to tairon............

to tairon............

רציתי להגיד שאני קוראת את מה שאתה כותב ואת התגובות שלך ואני באמת אוהבת את הצורה שבה אתה כותב יש לי שאלה קטנטונת ......... איזה מזל אתה?? חוקרת

tairon

New member
חוקרת אני מהאלה שיש להם פיצול...

סתם סתם ....אולי? מזל תאומים מה זה אומר? אני מקווה שאני אדם טוב לסביבה שלי

מזל תאומים אומר הרבה-תיכנס ותקרא כתבתי לך:)

אווווו התאומים אולי עם קצת פיצול אבל יש בו עוד הרבה תאומים תמיד במעבר ממקום למקום מעיסוק לעיסוק,תמיד מנסה לדחוס עוד ועוד. אי אפשר להיות בטוחים במאה אחוז מה הוא חושב, דרכי הביטוי שלו תמיד סותרות אחד את השני. לא אוהב דברים מוגדרים. יש לו אינטליגנציה גבוהה מאוד וכושר שיחה מדהים. יש בו אבל גם מידת של חוסר מנוחה אבל ספונטני אבל גם הפכפך. לא מגיב טוב כשהוא מפסיד. אוהב להתאהב וינצל זאת בכל מקום,אבל גם מחפש את החופש שלו שיגרה משעממת אותך.הבעיה הכי גדולה אצלך:כושר ההחלטה, קצת קל דעת. אתה כמו ``פיטר פן`` כי לפעמיים דומה שלא תתבגר. בהתחלת כל רומן אתה אחלה אבל המתח הריגשי יורד אצלך מהר. בקיצור הנתיב של התאומים סובב והולך בלי שום יעד מוגדר. תמיד באיזשהוא מקום תישאר , כמו חידה שלא נפתרה.. ממני חוקרת

tairon

New member
וואווו כל זה בשבילי???? תודה

פיטר פן אייך הייתי אוהב לראות את הסרט רק מה היה שם את הקטע עם ההוא עם ההוק פחד מוות ... זוכרת? היד עם הוו אללה יוסטור ובניו על האש סיוטים היו לי מזה לחזור להיות רציני תודה לך על הניתוחון וואלה לא כאב

רגעעעעעעע.......

אז מה זה שאר המזלות עם הזניים?? למשל דגים מה אם הם הולכים לים ונשרפים אז הם דג מטוגן?? סתם...... לא להכליל והבנאדם הזה! הספציצי הזה! לא מתיאש לא נח ולא נחלשת אהבתו!!!

תודה אבל אני נו מה לעשות.......

יודעת הכל עליי כולל מה המזל שלי אומר חן חן חוקרת

dafna l

New member
טאיוששש

חוקרת גם את?יופי אז לדעתי אפשר לתאר תאומים גם כך: מכירים את הכספית? זהו החומר המסמל את התאומים כדור עגול חלק, לא דוקר ,ללא קצוות ופינות נעים למגע וגמיש ,וצבעו כסף זוהר המאיר את סביבתו. בלתי ניתן לשליטה וכל מי שינסה לאחוז בכספית יגלה שאי אפשר רק כשהיא במדחום. סמל נוסף לתאומים: אויר אנשי האויר אוהבים ומכבדים את האויר ללא אויר איש מאיתנו לא יחיה מעבר לדקות האויר הינו הגורם היחידי שהשליטים לא הניחו את ידם עליו כי אי אפשר לשלוט בו הוא חופשי נע ממקום למקום מנשים כל נשמה חי וצמח במהותו איש של חופש ומרחבים מי שתשכיל לאפשר לו חופש ומרחבים יחד עם מסגרת (ראיתם מה קורה לאויר דחוס) חחחחחחחחח תקבל את האוהב הגדול עלי אדמות מה את אומרת חוקרת? טאי מתאים לך?

to dafna.......

אהבתי את התיאור שלך.... והשאלה לא אם טאי מתאים לי... השאלה אם אני מתאימה לו.....:) יש משהו שמזכיר אותי אבל אני לא דומה לתאומים אולי כי אני לא תאומים

עופרי-

New member
שונאת בנים במזל תאומים

ומשום מה, אני תמיד נתקעת איתם איכשהוא. אבל נו, אסור להכליל נכון?

למעלה