העיסוק הוא רחוק ממגוחך... לפחות נדע שיש חסימה מסויימת נגד טרוריסטים ונרגיש מעט יותר בטוחים שהטעות\תאונה הטרגית הזאת היא מעין גורל, אכזר וכואב אבל צריך להשלים עם העובדה שזה גורל.
הדברים לא נשכחים מהראש.... זה יחזור ותמיד ישאר לעד...גם אם ממש לא תרצה. בשביל זה צריך להיות חזקים.. אני שמחה שהכל בסדר..באמת הרי כבר אמרתי לך שהגעתי לכאן רק בגללך...חברה קרובה סיפרה לי על מה שקרה...ודאגתי גם אם לא הכרתי. תהיה חזק מקסימושששששש
לא מרשה לך לדבר כך !!!!! זה עושה אותי עצובה...ואני לא אוהבת להיות עצובה צריך להיות אופטימי...הרי אין ברירה את תסעי ותהני..יההה את הולכת להמר? חחחחחחח אם כן שימי 5$ על 32 שחור בשבילי ...
את יודעת שזה ההומור השחרחר שלי (חצי פולני, חצי רומני, חייב שיהייה משהו שחור...) בטיסה חזור שלי לפני שנתיים מאייה נאפה (כיף כיף כיף!) הדייל הראשי אמר את הדברים הבאים: "טיסה זו היא טיסה ללא עישון. לעומת זאת אם אינכם יכולים להתאפק, יש פינת עישון על הכנף השמאלי. בזמן הזה אנו נצפה כאן במטוס בסרט חלף עם הרוח". ובלי כל קשר למשהו, מרמלד - אתה מוזמן להציץ בפורום אירוויזיון בתמונות של להקת הבנים שתייצג את קפריסין באירוויזיון הקרוב, ולהביע דעתך. אני צריך לחזור מתישהו לקפריסין...
אני מכיר אחת שהיא חצי פולניה וחצי רומניה ומה אני אגיד לך.............. כל אחד וגורלו , לפעמים הגורל מאיר לנו פנים ולפעמים במקרה הזה הגורל מתאכזר .....מה אני אגיד לך!!!!!! אבל אני אופטימי חייב במקרה הזה להיות אופטימי עכשיו אני הולך לחטוף מקלחת של קיטונות וקילוחין
אתמול בבוקר כששמעתי על המטוס שנפל. אני חושבת שזו חובה, לכל מי שיש לו ילדים, לגלות אחריות ולחשוב צעד קדימה - מה יקרה אילו... בפעם הראשונה כשניסיתי לדבר על זה עם בן זוגי הוא דחה אותי בביטול..משהו בסגנון "מה קורה לך יצאת מדעתך...כלום לא יקרה..".....אבל אתמול התגובה שלו כבר היתה אחרת..בכל מקרה לא מרפה מתכוונת באמת לעשות משהו בנדון.. ורק מי שהוא הורה לילד יכול באמת להבין אותי.. גפן