to sahhrooooooooonnnnn

shimon dabah

New member
to sahhrooooooooonnnnn

by the way i hope you will come here i relly wont to surf whit u and i allways now that you r one of the best surfers i ever seen in my life in israel look if you come here you can stay in my place for free my "me kasa as tu kasa" my home its your home and if you need me to help you whit the fly tiket just say i hope i could tolk to you soon by the way i start to run here a bisziz of center for telfuns i am open it in 4 days from now wish me lock miss you alot and one day we will surf togter here tall me about the surf compitsan in hifa in the backdoor maybe if i can i will come for 2 weeks for compit and i gat to go beck here becous now i gat place to run and maybe to make some money ho now

sharon002

New member
שלחתי לך הודעה באישי

אם זה לא מופיע בעיברית תגיד לי ואני ישלך למיל בקובץ תמונה שתוכל לקרוא את זה בעברית

sharon002

New member
שמעון שלנו הנה לך המייל

אח שלי שמחתי לקבל את המחמאות ממך ומה אתה יודע אפילו היסמקתי. שמעון לצערי אני לא יוכל להיצטרף אליך בזמן הקרוב מכמה סיבות 1.כסף,2.אני מגיע רק עם אישתי וזה מצריך יותר כסף (אחי אני חושב שרוי בהריון היא רק מחכה לרגע הנכון לספר לי),3.עבודה קידמו אותי ועקב זה נוצר עומס עבודה מטורף. ואלו רק חלק מהסיבות שאני לא יכול להגיע עכשיו. אבל זו לא פוסל את האפשרות שאני יבוא לשם עם אישתי בשנה הבאה. שמעון אין לך מושג כמה אני שמח לשמוע שאתה מצליח שם, אחי מגיע לך אני יודע כמה התאמצת להגיע לשם ואתה ראוי להצלחה ביחוד שמדובר בעסק שאפשר לשלב בו גלישה. נראה שתחזור לארץ אני ישאר בהלם מרמת הגלישה שלך ואני מקווה שתבוא לארץ לתחרות אני לא יתחרה נגדך אתה בטח תיפתח לי תתחת (יבלולו). התחרות בבקדור תהיה בדצמבר (10.12.05 עד 30.12.05). שמעון אני רוצה שוב להודות לך ולהגיד שללא התמיכה שלך לא היתי מגיע למה שהגעתי. רק שתדע לך בחצי גמר בוגרים היה לי מיקצה עם צחי יקיר,עידו שמו ואלון פאלטץ ובאמצא המקצה שידעתי שהפגנתי רמת גלישה גבוהה ועליתי לגמר כל מה שרציתי שאתה תהיה בחוץ שאני יוכל לצאת להגיד לך " שמעון אתה רואה לאיפה הגעתי היום זה בזכותך". בונה היה לי במיקצה אופדליפ זוית 90 מעלות איר 180 עם גרב מושלם הקהל והקרוז היו בהלם ומחאו כפיים וזה גם מה שהבטיח לי את המקום הראשון בחצי גמר,אני בחיים לא אשכח שאתה תמיד אמרת לי שרון ביצוע אחד כזה בתחרות אתה בטוח בגמר וזה בדיוק מה שקרה. מי שאיכזב אותי היה בוקי הוא לא עלה אפילו מקצה אחד שהרמה שהיתה שם שאופת לרמת גלישה של נשים בסבב הארצי. שמעון אני יסיים בזה שאני יומר לך שאני מתגעגע אליך ואתה מאד חסר לי פה. אני מקווה לראות אותך בקרוב תבלה תעשה חיים חברך שרון

שמעון יא מנייק

אני מקווה שאתה נהנה ומסתדר, ואפילו מצליח לעשות כסף (מעבר לגלים המושלמים)

רוזיA

New member
*קח אותי שמעון...* פפ

סרעבק.. אתם מוצצים הדדית אחד לשני?

sharon002

New member
רוזי A ליכלכתה

אחי תאמין לי אין לך מושג כמה אני מחזיק ממך אתה צדקת שאמרת שהפורום הזה הוא של ילדים מעצבנים שאין להם מושג בגלישה,וזה לא מפריע להם לתת פה עצות מי יחשוב הם גולשים בסבב העולמי של asp. אני לא יודע אם אתה זוכר אבל לפני כמה זמן אתה אמרת לי אל תתערב יש פה ילדים מפוצצים ומעצבנים.היום אחרי שעבר זמן מה אני מבין מה אתה אומר ואת העצבים שאתה תופס פה. לגביי ולגבי שמעון אחי שנינו חברים טובים שהיינו רגילים לגלוש כל יום ביחד,מה לעשות שהחבר שלך למים הלך לגלוש במקום אחר.אני מבקש ממך אתה יכול לרדת פה על כולם ואני מאחריך אבל שמדובר בי אני מבקש קצת כבוד.

למעלה