To Do

giraffeeeee

New member
To Do

אם כבר פתחנו חודש חדש, צריך לפתוח רשימה שצריך להסיפק לעשות רגע לפני החופש הגדול!

giraffeeeee

New member
נמממ..

לצבוע את השיער לחום שוב. לקנות את השמלה המהממת שראיתי. לעשות החלקה. שוב.. לעבור את הבגרויות בספרות והיסטוריה. ימי עבודה למחנה. להוציא חולצת יו"רים. ישיבות צוות/ראשג"דים. אני חייבת להפסיק עם האובססיביות הזו. להיות בחדרה. ללכת עם קוש לסרט.

Liron04

New member
האממ.

-יומולדת :) (אעאע עוד יומיים:] ) -עבודה עברית. -בגרויות/מתכונות. -עבודה עבודה ועוד עבודה. -מלא בגדים. וזהו נדמה לי :S

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifהממ..

-להסתפר. (יום רביעי!!) -לעבור את הבגרות במתמטיקה היסטוריה ואומנות בשלום. -בגדיםבגדיםבגדיםבגדיםבגדים. [שמלות וטוניקות בעיקר.] -7 חודשים עם רותם.
-למצוא עבודה[!!] -האע, ועוד זוג נעליים.

אחמ.

עבודה עברית בגרות בספרות,תנ"ך,היסטוריה,מתמטיקה,אנגלית ללכת להופעה עם תמר ללכת להופעה של אלכימיה ללכת להופעה עם נוי ללכת להרבהההה מאוד הופעות לעבוד,לעבוד,לעבוד להחליט מה אני עושה עם הכסף,על הדרך. והוא מין הסתם יגיע בקרוב,אז גם להבין איך לתפעל את המולטיXP

המממממממממממ...

- לעבוד. אחשרמוטה. - לגייס ולהיות בקייצת אולי. - מפגשי פורום שבטח יהיו.
- ים עם חברים. - לאזור אומץ... - סיבוב ראשון בגביע אופ"א
- חולצת תנועה חדשה. - אייפוד חדש + דיסק קשיח חדש
- לראות לוסט + פריזון ברייק + תיקים באפלה + דקסטר ועוד' - אנת'ם פסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - גינס

kelly7i

New member
אוהו, לעשות הרבה!

#לסדר את הספריה=| #להשלים מחברת בהסטוריה, לפני המתכונת. >< #ללכת לדואר. # להחליט! #למצוא יום נורמאלי, ולעשות בו פספורט
#להוציא תעודת זהות!@%$$^ #להתקדם כמה צעדים בעיניין הארי פוטרXD #דודים באים מאמריקה!D: אמור להיות כייף
#שבועות!
עוגת גבינה עם פירורים!|ראררר| מלא אוכל טעים עם כל הדודים
ו.. # קניות! : נעליים [שוות] כפכפים! תיק נחמד=0 שמלה=| [?] מכנס כחול רויאל. עגיל משו מיוחד. חולצות. שרשרת. צמידים. קרם לשיער. ועוד ועוד שעדיף לי לא להמשיך לפרט...?

NoFaRi1

New member
הוהו@

היום ראיתי חנות חדשה שפתחו בקניון עם בגדים מדהימים ורק בחנות הזאת לבד הוצאתי 217 דולר :(( חח לא מחשבת את זה לשקל אפילו אבל בגלל זה אני כמעט ולא צריכה בגדים לקיץ יותר! אז מה כן: -ללכת לבצפר לפנות את הלוקר ולקחת את קלטת הפאדיחות של ספיץ - ממ לנסות להיות כמה שיותר עם האנשים פה שאני לא אראה יותר :( חוץ מלורי שחסר לה שלא תבקר אותי - לקנות נעליים לבנות - לישון - לנסות לא להשתעמם יותר מידי - הרבה בייביסיטר - פפ לא יודעת ;[

P i x i e s

New member
מממ..

לעבור את הבחינות בהצלחה (!
) להשיג מוטיבציה ללימודים STAT לרזות עוד כמה קילואים טובים להתמיד במכון, לפתח את הסיבולת לצאת איתו לפגוש מישהו חדש (נשמע מוזר אני יודעת) להיפרד מכולם, דברים אחרונים שכאלה רשיוןןןןןןןןןן ועכשיו לעוף להסעה אז ביי

חחחח

אוח זה חודש כל כך עמוס ומעצבן באמת לא נראה לי שאספיק את כולם,אבל היי!!! תמיד צריך להיות אופטימיים

RakTsarot001

New member
וועווע

-לסיים את כל הבגרויות בהצלחה מטורפת (חזק בדרך לשם) -ים/בריכה עם חברים -להתלבש יפה ולשבת בכיכר עם הבנות -ארבעה ימים באילת עם הבנות -לעבוד -שמלות ומחרוזות -לישון -הממ. -זה. -להתמיד -לראות אנשים ולא להתנתק -לאכול! -ללמוד לפסיכומטרי -רשיון#$&#$&% -תל אביב -לנסוע ללפיד עם אחותי -לנוח. וואו. לנוח.

RakTsarot001

New member
חחחח דודים ובני דודים ../images/Emo13.gif

כיף שם, הזמן עובר לללללללאאאאאאאאטטטטטטטט וכלכך טוב.

חח מה כיף המקום שומם../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

חח סתם יש שמה אנשים סבבה דווקא:]

RakTsarot001

New member
בגלל זה לפיד הוא ה-מקום שלי לניקוי ראש. ../images/Emo3.gif

ועכשיו יש גם רכבת למודיעין

מה? לפני הקיץ כאילו<?

אם ככה אז ממש פנוי לי, רק 3 מטלות לעבור בגרויות בהצלחה. ממ להשתזף לעבור צו ראשון עם קבא 56...

למעלה