג?
כה. נישקת מישהו מאותו מין?
נשיקה נשיקה? לא
תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:
בחיים
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?
בחרא ושיט
יש לך משקפים/עדשות?
לא! יש לי ראיה 6/6!
[חעחע ולסמיילי הזה לא! XD] מה העיר אותך?
אני. חיח. היית בחו"ל?
הרבה פעמים. אבל רוב הפעמים בצרפת
מה המדינה האחרונה שביקרת בה?
גרמניה
הלכת מכות?
נו דה
הוצאת מלא כסף על שטויות?
כן
צרחת מפחד?
יותר מבהלה
היית 'צומי' במודע?
כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
קורה
בכית בגלל מישהו?
נראה לי.. בכית בגלל מישהי?
לא יודעת
הופעת בציבור בפיג'מה?
לא ממש. בכית בסרט?
כמובן
היית על במה?
כןXP היית מחוייב למישהו?
לא יודעת.. התעלמת ממישהו בכוונה?
לפעמים
סיננת מישהו בטלפון?
לא נראה לי.. ניתקת למישהו בפרצוף?
כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
כההההה. נשבר לך הלב?
לא נראה לי.. שברת לב?
לא חושבת.. יש לכם כתב יפה?
יש כאלה שאומרים שכן, אבל לדעתי לא ממש XP

Pink Ego Box

New member
גם אני רוצה!!!!

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? בלי גרביים... מה צבע התחתונים שלכם? שחורים. מה הסרט האחרון שראיתם? מופע הקולנוע של רוקי, בהקרנה בקולנוע כוכב אתמול. מה הדבר האחרון שאכלתם? תותים עם קצפת... יאממ....
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "שיט! אני שוב מאחרת!!!" האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? הממ... דלוקה אולי. לא מאוהבת. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לשמוע מוזיקה, כמובן! מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום, ההורים שלי אמרו לי שאני צריכה ללמוד והתעצבנתי. קרציות. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום, חברה שלי סיפרה בדיחה. במחשבה שניה, היא לא הייתה עד כדי כך מצחיקה, סתם הייתי במצב רוח טוב... מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? הוריי. "את צריכה ללמוד"... האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אני חושבת שאני מתנהגת בהתאם לגילי, ואני מרוצה מכך. אני שונאת אנשים שמנסים להתנהג כאילו הם יותר גדולים... הרי על מי הם עובדים? מה צבע העיניים שלכם? חומות. יש לך אהבה? ממש לא. אם לא, היית רוצה? כמובן. זו השאיפה המרכזית ביותר שלי כרגע. לפני זה הייתי בקטע של סטוצים. אבל זה כבר לא מתאים לי. מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? אדם שיהיה אמפטי ורגיש לרגשותיי, יהיה איתי באותו ראש, ויקבל אותי, על כל המגרעות שלי. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחקתי הודעות...
מה הצבע של הנעליים שלך? יחפה. אין גרביים, אין נעליים. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית, רואה טלוויזיה, ואוכלת. (פורעת חוק שכמותי...) למי ששאל את עצמו למה לא נסעתי באופניים, זה בגלל שגנבו לי אותם שבוע לפני. יש לך בלוג? לא נותנת ולא נותנת!!! חח... סתם, מי שרוצה שיחפש בישראבלוג את השם שלי וימצא. נישקת מישהו מאותו מין? כמובן. שתי בנות אפילו. אחת מהן הייתה הנשיקה הכי טובה שהייתה לי אי פעם... תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: המממ... עובדת בתחום המוזיקה לכל סוגיו, כל עוד זה מתקשר למוזיקה. חשבון בנק נורמלי פלוס, בעל מדהים ואוהב, כמה ילדים... איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? הממ.. למידה קלילה למגן בצרפתית, מגן בצרפתית, מפגש עם שתי חברות שלי מחו"ל שהגיעו לארץ, מסיבת יומולדת שנערכה במסעדה, הקרנה של מופע הקולנוע של רוקי, שינה אצל חברה, שוטטות ברחבי ת"א. יש לך משקפים/עדשות? משקפיים. מה העיר אותך? החתולות של חברה שלי שישנתי אצלה אחרי רוקי... 14. היית בחו"ל? כמובן. 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? יוון, זקינטוס. הלכת מכות? לפני שבוע בדיוק. הגיע לכלבה. הוצאת מלא כסף על שטויות? כסף זה עניין נורא בעייתי בתקופה האחרונה, אבל אפשר להגיד שכן. סתם להוציא 50 שקל על אוכל לא טעים.. ומי שיראה את ההקרנות של רוקי כבזבוז, אז אפשר להכניס גם את זה לרשימה, למרות שאני נורא נהניתי וזה היה שווה את זה. צרחת מפחד? הממ... היום הסתובבתי עם חברה וראינו יתוש ענקי לכוד איתנו במעלית... אימאל'ה. היית 'צומי' במודע? כל הזמן, למען האמת. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן, אתמול אחרי ששיחררו אותנו מהמגן בצרפתית חיכיתי שידיד שלי יסיים את הלימודים שלו בשביל לקנות מתנה ליומולדת לידיד אחר שלי,במשך שעה וחצי שלמות, בלי מוזיקה, בלי שום דבר שיעסיק אותי, ואחרי זה יש לו את החוצפה להגיד שאין לו כוח ללכת לקנות את המתנה, אז שייתן לי את הכסף ושאני אקנה. בכית בגלל מישהו? כן, בגלל יחס לא אכפתי ונחמד ממישהו שחשבתי שהוא חבר טוב. בכית בגלל מישהי? כן, אני לא מאמינה שאשכרה נעלבתי מההיא שהרביצה לי. לא מגיע לה שאני אפילו אזיל דמעה אחת בגללה. הופעת בציבור בפיג'מה? לא זכור לי מהתקופה האחרונה..:) בכית בסרט? לפני חודש, כשראיתי דמבו אחרי שלא ראיתי מגיל 6.. אל תגידו לי שאתם לא בוכים בקטע שדמבו מבקר את אימא שלו בצינוק ושהחדקים שלהם נוגעים אחד בשני... היית על במה? חח... אתמול, בהקרנה של רוקי, בריקוד הטיים וורפ. היית מחוייב למישהו? בחופש הגדול... הרבה זמן עבר, הא? התעלמת ממישהו בכוונה? כן, ובגלל זה איבדתי חבר טוב. סיננת מישהו בטלפון? את ההורים שלי בעיקר. ניתקת למישהו בפרצוף? להורים שלי. (האהבה פשוט מתפרצת ממני...) רצית לצרוח ולא עשית את זה? לפעמים יש את הקטעים האלה שאני חושבת מה היא קורה אם פתאום הייתי צורחת, וחותכת את השקט הזה... אבל אני לא זוכרת כרגע משהו מדוייק. נשבר לך הלב? עשרות פעמים. שברת לב? אין לי מושג.. אני מקווה שלא... יש לכם כתב יפה? דפנטלי. NOT.

kittycatbone

New member
חחחחח,

היחידים בערך שאני באמת מנתקת להם בפרצוף זה ההורים שלי

PrCello Che

New member
יאבה דאבה דאבה דו

באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? שחוק [קשוח אפל ודהוי מכביסות] מה צבע התחתונים שלכם? לבן מה הסרט האחרון שראיתם? טיסת לילה מה הדבר האחרון שאכלתם? ופלים מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? ערכתי רשימה קטנה ולא מחייבת של הדברים הראשונים שעולים לראשי בבוקר ממוצע: 1. הרררררג [מזילה ריר] 2. אוחחח... בוקר... 3. מודה אני לפניך מלך חי וקיים וכו' 4. אוחחח... בצפר.. 5. אולי... אני לא אלך היום לבצפר? [חוככת בדעתי] 6. הממ. 7. sounds like a plan... [מושכת את השמיכה על הראש ועוצמת עינים] האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? נופ מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?נמ.. לשמוע מוזיקה טובה, להדריך ולהיות בסניף, לצחוק עם חברות, סרטים וספרים טובים, להציל את העולם, לגאול חתולים חולים ברחוב מיסוריהם, the usual shit. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בצהרים, על אחותי... אחיות גדולות - דבר שימושי מדי פעם, אך מעצבן לעיתים תכופות. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? תלוי באיזה חברה אני, אבל [זה ישמע קצת יומרני...], די, כן. מה צבע העיניים שלכם? יחום-ירוק-דבש-מחליףצבעים יש לך אהבה? נופ אם לא, היית רוצה? כרגע, לא, כשאני אהיה מוכנה לזה - כן. מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? מישהו עם מידות טובות. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מה, אתם באמת מצפים ממני לקום לבדוק... מה הצבע של הנעליים שלך? אולסטאר בורדו או ספורט כחולות-לבנות-אפורות ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנסת... יש לך בלוג? נישקת מישהו מאותו מין? עזבו, אני דתיה... תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: גרה בהתנחלות עם בעלי הצדיק שלומד תורה ועובד את האדמה, יחד עם ילדינו כן ירבו איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לימודים [כרגיל|:] "פנים אל פנים", חילוק פליירים וכו'[בהתנדבות!!] יש לך משקפים/עדשות? נופ מה העיר אותך?אבא חוזר מבית כנסת 14. היית בחו"ל?נופ 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? סופר-לנד? הלכת מכות? LOL... ברור... הוצאת מלא כסף על שטויות?אין לי מלא כסף להוציא על שטויות
צרחת מפחד? כמעט, בשלב מסוים במתכונת בלשון..
היית 'צומי' במודע? מזמן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו?אולי אבא, וגם זה מזמן בכית בגלל מישהי? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בכיתה ו', כל הכיתה באה בפיג'מה, חודש אדר - ונהפוכו נמשיך בהזדמנות, אולי... [: בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? יש לכם כתב יפה?

למעלה